לבנות הפורום הבתולות בגיל מאוחר

Berethor

New member
זה נכון

צריך גם לציין שהרבה מיתומים בעולם זה בגלל הורים לא ראויים, שעדיף שלא היו מביאים ילדים בכלל. חלק אחר וקטן הרבה יותר של יתומים זה אלו שהורים שלהם נהרגו או משהו בסגנון. אז עם כמה שחבל על יתומים וכמה שאימץ זה דבר יפה כביכול, אני לא רואה למה שזוג נורמטיבי ולא עקר צריכים לשלם על חוסר אחריות פושעת של זוגות אחרים. לכן עליי הטיעון שיש יתומים בעולם לא עובר עם כל הצער שבדבר שיש כזה דבר.

l Lynx l

New member
תראה, אני מצדיעה לזוגות שמאמצים

לדעת שהצלת ילד ונתת לו משפחה זה דבר מדהים, אז כל הכבוד לזוגות שעושים את זה.
והייתי עושה את זה גם...
אבללל אני באמת לא מבינה למה אימוץ צריך לעלות כ"כ הרבה כסף? הרי באים לטובת הילד שיגדל בסביבה תומכת.
זה נראה כאילו מנצלים את הרצון של זוגות עקרים לילד ומוכרים להם אחד!

Berethor

New member
כל הכבוד אבל זה גם הרבה הקרבה אישית

חוץ מזה אי אפשר להציל את כולם במלא. עדיף לטפל בשורש הבעיה וזה הורים שמביאים ילדים בלי לחשוב ובלי שהם ראויים לגדל ילד.

Elle992

New member
יש לי את היכולות לעמוד בזה,

ויש לי את הדרכים לאמץ וזה בטח לא מהארץ! אני חולמת על ילד רוסי........
זהו אפסיק מפה, העלתם בי את הרגשות וזה לא טוב!

l Lynx l

New member
דברתי על אימוץ מחול

גם הם רצו לאמץ מאוקראינה כי האישה עצמה רוסיה. אגב, היא רופאה והוא עובד הייטק והם עומדים בכל הדרישות ועדיין הקשו עליהם (מהצד בחול שסחטו עוד ועוד כסף).
ושתדעי לך שלא ממהרים לתת לאימוץ להורה יחיד, אלא אם את סלב מהוליווד... שלא תחשבי שזה כזה פשוט וקל...

Elle992

New member
יש ויש, לא הכל שחור

יש הרבה מקרים שצלחו, ויש גם הרבה שלא. אני לא חושבת שצריך כל כך לפחד ולחשוש,

חוץ מזה, שאני בכלל לא בטוחה שאני אוכל או ארצה ילד בעתיד, זה עדיין בגדר מחשבה כי עלו לי לראש מחשבות לאחרונה בצורה יותר רצינית לגבי החיים, אבל זה ממש לא בטוח וגם אם אאמץ אי פעם זה רק עם בן זוג! אני לא אוכל להתמודד עם גידול ילד בלי עזרה וגם כי אני לא חושבת שזה נכון לגדל ילד בלי אבא אוהב ותומך(שפתוח לרעיון של אימוץ כמובן)

אגב, הדרישות הם יותר בגדר מצב נפשי ובריאותי תקין ואחרי זה שהם יעבדו בעבודות מסודרות בכדי להבטיח את גידול הילד בצורה נאותה, יש מליון עובדי הייטק ורופאים שמצבם הבריאותי/נפשי לא תקין, עבודה טובה לבד לא אומרת הכל ובטח שלא תבטיח שיתנו להם אימוץ

l Lynx l

New member
בעתיד הקרוב :)

לא שאני כזו קשישה, אבל בתיכון הייתי בטוחה שאהיה אמא בגיל 22-23 בוודאות. ורוב הסיכויים שזה היה קורה אם הייתי נשארת עם האקס שלי.

עד כמה שאני רוצה ילדים, אם אגיע לגיל 30+ ללא זוגיות אין סיכוי שאביא ילד לבד בעזרת בנק הזרע... לא רוצה לעשות את זה לילד. זה נראה לי אנוכי מידי.

כל הורות היא אנוכית

אף ילד לא נשאל אם הוא היה רוצה להוולד לעולם הזה, ואף ילד לא נשאל אם הוא היה בוחר את ההורים האלה.
טבעת על האצבע וכתובה עדיין לא בדיוק מכשירים אנשים להיות הורים טובים.
תאמיני לי, לא "עשיתי את זה" לילדי, ואני חושבת שאני אמא טובה, ואני חושבת (בעצם אני יודעת) שילדים של יחידניות חיים טוב מאוד.

Nurikabe

New member

מסכימה שכל הורות היא אנוכית.
אני לא מסכימה שילדים של יחידניות חיים טוב מאוד. מספיק להסתכל בסטטיסטיקה כדי לראות שזה לא נכון.
אני לא חושבת שאימהות יחידניות הן מרושעות ואימהות נוראיות, או כל מיני דברים שברתור כתב. ואני לא פוסלת אותן, אבל לדעתי לא צריך לייפות את המציאות.

אני מכירה המון אמהות יחידניות וילדיהן

תאמיני לי, הילדים האלה חיים טוב מאוד.

צריך להבדיל בין אמהות יחידניות מבחירה לבין אמהות גרושות, שמגדלות לבדן את הילדים, ולא רק שהאבא אינו בתמונה, הוא גם לא עוזר כלכלית, ואז נופל על האמא גם הנטל הכלכלי וגם הנטל הנפשי (שלה ושל ילדיה) וזה בטח לא המצב האופטימלי.
ולא שאני חושבת שאצלי זה המצב האופטימלי. לא סתם רוב האמהות היחידניות מבחירה הן מבוגרות, יחסית (כלומר, התחילו להביא ילדים בגיל מאוחר). גם הן רצו וקיוו לעשות ילדים מתוך זוגיות ואהבה. אבל משזה לא עלה בידן, הן פנו לכיוון אחר. וזה קורה, בד"כ, הרבה אחרי שסיימו ללמוד, שהתבססו בעבודה, שיש להן בית משלהן, שיש להן חסכונות בבנק וכ"ו.

Berethor

New member
אם את אומרת

אבל להכל יש מחיר, בעקרות את מצד אחד את לא צריכה יותר לדאוג מהריון לא רצוי ובמלא תמיד לא רצית ילדים אז את שלמה עם זה. מצד שני אין לך ילדים אפילו אם תרצי, או אם הצד השני ירצה. אבל נו טוב את הפכת לעקרה מבחירה. עכשיו את באמת כמו ערפדה בזה לטוב ולרע..

למעלה