אפשר להגיב על העמדה שלך?
אני לא רוצה להצביע אצבע מאשימה על אף אחד מכם בעלי ההילות הכחולות, אבל זה נראה כאילו לא שמתם לב שכל דיון שהופך להיות "ויכוח מכוער" הוא תוצאה של ויכוח בין
משתמש אחד ספציפי לבין רוב חברי הפורום האחרים...
זה בדר"כ מתחיל כדיון, ממשיך כדיון, מישהו מביע דעה ולאותו משתמש ספציפי לא נאה הדעה או האופן שבו היא נאמרה ומשם זה מתגלגל לתגובות כנגד ומסכת ירידות מאותו משתמש ספציפי כלפי האנשים שחלילה שוללים את מה שהוא אמר או מנסים לתקן/להעמיד אותו על טעותו.
מדיניות סתימת הפיות על ידי מחיקת התגובות לא באמת תעשה פה סדר. גם שימוש בשפה מכבדת לא בהכרח יעזור. (לפעמים מישהו משתמש בשפה גבוהה כדי לכתוב דברים לא מכבדים)
אפשר לטפל באופן פרטני במי שעושה בעיות ולא "להעניש" את שאר חברי הפורום. אתם אלה שיכולים לשלוח לו מסר שילחץ לפעמים על הברקסים שלו.. או לחלופין, שיטות אחרות להרגיע את הבעיה.
זאת לא פעם ראשונה שיש פה בלאגן בעקבות מישהו שלא התאים לו להגיד "סליחה טעיתי" ובזה לסגור את העסק, אלא להיות זה שמנסה להגיד את המילה האחרונה. גם אם הוא לא צודק.
וכן, אני דיי בטוחה שאני אקבל תגובה מאותו משתמש ספציפי, (כי הוא לא יודע לקבל ביקורת כמו בן אדם בוגר, אלא להגיב בארסנל של דברים שליליים כנגד מישהו שמבקר אותו/את הדעות שלו)
וכן, אני דיי בטוחה שההודעה הזאת תמחק,
אבל יודע מה? זה לא בסדר שמי שעושה פה בלאגן מקבל גיבוי וכל השאר מקבלים "נוּ נוּ נוּ" מהפיקוד על זה שיש פה "ויכוחים מכוערים" שנגרמים בגללו.
שיהיה אחלה ערב.