לבלוש אחריה?

alongrin

New member
אף אחד לא שופך מלח על הפצעים

מצד שני, אף אחד לא צריך לטמון את הראש בחול.
כל הסימנים כולל תחושת הבטן של הבחור מראים שקורה שם משהו, אז למה לנסות למרוח?
&nbsp
לגבי ההתנהלות שלך,
אם באמת אין לך מה להסתיר, אז בשביל מה צריך להיות כל כך "קנאי לפרטיות"??
&nbsp
אני יכול להגיד לך שהנייד זרוק אצלי בבית ולא צמוד אלי בכיס.
אשתי יודעת את הסיסמא ואין לי שום פחד שהיא תמצא בו משהו שהוא לא כשר.
&nbsp
היא גם עונה לטלפונים שלי במידה ואני לא ליד המכשיר ואני עונה על שלה.
אין שום שיחה או הודעה שאני חושש שהיא תקבל וההיפך.
&nbsp
כשאני יוצא עם חברים, אז אני אומר לה שאני עם חברים ולא ממלמל משהו לא מחייב...
אבל זה רק אני.

דווקא קיימת טענה שבוגדים רוצים להתפס

שכל הבגידה היא בעצם דרך למחות ומה שווה מחאה אם לא יודעים על זה?

SupermanZW

Well-known member
את הטלפון צריך לנעול לא כדי להסתיר

אלא כדי שאם יאבד או יגנב אז המוצא או הגנב לא יוכלו להשתמש בו או להוציא ממנו מידע, זה נכון גם לגבי כל אפליקציה ובמיוחד להוצאת שיחות, אשר כידוע כרוכה בתשלום. מי שאין לו נעילה לטלפון ובנוסף לכל אפליקציה בנפרד טיפש.

צריך "סיבה טובה" בשביל להיפרד?

אם מאסת בנישואין האלו , אז תסיים אותם.
ממליצה לך בחום שלא להתחיל לחפש ולנבור ... בשביל מה זה טוב? אתה רוצה להוכיח לה משהו?
זה גם לא ממש ישרת אותך בפרידה.... בסוף תצטרכו להגיע לפורמט פירוד נורמלי סביב הילדים, ומזונות ילדים לא תלויים באם היא בגדה בך או לא.... (אני מניחה שגם אם בגדה, לא תרצה להעניש את הילדים...)

אם כבר החלטת שאתה רוצה לסיים, הכי כדאי לך להסתכל קדימה על היום שאחרי ולחשוב איך אתה מייצר לך חיים הכי טובים , נעימים ונינוחים.
גירושין שקטים , בלי סערות ודרמות ובלי מריבות וקרבות מקדמים את המטרה הזו מאוד. וגם מונעים המון המון צער מהילדים.

alongrin

New member
הבחור פשוט..

זקוק לאיזה אירוע מכונן כדי להוריד את השאלטר.
&nbsp
זה די קשה לבוא לבת הזוג ולהגיד לה ככה סתם אאוט אוף דה בלו "נמאס לי מהנישואים האלה אני רוצה לפרק".
צריך בשביל זה הרבה יותר אומץ ובייצים.
&nbsp
הרבה יותר קל לבוא ולהגיד לה "תפסתי אותך מזדיינת מהצד", אני רוצה להתגרש!
&nbsp

טוב, הוא מוזמן לעבור להודעה הזו

חבל על הכסף של הבלש הפרטי, זה בדיוק יסגור לו את הסכום של הגישור + אקטואר+ כתיבת הסכם והחתמתו

alongrin

New member
אני מאד דוגל בגישה של

DYI אם אפשר ובכל תחום אפשרי.
זה באמת חוסך הרבה מאד כסף ומוסיף עוד יכולת שלא הייתה קודם לארגז הכלים.
אם זה לתקן ברז דולף, לפרוש רשת LAN בבית או רחמנא לצלן לעקוב אחרי האשה.
&nbsp
הבונוס הוא שגם אם בסופו של דבר שוכרים חוקר פרטי שיודע להביא ראיות קבילות לבית משפט,
אפשר להשתמש במידע כדי לכוון אותו בדיוק למקום ולשעה המדוייקים ובכך לחסוך הרבה אלפי שקלים...
&nbsp
איך אומרים WIN WIN (אם לא לוקים בחשבון את המשפחה המתפרקת)

בדיוק. וגם, היות ואצלו הרצון לדעת יותר פסיכולוגי מאשר משפטי, זה שונה לראות בעיניים או לראות תמונות של מעקב שבדרך כלל לא מדהימות. כשרואים בעיניים, רואים את כל הדינמיקה בינהם, האם יש קרבה, אינטימיות, ברק בעיניים, מה שפת הגוף?

SupermanZW

Well-known member
אם אין אומץ שותים חומץ

חבל על הכסף לחוקר פרטי, לא טוב להם יחד וזו סיבה מספקת לפרידה, אפילו אם היא לא בוגדת בו. אם טוב יחד זו סיבה טובה להישאר יחד, אם לא אז מוטב להיפרד

אגב, היום כבר ממש לא צריך חוקר פרטי... ממש קל תפוס לבד.

קודם כל לך על הקלים.... Find my iPhone והמקבילה האנדרוידית שלו...
אם שרותי הלוקיישן בייס שלה סגורים- אתה מבין שיש לך סיבה טובה להתקדם.
יש היום בשוק עשרות מכשירי מעקב קטנים וזולים--- החל מאלו שתולים לילד על הילקוט או לכלב על הקולר, וכלה בכאלו שגם מקליטים וגם פותחים לך מיקרופון בזמן אמת (ככה אתה יכולה ממש בזמן האקט לברך את הזוג בברכת "מועדים בשמחה").

לרוב בני הזוג יש גם כל מיני סיסמאות משותפות שנפתחו בימים טובים יותר... לגוגל פוטוס וכו'... גם שם אתה יכול למצוא עולם.

וגם להצליב מידע עם מה שהיא כן מספרת לך לגבי התוכניות שלה ליום....

אגב, שאלת אותה פעם מה היא עושה כל היום?
סתם בקטע של התעניינות של בעל באשתו? זה היה יכול לעזור כנראה....

בדיוק ראיתי ביוטיוב שאחד קנה כזה קטנצ'יק כזה שמקליטים איתו

בדרך כלל מיועד לעתונאים או לסטודנטים ומקליטים הרצאה. והחביא לאשתו באוטו ושומעים אותה מדברת עם המאהב בדרך לעבודה.

זה לא כל כך פשוט

זה יכול להשלים מידע עם הצלבה ממקורות אחרים או לתת אינדיקציה אבל לא מספיק כשלעצמו. אולי ביקרה אצל חברה? או דודה זקנה? גם לא ברור מה העבודה שלה, כתב רק שיש לה עסק שהיא מנהלת מהבית והרבה פעמים עסקים כאלה דורשים פגישות אצל לקוחות, ספקים, וכד'

SupermanZW

Well-known member
אם יש לה שכל מעולם לא אפשרה למכשיר הנייד שלה למסור מיקום

לרוב הדבילים יש סיסמאות משותפות, לחכמים יש רק סיסמאות אישיות.

במכשירי מעקב קטנים וזולים או שלא אין טעם להשקיע אגורה, אם אין אמון בקשר מוטב לפרקו ואם יש אמון אין טעם למעקב.

הסיבה שעדיף לא למסור מיקום היא שהריגול של מנועי החיפוש וגוגל בראשם מפרים את פרטיותנו ואוספים עלינו מידע. אצלי האפשרות הזו הן במחשבים שלי והן בטלפון הנייד תמיד כבויה וכך גם אצל בת זוגי. לו היה אחרת הייתי מודאג.

גם בפייסבוק צריך לדאוג שדבר לא יהיה חשוף למי שאינם חברים ולהיזהר מלפרסם סטטוסים שיש ולו אדם אחד (גם אם אינו ברשימת החברים) שלא רוצים שידעו.

YoniS007

New member
כבר יש לך סיבה טובה להיפרד ממנה

אתה לא צריך עוד סיבה (בגידה). אני חושב שנתת לנישואים שלכם סיכוי סביר, מעבר למה שרוב האנשים היו נותנים, וכבר קיבלת הוכחה שזה לא עובד. כנראה שאשתך נשארת איתך ממניעים כלכליים, כי אתה המפרנס העיקרי, שכשלעצמו זה לא פסול, אבל לא נשמע שהיא מחזירה משהו בתמורה.

לפעמים אין לנו ברירה והחיים כופים עלינו לעשות גם דברים שאנחנו לא רוצים לעשות.

SupermanZW

Well-known member
חבל על הכסף

אתה סובל בקשר ממילא, אז למה להוסיף גם חסרון כיס? היפרדו וזהו. לטובתך נסה לעשות את זה יפה ולהגיע איתה להסכמות בלי לריב. נסה גם להימנע ממאבק משפטי כי מאבק משפטי ירושש את שניכם.

בהצלחה.

אתה מתאר מציאות של רומן...

זה ברור ואני מניח שגם לכולם.

אפילו לך אחרי שנים.

הרעיון של להציב מכשיר האזנה הוא לא חוקי.

לא מבין את העיצה של להציב מכשיר האזנה - שאם הוא יתגלה - זה יכול להפוך לאישום פלילי.

אני חושב שכדאי לך להשקיע בחוקר.

אז להביא את החומרים, להקליט את השיחה עם האישה, ולהסביר לה שאתם בעולמות שונים, להציג לה את החומר, ולבקש לסיים יפה.

כמובן עם הסכם ביד למפגש.

לסיים כמה שיותר טוב, באופן הגון, ופשוט לסיים.

זה חייב להיות הגון כי יש ילדים גדולים.

תראה אני לא ממש בקיאה בהקלטות אבל בתוך ביתך אתה רשאי

לעשות מה שבא לך, כולל לשם מצלמות והקלטות ולתלות פלאשים מהתקרה - מה שבא לך.

למעלה