לבנות הפורום הבתולות בגיל מאוחר

אם זו תמחק, אראה גם את שלי כמחוקה

אבל אנחנו, מספר חברים בפורום, נמשיך להאבק למען הפורום.
ניהול פורום כרוך באמפתיה מלאה לכותבים בו. כך גם הדרך
למצוא פתרונות, וכן, יש לי מה להציע בנושא

טום גיא

New member
בשביל ויכוח טיפשי

צריך שני טיפשים.
מי שחכם לא נכנס לויכוח הזה מלכתחילה.

אם יש מישהו שנראה לך שכולם מתווכחים איתו, הם אשמים בדיוק כמוהו בכך שהתפתח הויכוח, ולא משנה "מי צודק" או "מי התחיל".
איך לעזאזל לא הבנתם את זה עדיין?

אז מעכשיו, אם את רואה הודעות של אותו משתמש ספציפי שנראה לך שהן שטויות,
פשוט תתעלמי מהן, במקום ללבות את האש.

ושיהיה ערב מעולה!

סליחה...?

אני טיפשה שתיקנתי את הטעות שלו? כמה פעמים?

אני זאת שבסופו של דבר הפסיקה להגיב. הוא המשיך. ואז המשיך להגיב לשאר האנשים שהגיבו לו.
התגובות שלו לפעמים פשוט דורשות מענה... לטוב ולרע (ויותר לרע מאשר לטוב.)

אל חשש, אני אתעלם להבא.

טום גיא

New member
אני מבין אותך

כי את רואה שמישהו שכתב שטות ואת מרגישה צורך לתקן אותה. אולי בשביל שהוא יבין שהוא טעה, או בשביל שהוא לא יטעה אחרים.
אבל אז נפתח דיון על "האם צריך לענות בכלל", וכל פעם זה בדיוק אותו דיון, שכבר לא קשור בכלל לשטות המקורית שניסית לתקן.
והרבה אנשים מצטרפים למטא-דיון הזה, וזה סתם מפוצץ כאן את השרשורים ומיותר.

אז בואי אני אנחם אותך קצת:
את לא היחידה שמבינה שמי שכותב שטויות כותב שטויות. כולם מבינים את זה. כבר חפרו על זה המון.
גם אם לא תכתבי לו "אתה מדבר שטויות", כל מי שקורא את מה שהוא כותב יבין בעצמו שהוא מדבר שטויות.
אז זה בכלל לא דורש מענה. אם אני אעמוד בפינת רחוב עם נייר כסף על הראש ואזהיר את כולם מפני השתלטות חיזרים, תרגישי צורך לענות לי?
כנראה שלא, כי כל כך ברור שאני מדבר שטויות שאת בכלל לא תרצי להיכנס לדיון איתי. אז תעשי את אותו דבר גם כאן.

Larik

New member
לא כולם חכמים כמוך

יכול להיות שאנשים שלא יודעים, יקראו את ההודעות האלה ויחשבו שמדובר במשהו רציני.

טום גיא

New member
תגובה צינית ומרושעת

אם מישהי תחליט לכרות לעצמה את הרחם רק בגלל שהיא קראה את ההודעה של ברתור, אז מגיע לה.

בקיצור, שחררו.

אני חושב, של,י ככותב יש אחריות על מה שנכתב

בפורום בו אני שותף, כי בסך הכל זה חלון הראווה שלי.
אם מישהי תחליט לכרות לעצמה את הרחם רק בגלל שהיא
קראה את ההודעה של ברתור, זו תהיה בושה לפורום. גם
זו אפשרות.

Larik

New member
אני לא מדבר על כריתת רחם,

אני מדבר על באופן כללי.

C l u e

New member
לא כשאחד הצדדים בו קורא באופן קבוע

ליתר חברי הפורום 'מופקרת', או 'לא שייך לפורום', או 'גו פאק יורסלף', 'טרול', 'כולם שונאים אותך'.
ואלה דוגמאות מדגמיות.
אין לי בעיה להשאיר טיעון מטופש שלו מיותם, למרות שיש לי מיליון דרכים שונות לסתור אותו. כבר עשיתי את זה לא פעם ולא פעמיים, גם כשמאד התחשק לי להגיב ולהדגים כמה מגוחכים הדברים הכתובים בגוף ההודעה.
א-ב-ל, אני לא מוכנה לתת יד להתעמרות של גולש בפורום, לא כנגדי ולא כנגד גולשים אחרים.
לצערי, מנהלי הפורום לא מצליחים להשתלט על ההתנהגות הזוועתית שלו, וכנראה שהוא עדיין לא עצבן אותם מספיק בשביל להיחסם (אני בטוחה שזה רק עניין של זמן). בתקופת הביניים הזאת אני לא מוכנה להיקרא כאן מופקרת קבל עם ופורום, אני לא מוכנה שיובע כאן זלזול בחברי פורום אחרים. אם לא יגנו את התגובות האלה שלו, הוא פשוט ימשיך וימשיך עד שכולנו נעזוב את הפורום הזה, ואני לא רוצה שזה יקרה.

לא יוצאים דברים טובים מהסטת דיונים.

שאלת הנושא הייתה למין הנשי ולא הגברי.
אם גבר רוצה להגיב מהצד שלו, שיגיב ויקח צעד אחורה.
חבל שנושא כזה הופך למערכה מי צודק ולמי יש יותר גדול.
כשידידה אומרת לי "אני לא מרגישה טוב", אני שואל "מה קרה" ומקבל "אתה יודע, ענייני נשים...", אני אומר "הבנתי" וממשיך הלאה.
לא חייבים להגיב על כל דבר, או להראות שאנחנו יודעים הכל.

אז בהישמע הגונג, דממה.

ותודה שטסתם תפוז.

אני לא ממש מסכימה איתך

נכון שהשאלה הראשונה נשאלה לבנות, אבל הדיון התפתח, כדרכם של דיונים, ואני בהחלט חושבת שגם לבנים מותר להגיב בשרשור שכזה, בעיקר שגם לגברים יש סוג של שעון ביולוגי, וגם אם תאורטית גברים יכולים להוליד עד גילאים מאוחרים יותר, הרי שגם הם, מן הסתם, היו רוצים להיות אבות צעירים ונמרצים.
מכיוון שכך, אני בהחלט מוצאת מקום לתגובה גם מצד הזכרים שבחבורה, ובלבד שאכן, התגובות יהיו הוגנות ונאותות, הן במהותן והן באופן בו הן נכתבות.

שימי לב לשורה השניה

גבר שרוצה להגיב בכבוד, רק לזכור שהנושא הופנה לבנות מלכתחילה.

למעלה