"לא צריך תואר בשביל להיות חכם"

ד נ י ת3

New member
אני חושבת שכן,

חברייך כן מעידים עליך. מהיא אותה כימיה שאת מדברת עליה? מה קושר אנשים בחברויות יחד? מה יש בה שהוא מיצג אותי?

זה ההבדל בינך ולאחרות

לי אישית אין בעיה עם מעמד\מקצוע מצידי שיהיה בסטיונר של גויאבות. הגעתי לגיל, מעמד, עו"ש, נכסים, והבנתי שכלום לא שווה לי אם אין ביני לבינו כימיה, הבנה, כבוד והשלמה. אני מערצה כל אדם איפה שהוא, על ההישגים שלו, אם הוא מקיים את עצמו, מפרנס בכבוד. מעבר לזה, הכל בולשיט של יומרנות ומסיכות. הייתי שם, גרתי בארמונות, אכלתי בקובלדי וקרטייה, יצא לי מהאף כל הסמלילים והאריסטוקרטיות של הנפוחים האלה מהתארים. הם העם הכי עלוב, קר, פתתי ומנוכר. מתנצלת, לא מכלילה, מביעה דיע מנקודתמבט של אחת שהיתה שם שנים

ד נ י ת3

New member
את יודעת,

אני התגרשתי מבחור מאוד עשיר, משכיל, המשפחה שלו אפילו מאוד מוכרת (סלבריטאים). אז מה? כסף אף פעם לא שיחק אצלי תפקיד. אבל השכלה כן. זה הפטיש שלי. ולא.. הם לא העם הכי עלוב, קר ופתאטי שיש. זה לא פייר להכליל. אמא שלו בכתה ברבנות כשהוא נתן לי את הגט.

תקראי

שורה אחרונה. לא מכלילה! לך זה מתאים, לי , לגביי זה לא רלוונטי. בעיניי כהוא זה. שיהיה קודם כל בן אדם, אישיות, מכלול של עולם ומלואו, אחר כך נבדוק אם ואולי יש דיפלומות, עדיין, אותי זה ממש לא מעניין. {ולי יש אחד כזה... ?.. אז??. }

ד נ י ת3

New member
אקסייטרית,

אז מה המסננת שלך? איך תדעי לסנן מחזרים? האם כל אחד שיפנה אליך תתני לו סיכוי? האם כל אחד שיתחיל איתך תתני לו סיכוי? הסינון צריך להתחיל ממשהו. מהם הפרמטרים שלך? (שואלת באמת כדי להבין אם את תתני סיכוי לכל אחד, או שגם לך יש גבול) דנית

השוני

הוא הגבול שביני לבינל.. ולזה נקרא "נקודת השקפה". לא ד"ר, לא אפקה, ולא מליונר- הם לא פרמטרים למנוע החיפוש של בן הזוג האידיאלי שלי לגביי. את התואר שלי עשיתי לבד את המיליון הראשון שלי עשיתי בגיל 23 ולבד.. את השני, עשיתי, גם כן לבד, גם בזבזתי אותם לבד. חומרניות ודוקטורים, לא מדגדגים לי כהוא זה היום. ברור שלכולנו יש מסננת, יש פרמטרים ראשונים. אני לא נותנת סיכוי לכל דיכפין, זה בטוח. ה"ערס המצוי" הפשוט, העמך, יעשה לי הרבה יותר פרפרים בבטן מאשר הדוקטור במעבדה. אבל זו אני ואני שונה. הפשטות של היום מעשירה ומאשירה בי את העושר של שלשום ושל אז. סלבס, הם לא מנת חלקי, גם לא "ידוענים". בקיצור יקירה, המון הצלחה.

ד נ י ת3

New member
זה כנראה עניין של טעם...

אני לא נמשכת לערסים מצויים. דווקא חנונים במעבדות, או אנשים עסקים עושים לי את זה. (האמת.. הכי - גברים על אופניים - אבל אל תגלי לאף אחד). איך אומרים - כל אחד והטעם שלו. ובהצלחה גם לך. דנית

אני לא רוצה להכנס בך...

כי אני חושבת שאת צודקת. אבל...צריך לזכור לכל כלל יש יוצאים מין הכלל. וכן גם לי מאוד חשוב שבן זוגי יהיה שאפתן לגבי עצמו, כמו שאני תמיד שואפת להכי הרבה לגבי עצמי. ויש כאלה שלא למדו באוניברסיטה ולא תמיד מבינים למה זה בכלל נחוץ, או חושבים שזה בזבוז של זמן וכסף (שוב לא כולם - חלקם). יש אצלנו בעבודה מזכירה שפעם אמרה לי, את חושבת שאם עשית 2 קדנציות באונברסיטה (תואר ראשון ושני) אז מגיע לך משכורת יותר גבוהה. וכן, מגיע לי יותר כסף, כי אני יודעת הרבה יותר ממנה בתחום שאנחנו עובדים נמצאות, יכולות הלמידה שלי שתורגלו במשך שנים טובות יותר, העבודה שאני עושה באה מתוך הבנת הנושא ולא מתוך למידה בעל-פה. ואני אוכל להתקדם ולהגיע למקומות שהיא לא תוכל כי מה לעשות שהשכלה זה ידע וידע זה כוח וכוח זה כסף. ככה פועל העולם, ולדעתי גם בצדק. כי בזמן שאני קרעתי את התחת באונ' מי שלא למד, עבד ועשה כסף וטייל בחו"ל. עכשיו זה הזמן שלי יהיו חיים קלים ומי שלא למד יקרע את התחת. אני יודעת שזה נשמע לא ממש טוב, אבל אלו החיים.

ד נ י ת3

New member
להגיד לך משהו, מכשפונת מתוקה...

לכל כלל יש יוצא מן הכלל וזהו כלל שאין לו יוצא מן הכלל. אני לא רוצה יוצא מהכלל כבן זוגי. אני רוצה את הכלל. אני משכילה, קרייריסטית, עצמאית. אני מחפשת בחור שיהיה עם אותם סמלי סטטוס כמו שלי. שאני ארגיש שהוא מתאים לי דנית

לכל הבנות המחפשות את הגבר

המושלם בעל תואר וממון יפא תואר וחכם מצליח וגבוה. למיטב הבנתי וידעתי הגבר הנ"ל כבר מזמן נתפס ע"י בחורה יפייפיה ומדהימה מבחינת הנתונים החיצוניים שלה.כי תואר אצלה ממש לא מעניין אותו להבדיל מכם הבנות שמחפשות. בכל מקרה תמשיכו לחפש. רק לפני שאתם מחפשות כדאי שתעבדו קצת על עצמכם כי כמו שגיליתי כאן אתם לא מציאה גדולה בטח לא לאותו גבר שאתם חולמות עליו כל הזמן. כ אחת כאן צריכה להבין שהיא כאן בגלל שהיא לא מציאה מול אותם הגברים המצליחנים.אז תפסיקו לשחק אותה כאילו אתם עושות טובה למישהו מהגברים בכלל בעצם זה שאולי תסכימו להיות בחברתו. שכחתם רק לשאול אם בכלל רוב הגברים לאחר שקראו כאן את התגובות של הבנות היו מסכימים להעביר ערב כלשהו בחברתכם הבנות. בקצב הזה אתם עוד תשוטטו ברחבי האינטרנט עוד שנים רבות ובודדות. אני כגבר מצליח בחיים לא אסכים לשהות במחיצת הבנות כאן רק בגלל הדיעות המטופשות שלהם.מעדיף יפייפה טיפשה מעל בעלת תואר טיפשה ולא יפה. מצטער שאני ישיר כל כך מקווה שלא פגעתי באף אחד לילה טוב

נימשון

New member
ממש לא פגעת

אתה מוזמן לחשוב כל שתחפוץ, אני אמשיך לרצות, לחפש וגם למצא את מה שאני רוצה עבור עצמי.

את יכולה לרצות ולחפש

למצוא אני לא בטוח מהסיבה שבחברה שלי לא אוהבים בחורה מהסוג שלך.מצטער אבל את לא שייכת לחברה שאת כל כך רוצה להכנס אליה.כנראה שכחת שמדובר באוכלוסיה משכילה ואמידה שיודעת לבחור את האנשים המתאימים לה.ואת כפי שאני יודע לא מתאימה.את יודעת למה? בגלל שאת עכשיו את עדין לבד ותהיה הסיבה אשר תהיה את כבר נכשלת.

einat112

New member
כנראה לדבר עם מישהו

כי הבחורה המדהימה והיפה שהוא יוצא איתה לא מסוגלת לתקשר במילים

../images/Emo31.gif תסלח לי מאד

אבל אתה גם מכליל הכללה לא לעניין, זה לא עושה אותך ליותר טוב. והדעה שלך היא אמנם דעתך הפרטית האישית אבל סליחה היא ממש לא נאה ולא הולמת , במיוחד כשאתה מעיז לדבר בשם... תדבר בשם עצמך, ואל תכליל . מצטער שאני ישיר כל כך ומקווה שלא פגעתי בך.

אני מדבר בשמי

כמו שהרוב פה מדבר בשם עצמו כל אחד לחוד אבל בהכללה גורפת. דעתי הפרטית לא נאה ולא הולמת? מצטער אבל זו היא דעתי הפרטית ואני לא מפחד מהאמת שלה,כואב או לא כואב למישהו זה כבר לא בעייה שלי. ולא,אתה לא פוגע בי וזה רק בגלל שאתה ישיר איתי.

ניוזלטר

New member
אתה קצת סותר

את מה שרשום בכרטיס האישי שלך "מחפש משכילה, יפה .."בלה בלה.. הפוסל ... למה אתה מנסה למשוך תשומת לב לא ברור. ההודעה שלך נשמעת כאילו הכו בך מכות ובאת לבכות לאימא.

מה הקשר בכלל?

ואיפה הסתירה כאן? ולמה תמיד שגבר מגיב בצורה ישירה גברים מסוגך קמים ופולטים מילים לא במקום? אף אחד לא היכה בי ואני לא מתכוון לבכות לאף אחד.אני טוען טענה מול הטענה של נשים כאן.מצטער אם זה נשמע לא טוב,אבל גם הטענות של הבנות נשמעות די דומות. וכל צד זכותו לטעון את מה שהוא חושב.וזה מה שאני עושה. ושוב אני מדגיש שאין לי עניין לפגוע באף אחד אלא אך ורק לטעון את האמת מהצד שלי. תודה.

למעלה