לא ראיתם?!

טיפקסית

New member
קשה ועצוב

יש פה אנשים שלא יבינו עד כמה עבורי באופן אישי אמיר יחסר,התאהבתי בו מהפעם הראשונה שראיתי אותו,ואם תשאלו את כל החברים שלי אני מכנה אותו כ"אהבת חיי",בחיים שלי לא הרגשתי אהבה כל כך חזקה למישהו לפני שהכרתי את אמיר,משהו בביישנות,בצניעות ,בשקט ובמסתורין שלו פשוט משך אותי. אני חושבת שהוא נתן תרומה ענקית בדג,ויש כאלה שיחלקו על דעתי, אבל באופן אישי הוא אחד הגיטריסטים שאני יותר מעריכה בארץ. אתמול בלילה ישבתי בחדר שלי במגורים בבסיס ופשוט ניסיתי לחשוב על הכל,זה היה צפוי כבר תקופה,אבל בכל זאת זה הגיע בבום אחד לפנים,מעין שוק כזה,ייקח לי זמן בכלל להבין,ייקח זמן לעכל את החיסרון שלו,זה כבר לא יהיה אותו הדבר בלעדיו. אמיר יישאר אצלי תמיד בזיכרון כגיטריסט מוכשר,יוצר מוכשר ומעל הכל-בן אדם. בן אדם שאפשר ללמוד ממנו המון. בן אדם שמספיק חיוך אחד שלו אליך כדי שימיס אותך. בן אדם שאפשר לבוא ולדבר איתו אחרי ההופעות ותמיד יתייחס. בן אדם שפשוט כובש אותך. הנוכחות שלו על הבמה מרימה אותך לגבהים. אני מאחלת לו שימשיך לעשות מה שהוא אוהב,ואין לי ספק שיצליח בדרך החדשה שבחר. אני יודעת שניר גבע יתפוס בהדרגה את המקום של אמיר,אבל זה לא יהיה אותו הדבר. קשה לחשוב שבדיסקים הבאים פתאום לא נשמע את הסגנון של אמיר,לא נראה אותו בהופעות [אולי בקהל אבל לא על הבמה]... זה כל כך עצוב. חבל לי שלא הספקנו להיפרד ממנו בצורה מכובדת,ואולי חבל שכל הזמן הזה הוא ביקש מהחברים שלו בלהקה להסתיר את עניין העזיבה,אולי אם הם היו מספרים לנו את זה מוקדם יותר זה היה מתעכל יותר בקלות. אמירוש-תזכור שאנחנו תמיד נאהב אותך ותמיד נשמח לקבל אותך חזרה,ותודה על כל מה שנתת במשך השנים בדג נחש. ואולי כמו בשיר "בלדה לעוזב קיבוץ" הוא עוד ישוב. להתראות אמיר.....ובהצלחה. כבר מתגעגעת

Slim Jim

New member
וואו איזה הספד...

טוב, אז אמיר עוזב את הדג נחש. מה שזה גם אומר שאפשר ללכת להופעות שלו ולהינות מחומר מקורי שלו (כמובן אם יהיה ממה להינות)... אני בטוח במאה אחוז שלהופעות בסיבוב החדש, אמיר יבוא ויהיה בקהל ככה שלא ממש נפרדנו ממנו, וחוצמזה אני משער שגם בשבילו הוא לא יכול להתנתק כ"כ מהר מההרכב. אני אופטימי.

Funky Giraffe

New member
אם הפרידה הייתה באקורדים הרמוניים

(ההפך מצורמים
) אני מבטיח לכם שהוא עוד יבוא ויתארח כנגן ויבוא לקהל ויארח אותם באלבומים שלו והם יזמינו אותו להקליט איתם והכל בדיוק כמו שירון מוהר עזב ב2001 לטובת חיי המשפחה והקליט איתם גם בקליפורניה גם בעננה וגם בזזה את כל האלבומים (כולם! לא החסיר אף פעם) והתארח רק ביום הסטודנט הירושלמי בפעם האחרונה גם שחר מינץ שעזב לניו יורק ב98' לא ניתק קשר והתארח כמה וכמה פעמים בהופעות של הדגים כשבא לארץ וראה אותם בהופעות קל"ב (ניו יורק ניטינג פאקטורי) וגם מאיר שליבו שעזב ב98' בא להתארח בהופעות אחרי בקיצור זה לא סוף העולם בשמת בגלל דברים כאלו כמו עזיבות והתפרקויות לא מפתחים תלות בלהקה

T W I G G Y

New member
מטומטמת הוא לא מת!

צאי מהסרט.... כולה עזב את הלהקה ואת קוברת אותו.... "לא הספקנו להפרד בצורה מכובדת"? מוגזם לטעמי....אבל מילא....אל תפגעי בעצמך או משהו....את נשמעת לא טוב....

° w a v e °

New member
להרגע קצת

אפשר לחשוב מה היא עשתה לכם.. עזבו אותה, ככה היא מרגישה - שיבושם לה איזה עליהום עשיתם עליה, אפשר לחשוב מה היא אמרה...

shiroo

New member
עינתי ! טיפה להרגע מתוקתי....

אז בשמתי קצת הגזימה בכתיבתה אזמה.....:) בכל אופן שיהיה לו בהצלחה

T W I G G Y

New member
שייייייייייייייייייייייר

אני ואת בפורום שוב! (מממממ חחח) קדימה איתנו!!!!!! :)

אע?! מה את קשורה?!../images/Emo194.gif

דבר ראשון הגבתי לבשמת לא לך דבר שני כתבתי מגילה מגילה כמו מגילת רות לא מגעילה

chen2408

New member
רק אל תחתכי ורידים...

תירגעי, הוא עושה מה שטוב לו וכנראה שזה מה שטוב לו. אני מתארת לעצמי שעם עומס העבודה בלהקה קשה לעבוד על חומר מקורי שלך ואולי זה יוצא רק לטובה.

למעלה