לבנות הפורום הבתולות בגיל מאוחר

Berethor

New member
יש אנשים שעוברים את זה מבחירה

למה נראה לך שזה מחלה אם היא שמחה בזה, תהיה הגיוני Reyn..

Berethor

New member
מהכרות שלי עם אישה כזאת

ומתוך היגיון בריא. השטות היחידה פה זה החשיבה המקובעת שלך שזה לא משהו שהוא אפשרי, למרות שהוא כן. אישה שבמלא לא רוצה ילדים יכולה להפוך לעקרה מבחירה, וככה היא מבטיחה לעצמה שלא היו לה ילדים. זה אולי נשמע נוראי והחלטה שאין חזרה ממנה, אבל זה מה יש. יש החלטות אחרות שאין חזרה מהם שאנשים עושים בחיים. בין אם הן החלטות נכונות ובין אם לא נכונות.

חשיבה מקובעת?

חמוד, אני לומדת ועובדת במקצוע.

הסרת רחם היא דבר אפשרי, אבל רק בעקבות לידה שהסתבכה, סרטן ברחם ושאר סיטואציות לא נעימות. (בלשון המעטה)
אף אישה שפויה בדעתה לא תוציא לעצמה את הרחם. זה לא ניתוח סטייל א-לה-ניתוק צינור זרע. זה לא מה שמונע היריון. זה הרבה יותר דראסטי.

אני ממש מתקשה להאמין שיהיה גם רופא שיוציא רחם תקין מאישה שבוחרת להוציא אותו בגלל ש"היא לא רוצה ילדים". רופא שמבצע הליך כזה צריך לשלול לו את הרישיון.

בשביל סיבה כמו אי רצון להכנס להיריון, יש הליכים כמו קשירת חצוצרות או אמצעי מניעה.

אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם.

Berethor

New member
בין אם זה שפוי או לא שפוי, הנקודה שזה אפשרי

לשלול אפשרות כזאת למרות שהיא קיימת זה לא נכון. בכל אופן אין טעם להמשיך בדיון הזה, נשאיר את זה בגדר תעלומה.

Berethor

New member
תראי ברור שקשירת חצוצרות או אמצעי מניעה עדיף

מאשר כריתת הרחם ללא סיבה רפואית, אבל אפשריות קיצוניות, קשות, מיותרות וכאלה שאין חזרה מהם גם קיימות, בדיוק כמו שקיימת גם מילת נשים וגברים, ככה גם כאן. אגב את יכולה להסביר לי למה חושבים שניתוק צינור הזרע נחשב לדבר פשוט? זה גם בלתי הפיך בדיוק כמו כריתת רחם ובניגוד קשירת חצוצרות שזה כן הפיך, ואני לא מדבר על כך שהתהליך עצמו יותר פשוט אלא על ההשלכות שלו. חוץ מזה שזה עקרות לתמיד, לזרע אצל הגבר יש גם תפקיד חשוב בחיי מין תקינים, הגבר יתקשה להגיע להנות ממין ולהגיע לאורגזמה, כידוע גבר בזמן שהוא גומר צריך לצאת זרע, בקיצור לטווח האחרון זה אמצעי המניעה הכי נוראי שיש, ואני לא אומר את זה מתוך שוביניזם, אלא מתוך הבנה של כמה זה יכול לפגוע במין או אפילו באוננות.

לא משנה כמה תנסה לסובב את העניין,

אין דבר כזה הסרת רחם כאמצעי מניעה. אין. לא קיים.

Berethor

New member
תמשיכי לחשוב ככה את שתופתעי לגלות שיש

אבל לא הגבת לי בנושא ניתוק צינור הזרע, וחבל מאוד, כי באמת אני מצפה לתגובה אמיתית ממך בנושא, אלא אם כן אין לך מה להגיב, כי את מבינה שאני צודק בזה.

אוי.

את הדיפלומה שלי, שאני אקבל ביוני הקרוב, אני אסרוק ואשלח לך.

בחרתי שלא להגיב לך כי:
א) הנושא הזה לא קרוב אליי, אני יותר קשורה לרפואת נשים.
ב) אתה מנסה להפוך את הנושא למשהו אחר כדי לא להודות בזה שאתה טועה.
ג) יש לך אינטרנט ופורומים אחרים להשיג בהם מידע, אני לא מנסה לפתח דיונים על אמצעי מניעה.

לסיום סיומת של הויכוח (לפחות מבחינתי) ולא ממש משנה לי אם תרצה להגיד את המילה האחרונה/להשפריץ פה שלל טעויות ולנסות לצאת הצודק -
אין דבר כזה הסרת רחם כאמצעי מניעה.
אתה יכול להאמין במה שאתה רוצה, אתה יכול להביא לכאן "עדויות של נשים שאתה מכיר" ואתה יכול לכתוב כאן עד מחר דברים לא נכונים שאתה מנסה להצדיק אותם בטענות לא נכונות גם כן,
אבל לא קיימת שום פרוצדורה של כריתת איבר כמו הרחם מתוך חלל האגן הקטן של האישה כאמצעי מניעה.

אלא אם תביא לכאן ד"ר או פרופ' לגינקולוגיה שיפסול את טענתי, אני מסתמכת על מה שלמדתי קרוב ל-3 שנים.

שיהיה לך אחלה יום.

sanaya7

New member
נכון, אין דבר כזה

לבת דודה שלי הסירו רחם בגלל הלידה שהסתבכה והיא עכשיו מאוד סובלת מכול מיני השלחות של זה והיא בחורה בת 30.
איזה שטויות הוא מדבר לפעמים

dori78

New member
לך תכתוב בויקיפדיה "מין טנטרי"

ותבוא לספר לנו מה הקשר בין אורגזמה לשפיכה.

Nurikabe

New member
דווקא ניתוק צינור זרע

זה הפיך בעיקרון, וקשירת חצוצרות לא. וזה רק חלק מהטעויות...

Elle992

New member
אכן, מכירה סיפורים כאלה באופן אישי

לא מסירים את הרחם בלי סיבה רפואית כלשהי, וגם אם כן זה מקרים אחדים עד כמעט לא קיימים,

זה הליך מסובך, קשה, כואב ובעיקר ההחלמה שלו ממש לא נעימה. אז כשמבצעים הליך כזה דרושה לו סיבה מוצדקת(רפואית)

Berethor

New member
בעולם הכל וורוד אה

אין גם אנשים שלוקחים סמים בלי סיבה רפואית נכון?

זה תקף במידה גם לגבי הגברים

אפילו שהשעון הביולוגי שלהם לא מתקתק... משהו כן מתקתק. הזמן נגמר בשעון החול לכולם (אם כבר אנו פילוסופיים
).

iba90

New member
בואו ניקח נשימה ארוכה ו...

דיונים מפותחים ו"נוקבים" הם דברים רצויים בפורום....עד שהם הופכים לויכוחים מכוערים ואני לא אתן לזה יד....אני מבקש מכם לשמור על שפה מכבדת ואם אתם מרגישים שבא לכם "להתפוצץ על מישהו\י השטויות שלו"...תשלחו לו\לה מסר....בבקשה אל תגיבו בנושא ההתנהגות להודעה הזאת...הבהרתי את העמדה שלי.

חיים קלים לא יהיו לך

כל עוד לא תבין ששפה מכובדת היא רק רכיב אחד חשוב מתוך
מגוון רכיבים, בהם נעשה שימוש בכתיבה הולמת, בהעברת
מידע עניני ומתומצת ככל שניתן לעיקר, למה שבאמת חשוב
בתוכן עצמו.

אפשר להגיב על העמדה שלך?

אני לא רוצה להצביע אצבע מאשימה על אף אחד מכם בעלי ההילות הכחולות, אבל זה נראה כאילו לא שמתם לב שכל דיון שהופך להיות "ויכוח מכוער" הוא תוצאה של ויכוח בין משתמש אחד ספציפי לבין רוב חברי הפורום האחרים...

זה בדר"כ מתחיל כדיון, ממשיך כדיון, מישהו מביע דעה ולאותו משתמש ספציפי לא נאה הדעה או האופן שבו היא נאמרה ומשם זה מתגלגל לתגובות כנגד ומסכת ירידות מאותו משתמש ספציפי כלפי האנשים שחלילה שוללים את מה שהוא אמר או מנסים לתקן/להעמיד אותו על טעותו.

מדיניות סתימת הפיות על ידי מחיקת התגובות לא באמת תעשה פה סדר. גם שימוש בשפה מכבדת לא בהכרח יעזור. (לפעמים מישהו משתמש בשפה גבוהה כדי לכתוב דברים לא מכבדים)

אפשר לטפל באופן פרטני במי שעושה בעיות ולא "להעניש" את שאר חברי הפורום. אתם אלה שיכולים לשלוח לו מסר שילחץ לפעמים על הברקסים שלו.. או לחלופין, שיטות אחרות להרגיע את הבעיה.
זאת לא פעם ראשונה שיש פה בלאגן בעקבות מישהו שלא התאים לו להגיד "סליחה טעיתי" ובזה לסגור את העסק, אלא להיות זה שמנסה להגיד את המילה האחרונה. גם אם הוא לא צודק.

וכן, אני דיי בטוחה שאני אקבל תגובה מאותו משתמש ספציפי, (כי הוא לא יודע לקבל ביקורת כמו בן אדם בוגר, אלא להגיב בארסנל של דברים שליליים כנגד מישהו שמבקר אותו/את הדעות שלו)
וכן, אני דיי בטוחה שההודעה הזאת תמחק,
אבל יודע מה? זה לא בסדר שמי שעושה פה בלאגן מקבל גיבוי וכל השאר מקבלים "נוּ נוּ נוּ" מהפיקוד על זה שיש פה "ויכוחים מכוערים" שנגרמים בגללו.

שיהיה אחלה ערב.

למעלה