לבלוש אחריה?

Cherry Bloom

New member
כבר כתבתי פה הרבה פעמים

קודם רוצה את העובדות ואח"כ קבלת ההחלטות.
לא מחליט קודם ובודק אחר כך.

מה בעצם אתה רוצה?

אם אתה רוצה לשקם את הזוגיות, אז אל תבלוש אחריה. לכו לטיפול זוגי. לדעתי יש לכם עוד סיכוי, עובדה שאחרי שנים של נתק רגשי אתם עדיין ביחד. אז כנראה שעמוק בפנים שניכם עדיין מקווים שהמצב עוד ישתפר. אם החלטת להיפרד אז בהחלט כדאי לתעד מה היא עושה אבל שמור את הממצאים במגירה. אל תזרוק לה את זה לפנים, השתמש בזה רק במקרה הצורך. כי אחרי שהוצאת את זה החוצה, אז אין שום סיכוי ל"פרידה בשלום". ואפילו שהילדים שלכם יחסית גדולים, עדיין תתקלו אחד בשנייה.

Cherry Bloom

New member
תודה על התשובה החכמה

אהבתי מאד את ההצעה לשמור את ממצאי החקירה בשקט ולהשתמש רק אם אין ברירה.

טקטיקה מול אסטרטגיה

אני שמח שההצעה שלי עזרה אבל אתה נתפס ל"איך" ולא ל"מה". איך לעשות דברים מקבל משמעות רק לאחר שהחלטת מה אתה רוצה לעשות. בגידה או לא בגידה, אתה נמצא בזוגיות דפוקה שלא עושה לך טוב.

Cherry Bloom

New member
אני לא תופס את הדברים ככה

בגידה זה סימן מובחק שזה נגמר. אני לא רוצה לבלוש אחריה כדי שיהיה לי קלף מנצח במאבק משפטי. אני רוצה לדעת את האמת. אני רוצה שמצב אי הוודאות שבו אני שרוי יסתיים. גם לא אכעס עליה שהלכה לקבל במקום אחר את תשומת הלב שהיא רצתה. אולי אכעס עליה שלא דיברה איתי ולא ניסינו לתקן את המצב כשהדבר היה עוד אפשרי. המצב כרגע שאני לא רוצה לנקוט מהלך כל כך משמעותי על סמך מידע חלקי, הנחות, ניחושים והשערות.

איילה א

New member
תראה,

"זה נגמר" זה משפט שקשה להצמיד אליו פרשנות חד ערכית. יש כאלה שמבחינתם בגידה אומרת שזה נגמר, יש כאלה שלא. יש כאלה שמבחינתם מצב כפי שאתה מתאר כבר אומר שזה נגמר בלי צורך במידע נוסף – אני חושבת שרוב המגיבים מנסים לומר בדיוק את זה. אתה מחליט מה מבחינתך אומר שזה נגמר, וצריך לאור היכרותך עם אשתך לדעת מה מבחינתה אומר שזה נגמר – זה לא בהכרח אותו דבר. כך שאם נגיד שאתה מגלה שהיא בוגדת, עדיין זה לא בהכרח אומר שמבחינתה זה שווה ערך לאמירה שזה נגמר. מצד שני אולי כן, אתה מכיר אותה ואתה יודע. אתה גם צריך להחליט מה זה "זה" – שני אנשים שחיים בשותפות בבית אחד תחת כותרת של נישואים? או מערכת יחסים שכוללת חיבה וסקס וכל המשתמע מכך?

לעניין החיפוש שלך אחרי וודאות – אני חושבת שאתה מחפש את הבלתי מושג. אתה אף פעם לא תדע באמת בוודאות מלאה מה עובר לה בראש. ככה זה בחיים. אנשים יכולים לשחק, להסוות, לשקר לעצמם - יכול להיות שאם פתאום תעלה את האופציה של פרידה היא תילחץ. במיוחד כיוון, וזה צף לי בהרבה תגובות שלך, שהיא תלויה בך כלכלית. ואז היא פתאום תשנה את ההתנהגות (זה לא יחזיק יותר מדי זמן, אבל זה יחזיק אותך שם), ואתה לא תדע בוודאות מה הסיבה האמתית שלה.

אני מסכימה עם הבוס – אתה צריך לחשוב עם עצמך מה אתה רוצה, ומה הקווים האדומים שלך. כי בסופו של יום אתה צריך להחליט עם מה אתה מוכן לחיות ועם מה לא. תחליט (כפי שמשתמע) שבגידה זה קו אדום – תבלוש אחריה. תחליט שלא בהכרח – דבר איתה ותהיה עירני לסימנים. אני מאמינה שההתנהגות היא מה שחשוב ולא כוונות פנימיות, במצב כמו שלך לא הייתי מבררת, הייתי מנערת – אבל זו החלטה שלך.

הקביעה הזו לא נכונה. יש הרבה זוגות שתפיסה של בגידה

זה ה- Wakeup call שלהם, והם מצליחים להשתקם ואפילו לשפר את הזוגיות...

בגידה היא סימן מובהק שאישתך לא פולנייה קרה ופריג'ידית כמו שאולי נטית לחשוב,
אלא פשוט לא מוצאת אצלך את מה שהיא רוצה וצריכה.
זה לא אומר שאתה לא בסדר... זה אומר שהדינמיקה בניכם תפסה כיוון רע, ומשם זה התדרדר.
אפשר לשקם את זה.
אבל זה תלוי ברצון.

והרצון שלך לא אמור להיות תלוי בממצאי החקירה.

קשה לי להאמין שמדובר ב"הרבה"

וגם איפה שלא מפרקים מיידית את הזוגיות, זה נשאר שם בינהם ודברים אינם חוזרים להיות מה שהיו. לדעתי עדיף כבר להיפרד מאשר להמשיך לחיות עם המטען הזה.

alongrin

New member
אם יש ספק אז אין ספק

אין דבר יותר גרוע מאשר ספק מנקר ומציק. זה כמו חלודה שאוכלת את הנפש מבפנים.
אם יש לך ספק, תיקח חוקר פרטי ותבדוק את מעשיה של אשתך.
ברוב המקרים תחושת הבטן אינה משקרת ואין עשן בלי אש.
&nbsp
בכל מקרה יהיו התוצאות אשר יהיו, אתה לא חייב לשתף אותה איתן.
החוקר הפרטי מבצע את הבדיקה ממימלא באופן דיסקרטי.

skickers

New member
לפי מה שאני מכיר, זה שזוג התרחק, זה לא מצב נדיר

וגם לא אומר בהכרח שהיא בוגדת בך. פשוט הביאה ילדים לעולם, עשתה V ליד הרובריקה הזאת, הקטע הרומנטי בכלל מאחוריה, מבחינתה אתה הפכת לסתם מטרד. אני לא יודע אם זה המצב, אבל זה אפשרי ואפילו די סביר סטטיסטית.

Cherry Bloom

New member
אולי, לא יודע

די מיואש ומתוסכל מהמצב הזה ש"לא לכאן ולא לכאן".
התכוונתי לעשות איתה שיחה רצינית. לראות איך היא רואה את הדברים ואיך היא מצפה שנתקדם. תכננתי לעשות את השיחה אחרי המעקב, אם וככל שיהיה כזה. כדי שהשיחה לא תשפיע על התנהגותה לאחר מכן. אבל אולי אקדים את השיחה וזהו.

תודה על התשובה.

הפוך, גוטה

תעשה את השיחה ושהבלש יהיה בהיכון למעקב. כי אחרי השיחה היא תרגיש דחף עז לחלוק עם מישהו ולחפש נחמה בזרועות המאהב.

alongrin

New member
הפוך גוטה הפוך

ברגע שהוא יציף את הנושא היא תדע שהוא חושד.
או שהיא תרד מתחת לרדאר או שתיקח הפסקה.

במקרה הראשון זה יהפוך את העבודה של הבלש להרבה יותר ארוכה ויקרה.
במקרה השני יש מצב שזה לא יביא לתוצאות הרצויות.

עדיף לעשות את הבדיקה הזו לפני שפותחים את הפה.

צודק אלון

אם כבר הולכים על זה, עדיף בלי לייצר שום דרמת רקע מתריעה.
הרעיון הוא לגמור עם זה מהר ולא להכנס לתהליך ארוך ויקררררר

בתור התחלה הייתי מדברת איתה. נשמע שמנקודת המבט שלך

הילדים כבר בני עשרה, היא לא ממש עובדת והרבה פעמים זה יוצר מצב של חוסר איזון שאתה מרגיש שאתה עובד קשה ושהיא לא תורמת את אותו מאמץ.
אם זה באמת המצב אז למה שלא תשבו ותדברו על זה? תעלה את הנושא שאתה רוצה שהיא תביא הביתה הכנסה גבוהה יותר, או לחילופין שתמצא תעסוקה נוספת.
אני מרגישה שבהרבה מקרים זה עוזר מאוד למערכת היחסים שגם האישה מביאה הביתה משכורת, בעיקר כשהילדים כבר עצמאיים יותר ולא זקוקים לאמא בבית כל היום.
בקשר לבלש - אני לא יודעת איך זה עם גברים אחרים, אבל עם בעלי אני יודעת טוב מאוד מתי הוא מתרגש מאיזה בחורה. הוא לא בוגד בי אבל יש סימנים אם מישהי מבלבלת אותו. למשל הוא פתאום מדבר הרבה על מישהי גם כשנושא השיחה לא קשור אליה, נכנס למישטר דיאטה חדש ומתחיל לעשות צעדות בערבים, או שפתאום יש לו תחומי עניין חדשים כמו ציור או כתיבת שירים.
יש סימנים טבעיים, לא צריך בלש :-8

Cherry Bloom

New member
הבעייה איננה כלכלית

אני מרוויח מספיק. עובד הרבה וזה משתלם. הבעייה שיש לה יותר מדי זמן פנוי.

לגבי בגידות, לא תמיד אפשר לדעת. היו לי המון הזדמנויות לבגוד, ופעמים גם רצון לאור מה שהולך, או לא הולך בינינו. היא לא הייתה יודעת כלום, אני פשוט מאמין שזה לא נכון לבגוד ולכן לא עושה זאת. היא רגילה שאני יוצא בשמונה בבוקר וחוזר בשמונה בערב, היא רגילה שהעבודה שלי דורשת המון נסיעות לחו"ל. אז הייתי יכול להסוות רומן בקלות. וגם הפוך, אין לי מושג במה היא ממלאה את היום שלה כך שהיא הייתה יכולה להיות עם מי שהיא רוצה בלי שהייתי יודע. בגדול אני רק יודע שרוב הזמן היא לא בבית. היו פה ושם סימנים מחשידים החל משיחות טלפון שהיא לא ענתה בנוכחותי תוך סיבוב המסך כלפי מטה שלא אראה מי מתקשר, או שיחות בלחש וניתקה כשהתקרבתי, דרך שאריות איפור שלא נוקו טוב ועוד דברים. לא הוכחה חותכת אבל גם מעט חשוד. ואני מבטיח לך שהייתי יכול להיות ברומן סוער בלי לתת שום סימן חיצוני. באופן כללי אני אדם מופנם ומחושב, בלי שום נטיה לדרמה. אם הייתי מתעניין בזה, כנראה שהייתי שחקן פוקר טוב. אז לא חושב שאפשר לסמוך על זה

שילה1

New member
אז יש לה המון זמן פנוי ואתה

לא רוצה תוספות. אז מה כן?תעקוב אחריה? הרי העסק שלכם התמוטט כבר קודם. תערכו לו קבורה מכובדת ויאש"ק!

למעלה