לא ראיתם?!

‡ Levo ‡

New member
יופי עכשיו אולי תהיה לי הזדמנות

סתם סתם .. מבאס לשמוע . בתור גיטריסט הוא המוזיקאי האהוב עלי בלהקה .

chen2408

New member
אני לא מאמינה...

אני בטוחה שבשירים יש ם את הטאצ' שלו, כי מעבר לגיטריסט מעולה הוא גם יוצר מוכשר, אבל בכל מקרה - אמיר, תודה על מוזיקה מדהימה ואני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם! ניר - ברוך הבא. אתה חלק מדבר מיוחד. חבל, הוא דווקא היה ממש חתיך...

lady mika

New member
שאני אבין

ניר גבע זה במקרה זה שניגן איתם ביום העצמאות? הבלונדיני הקצוץ?

אנלא מאמין!!!!

בואו נקווה שזה לא סימן לתחילת ההתפרקות... גם אמיר עזב וגם שאנן מוציא דיסק סולו, ואני שואל למה?!?!

חחחחח וואי איזה פרונייה../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

זה מצחיק אותי חחחחחחחחח
מה הלחץ אז הוא עזב יאללה, יש גיטריסט חדש וזהו זה לא סוף העולם |:

Funky Giraffe

New member
החסרון המוסיקלי ב"הדג נחש" לא יורגש

אמיר היה גיטריסט גדול - אבל כמו שאתם שמים לב בזמן האחרון למדתי להעריך את גבע כנגן אפילו יותר מאמיר. החסרון הרגשי יהיה גדול, לא קל... אישית הוא הדגיג שהכי פחות יצא לי לתקשר איתו, אבל בכל זאת... גדלתי על הריפים שלו...

chen2408

New member
רגע

מי ישיר עכשיו את הבתים שלו מבעזרת הג'אם??? דרך אגב, ידעתם שבעיתון "במחנה" פרסמו כתבה על הדגים? אם יהיה לי זמן יותר מאוחר אני אעלה לפה קטע...

Funky Giraffe

New member
סביר להניח שייכתבו חדשים

כמו הבית השני בלזוז הופעה (אחרי שנגמרה התקופה שבכל חצי הופעה ובכל פיפס קטן אמ.סי שירי הוזמנה להתארח)

Funky Giraffe

New member
נו גם אני, אז מה?

גם הקולות והחיזוקים שהוא עושה בסטטיסטיקה מבריקים

chen2408

New member
כן. הנה קטע מהכתבה:

"הדג נחש" כרובין הוד וחבורתו גם הם יוצאים אל היער, גם הם מבקשים צדק חברתי, אבל הכל פוגע יותר כאשר במקום שירת הסטיקר, הם מדברים על עצמם. "השירים המוצלחים יותר באלבום, ולא רק טקסטואלית, הם אלה שמצליחים לסטות מהציבורי אל האישי. כששאנן סטריט וחבריו (שתופסים, אגב, חלק משמעותי בהרבה בכתיבה ובשירה באלבום הזה. בייחוד גיא מר, שלומי אלון ואמיר בן עמי) מצליחים להשתחרר קצת מהצורך להותיר בלב המאזין מוסר השכל חברתי ועצות חשובות להמשך הדרך בסוף כל שיר, נראה שמישהו מהם, ואולי גם מעליו ואיצטרובליו של יער רדווד, מצליח לצאת החוצה מעבר למסך הצלילים." "שתי טונות של כישרון (במצטבר) נחתו על חברי הדג נחש. בעזרת הג'אם הוא בהחלט הנסיון המוצלח ביותר שלהם עד כה לזקק את המצבור הזה לכלל יצירה אחידה, ובכלזאת, הוא משאיר תחושה של החמצה. קשה להשתחרר מההרגשה שאם הלהקה הייתה מחליטה שזה הזמן לסיבוב פרסה אמיתי, אולי היו מצליחים להתיישב בדיוק שם, על הנקודה הנכונה"

לאאאאאא.

זה לא נורמלי. קשה לעכל.. אמיר הוא חלק בלתי נפרד מהדג. "זה עם הראסטות.." אין עליו ! הוא חלק מהזהות של הדג. לא יהיה אותו דבר בלעדיו /=

shai lior

New member
בשוק

האמת לא ציפיתי. חבל אבל לפחות זה שיחליף אותו יהיה כוסון על כמהו?:)

‡ Levo ‡

New member
למה לחשוב כוסון או לא !?

העיקר שיהיה גיטריסט טוב ויתרום משו ללהקה

למעלה