לא ראיתם?!

איזה טראגיות!

"ישאר בזכרון".... הוא לא מת.....!!! ! ! גם קצת אופטימיות, ניר גבע באמת תותח על:] הוא לא אמיר, הוא משהו אחר לגמרי.. אבל אני חייבת להגיד שבינתיים הוא משתלב לא רע בכלל... נכון, אמיר הכי מוכשר בעולם והוא ממש ממש יחסר, אני לא אומרת... אני בעצמי עוד לא כל כך מעכלת את זה ועברו כמה ימים כבר... אבל בכל זאת... לדעתי לפחות הוא לא עזב בגלל בעיות בהלהקה [אני מקווה לפחות] והוא ימשיך להיות קשור אליהם באיזשהי דרך... אם זה להקליט איתם או להופיע מדי פעם או להיות בקהל או סתם לשמור על קשר... עוד נראה אותו...

למה את תמיד חייבת להגזים?!../images/Emo194.gif

לא רק בזה גם בברכות שלך בהכל! מה נסגר איתך?! את ממש מפחידה אותי ממש!! תקחי את עצמך בידיים זה לא תקף לפורום אלא בכלל לעצמך, בחיים! אני שוקלת שתלכי לטיפול או ליועוץ משהו! כי זה לא רק מהברכה.. זה יותר מעבר לזה >< אני אומרת את זה לטובתך...

מה נהיה בפורום הזה??

למה כולם תוקפנים כל כך???? לא נחמד.... אז בשמת מטורפת עליהם קצת יותר מידי... בגלל זה להגיד לה ללכת לטיפול? קרן שום דבר אישי נגדך.. את יודעת שאני אוהבת אותך....
זה בכלליות... הגישה של ה"ישר לפסול" בן אדם... לא משנה....: \

זה לא זה..../images/Emo194.gif

ולפי דעתי זה יותר מעבר לזה ואם אני חאומרת שאני חושבת שהיא צריכה ללכת להתייעץ עם מישהו זה בקטע טוב וזה לא שהיא 'מטורפת' עליהם זה יותר מזה ולדבר עם איש מקצוע זה עוזר אני יודעת וזהו לא באתי להתקיף |: וסטס אל תגיבי אני א רוצה ריב או משהו זאת הייתה דעתי אם את אוהבת את זה או לא יומטוב

Funky Giraffe

New member
אבל אני יוצא מן הכלל אותי היא לא

סובלת למרות שבימי הזוהר שלי (אמצע חופש פסח האחרון) החזקתי ב4 סקסופונים (סופרן אלט טנור באריטון)

אני לא סובלת אותך???../images/Emo12.gif

איזה קביעה!! זה מעליב........... חולע עליך כפרעעעעעעע עידו הכל מאהבה בעצם אתה יודע...... 4 סקסופונים?? גם אני רוצההההההההההההההההה אה ושלומי אמר שאלט יותר שווה מבאריטון.....:]]

idanri

New member
תאכלי אותה וזהו.......

זה מה שהיא חושבת אז תעזבו אותה ותנו לה להגיב.

noname05

New member
עצווווובבבבב לי

לא כותב פה הרבה...בעצם רק פעמיים כתבתי אני חושב.. אבל דבר כזה לא יאומן היתי חייב להגיב גם בלי לקרוא את ההודעות האחרות כי... אחד הדברים בהופעות זה הוא תמיד אני וחברים שלי עוקבים אחריו כי.. לא יודע למה ממש אבל זה משהו מיוחד...והדג נחש בלעדיו....חסר... רק שלא יתחילו לעזוב עוד..

למעלה