לדוד 170

דוד170

New member
G o v er n o r

"ואיימו על הסרבנים והמהססים בזעם אלה" ת.אם אתה אומר שהיה זה בכפיה. מי אומר שגם אתה אומר את מה שאמרת בגלל שכפו עליך. אני יכול לומר שגם אתה אומר כך בגלל שמישהו כופה עליך לומר זאת. לך אין ראיות שכפו עליהם לקיים מצוות. אני גם יודע מי כופה עליך לומר שהיהודים התחילו לקיים מצוות בגלל שכפו עליהם.

דוד170

New member
אני גם יודע מי כופה

אני גם יודע מי כופה עליך לומר שהיהודים התחילו לקיים מצוות בגלל שכפו עליהם

L7

New member
דוד, אלוהים ממלא את בתי הקברות.../images/Emo10.gif

דוד170

New member
מוות זה לא דבר רע . זה התיקון של הא

האדם. למעשה המטרה של האדם להגיע לעולם הבא ולקבל את השכר עבור המצוות. אסור לנו להתאבד. אבל מוות זה התכלית. יש על כך עוד הרבה הסברים. אם תשאל בלי נדר אני יענה. אני פשוט ממהר.

Lu Tze

New member
אז מי המציא את הביטוי

"ה´ ינקום דמם"? קונספירציה של חילונים אולי?

דוד170

New member
לא צריך לומר ינקום . אלא יקום.

יש על כך פרוש. אני בלי נדר אשלח שאלה על כך.

דוד170

New member
מדובר על כך שבורא העולם יתנקם בגויי

בגויים שעשו צרות ליהודים. אבל זה לא סותר שמי שדבוק בבורא העולם לא מרגיש צרות. כי בורא העולם אוהב גם את אלה שלא דבוקים בו.

L7

New member
דוד, אז מה יש בעולם הבא?

יש שם אתאיסטים? פורומים? חומוס?

יאנוס

New member
גוברנור - מוות אינו תכלית.

מוות הינו מעבר לשלב הבא. החיים האלו הם פרוזדור לעולם הבא. מה שגורם לי להרהר... אולי זו האבולוציה? הקופים מתו וחזרו בגלגול הבא כבני אדם, כמונו?

G o v er n o r

New member
"מוות הינו מעבר לשלב הבא" הוא פשוט

בטוי להכחשת המוות. זה לא יותר מאשר דרך התמודדות פסיכולוגית עם נסיון יוםיומי שאין נכונות להשלים עמו...

G o v er n o r

New member
"שאי אפשר בשום פנים שבעולם שיגרום

למי שהוא צער כלשהו" אז אני מבין שהוא שימח ששה מליונים עד מוות...

דוד170

New member
מי שדבוק בשם לא מרגיש שום צער.

מי שדבוק בשם לא מרגיש שום צער. אני לדוגמא לא מרגיש שום צער שאתה קורא לי דלעת. כי מי שדבוק בשם לא מרגיש שום צער אף פעם. הוא תמיד בשמחה. תנסה ותראה.

L7

New member
צער הוא ביטוי לכושר שיפוט.

אדם שאין בו צער- אין לו כושר שיפוט נאות . לכן דעותיו - אינן חשובות. למעשה אין לו דעות כלל אלא רק כושר ציטוט.

דוד170

New member
אני בסך הכל מחפש תשובות במנוע

חיפוש או שולח אי מיילים לרבנים בלי נדר. כך שאם קורה שאני מביא קישור לא מתאים זה בגלל שאני מהרתי יותר מדי.

L7

New member
דוד אומר שהמוות איננו דבר רע....

אז מה אתה מאחל לך ולקרוביך? ובוודאי שאנו נאחל לך דברים לא רעים... דוד מוות הוא רע. ואם אלוהיך ודתך אומרים שמוות איננו רע- שילכו לעזאזל.

L7

New member
דוד, רשע לתפיסתך יכול להיות טוב

לתפיסת אלוהים. אם נניח אלוהים איננו אוהב במיוחד יהודים. ממש אנטישמי (הורג בהם מגלה אותם הופך אותם למיעוט נירדף ושנוא) אז אולי מה שרע ליהודים טוב לאחרים - אותם ה´ מעדיף? וחוץ מזה, מדוע תוריד את אלוהים לרמת אנוש פשוט? אולי אין לא אף תכונה אנושית? איננו טוב ואיננו רע? (ואולי איננו?)

למעלה