לדעתי אחד הפרקים הכי טובים העונה

• פותח הנושא 120mm
  • פורסם בתאריך

Gods Wave

New member
וכמו שאלה ורפי מתנתקים

בני הזוג שלהם - אלון ועדיה מנסים להתקרב. וזה עושה עצוב... כי כמובן שמכוונים שנזדהה עם אלה ורפי, שהם בעצם הדפוקים הרציניים בסיפור. או שזו רק אני? לא, לא חושבת... מתסכל משו.

qt1

New member
מה עצוב גליה?

אלון בוחר להדחיק-בחירה שלו, הוא לא ילד נכון?, הוא יכול היה באותה מידה לבחור ללכת משם, מאלה. עדיה? היא בוחרת לא להתעמק באופי של רפי, גם היא לא ילדה, והיא גם לא קדושה נכון? אז מה הופך את אלה לדפוקה ואת רפי לדפוק? העובדה ששני אנשים מבוגרים בוחרים בהם? בעיה של האנשים האחרים אולי? מקום למחשבה???

תלתלית

New member
עדיה לא דפוקה. היא מתאהבת.

רפי לא מרשה לעצמו להתאהב. כאילו הספיק לו רק להשכיב אותה. אולי זה בגלל אלה.אני כבר לא יודעת מה איתו. אבל נראה לי שזה לא קשור לעדיה בכלל. כל אחת אחרת היתה יכולה להיות במקומה. ולהיות מסוננת כמו מתוך פומפיה אינסופית. משהו תמיד יחסר לרפי. אולי זה איזה טראומה. אפאחת לא מצליחה להשאיר את רפי נאמן לעצמו. חוץ מדניאלה הבת שלו.וגם לה זה לקח שנים..

qt1

New member
רפי נאמן גם לליה וגם ליואל תמיד../images/Emo70.gif

Gods Wave

New member
עצוב ש..

שאני מזדהה הכי עם רפי ואלה... הם הרי לא רוצים להיות לבד, בתחילת קשר הם שמחים, חושבים שהנה, הם התגברו אחד על השני, התגברו על הלבד שלהם, או מה שזה לא יהיה... אבל או שהם דופקים את זה בהתחלה (רפי ועדיה) או שמגלים אח"כ שזה לא נכון (אלה ואלון) אני לא מצליחה להסביר את עצמי כ"כ... בכל אופן, הם לא דפוקים כי מישהו רוצה אותם, אלא כי הם לא מסוגלים באמת לרצות אותם. כמו שעדיה אמרה לרפי - הוא לא משתחרר, לא מתמסר גם. לא באמת רוצה להכנס לקשר הזה, נרתע, לוקח צעד אחורה, דפוק. לא? וזה לא שאני לא מבינה אותו... מבינה לגמרי... אויש, אני מתייאשת מעצמי. מתנסחת כמו מפגרת. כלום לא ברור.

תלתלית

New member
מאד ברור לי מה שאת

אומרת. הם לא דפוקים כי מישהו רוצה אותם, הם דפוקים כי קשה להם לרצות את מי שרוצה אותם. הם תמיד רוצים משהו אחר, שהיה טוב יותר.

Gods Wave

New member
בדיוק.

וזה אפילו לא שהם ממש לא מעוניינים בהם (עדיה, אלון) אבל כנראה שאפעם לא תהיה להם אהבה כמו שהיתה להם אחד עם השני... ולכן כל קשר אחר אפעם לא יהיה זה.

תלתלית

New member
זה קרה היום ב"אלי מקביל"

לאלי ובילי. היה פרק איום ונורא. מישהו צופה בזה בצהריים?

zoeid

New member
משתדלת שלא לפספס

אבל לפעמים יוצא לי, כמו הפעם

תלתלית

New member
היום בילי ניסה להבין למה הוא אוהב

את אלי. אבל בגמלוניות שלו, הוא רק הצליח לפגוע בא עוד יותר. וזה מסכן את השר שלה עם גרג, וגם את הקשר שלה עם עצמה שגם ככה רעוע... היה פרק חזק מאד.

qt1

New member
גליה רגע רגע... ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

תעשי לי טוב על הלב, תפסיקי לקטול את עצמך את מתבטאת מצוין
זוכרת שהם היו ביחד כמה שהיה להם עצוב? עכשיו רק תנסי בבקשה לעזור לי, ותכתבי איזה סוג של גבר לדעתך יתאים לאלה, בן כמה הוא צריך להיות לדעתך , במה הוא צריך לעסוק, אם הוא צריך להיות גבר שנותן הרבה תשומת-לב או במינון רגיל... כל מה שאת רוצה...הרבה סקס/באמצע/קצת... כנ"ל לגבי רפי-דמות של אישה- אמהית?/סקסית?/שתיהן? ככה , לכי עם זה... אולי הוא בכלל צריך מישהי צעירה שתעריץ אותו? ואז נמשיך ביחד. זה מאוד יעזור לי להבין את הפרק, בבקשה תנסי אוקיי? המון המון תודה
כמובן שכולכם מוזמנים לנסות עם גליה...

qt1

New member
אבל הם לא יודעים כי הם לא היו ב....

תפוזון
ואת כן היית.........שששששששששששששש LOL לכתוב להם מה דעתך או שאת תכתבי?
ליל מנוחה

qt1

New member
תלתלית, את כתבת ששורה מתאימה

"בגלל שהיא לא מציקה, היא מלטפת ,נותנת תשומת לב ומרחב בו זמנית. יש לה חיים מלאים משלה והיא מבינה את היסורים שלו,גם חגית היתה מתאימה לו אבל הוא היה צעיר אז מכדי להבין את זה. אבל לא אלה, כי אלה מושכת אותו למטה." זה מה שאת כתבת בתפוזון וובקשת ממני לכתוב כאן
עכשיו לכתוב יפה
סתםסתם...

zoeid

New member
אממ

לדעתי אף סוג לא מתאים לאלה, ואף סוג של אישה לא מתאימה לרפי השניים האלו לא מחזיקים יותר מדי מעמד בזוגיות, והנה לכם היסטוריה של כמה עונות שמוכיחה את זה יותר ויותר. הם נכנסים לקשר, בהתחלה נהדר להם ולאחר כמה זמן זה פשוט ''מתמסמס'' כמו ששורה אומרת. ואולי עדיף להם ככה, עם קשרים מזדמנים שמנסים למשוך אותם עד הגבול כמו מסטיק, ובסוף לסיים אותם. ואם כבר מתעקשים למצוא את סוג הגבר לאלה וסוג האישה לרפי, הם מתאימים אחד לשני יופי, לרפי יש את האדישות ואת ה''להעביר את זה הלאה'' שמחזיקה אותו יופי עם אישה קשה פדנטית וביקורתית כמו אלה. אחד שלא כמו אלון ירצה לדבר על זה , אלא שימשיך וישתוק עם החצי חיוך הספק מתנצל ספק פגוע ,ספק לא אכפת לו שלו. ואם מתעקשים עוד קצת, עדין לא ראינו את אלה עם גבר שידו תהיה העליונה והוא זה שישלוט בקשר שלהם, הרי תמיד יש מוביל, גם אם זה לא ברור לעין, תמיד יש אחד יותר למעלה שמזיז את העניינים, ועד עכשיו אלה היא זו שהזיזה את העניינים הובילה ושלטה, אולי אלה צריכה גבר חזק יותר שלו תהיה את הדומיננטיות בזוגיות. לא יודעת איך הגברים מחזיקים איתה, תאמינו לי.

qt1

New member
לאלה דווקא יתאים קשר 'אחר'

קשר בלתי מחייב, קשר של אהבה,לא בהכרח מגורים ביחד, אפילו עדיף שלא. רצוי מישהו מבוסס שיודע לאן הוא הולך ועדיף שילך הרבה ויגיע לבקר כשהיא תבקש ממנו,בעיקר בשבתות וחגים או כשיהיה לה בודד למשל...שיהיה שם כשהיא צריכה ללכת למקומות מסוימים כדי לשמור על הילדה או על הילד המשותף שיהיה להם ביחד, שיהיה שם כדי לשכב איתה ושיהיה כמובן , איך לא? טוב במיטה, שלא ישעמם אותה ,שלא יציק לה, שלא יצפה...שיהיה וגם שלא יהיה, אחד כזה
ולא מתוך שיפוטיות ולא ממקום שהדמות של אלה אינה אהובה עלי אלה מתוך מקום של הבנה שהאישה צריכה את השקט שלה וכמה שיותר ממנו - יותר טוב ובמקביל היא גם רוצה קשר , אבל היא צריכה מרחב והרבה ממנו , ואת זה היא יכולה לקבל רק בקשר שבו בן הזוג שלה יתגורר במקום אחר. וזה לא אומר שום דבר לא טוב על אלה. יש כאלה אנשים בינינו... רפי לעומתה, מצטייר לי כגבר,שהאישה שלו קשובה לדבריו,היא מתעניינת במה שהוא חווה, חש, חושב,מתכנן לעתיד, מתעניינת בעברו,משהו בסגנון של עדיה בלי הדת , בלי הלבוש השחור/הכהה, בלי העצב, עם שמחת חיים ,עם המון פינוקים, מעין דמות אמהית אבל סקסית בטרוף, הגבר הזה צריך אישה סקסית/חכמה/שנונה ואוהבת , הוא עוד לא הכיר אחת כזו, גם חגית לא היתה כזו,גם אלה לא...גם עדיה לא כזו, בכל אחת חסר משהו ואין אחת מושלמת, בסופו של דבר רפי יכיר מישהי שיהיה לו קשה לראות את החסרונות שלה. סמנטיקה חבר'ה... זה שם המשחק.
אתם הבנתם את זה sunshine

Gods Wave

New member
"משימה" קשה : )

מספיק קשה לחשוב ולנסות לשער מי הבן/בת זוג שיתאים לך עצמך, אז לחפש את הבנזוג המושלם לאחר... בכלל כמעט בלתי אפשרי. אבל אני יכולה לנסות. באיזשהו מקום אני גם מזכימה עם דניאלה-זואי שאמרה שבמובן מסוים הם מתאימים אחד לשני, אבל אני חושבת שאולי זה פשוט כי הם באמת כל כך אוהבים אחד את השני וקשורים אחד לשני. הם באמת אימללו אחד את השני, ורק כי הם שניהם אימללו אחד את השני והאימלול היה הדיי, לא אומר שהם מתאימים. לאלה... היא צריכה מישהו שלא יתעלק, שיתן לה את החופש שלה, את הספייס שלה, אבל גם שייתן תשומת לב שצריך. משהו בין אלון (הקרציה לעתים) לרפי (שהיא לא היתה בטוהח שיזכור אפילו את יום הולדתה). אני לא חושבת שמשנה מה המקצוע שלו. אבל אני חושבת שהיא לא רוצה מישהו שיהיה כל הזמן בבית. מישהו שגם יהיה מחוץ לבית לפעמים, שיהיו לו את העניינים שלו, שהם יוכלו גם לפעמים לפרוש לעולמים נפרדים. שיהיו ביחד אבל עם אפשרות ללבד במובן של חופש, לא במובן של בדידות. אבל תכלס, אלה גם דברים שאני מניהח שאפשר לעבוד עליהם בזוגיות. היא צריכה מישהו שיהיו לה רגשות חזקים אליו, עוצמתיים, כמו שהיו לה עם רפי, אבל שגם ידע להקשיב לה, מה שרפי לא תמיד ידע. לגבי רפי? באמת שאני לא יודעת. אולי כי הוא גבר, אז קצת יותר קשה לי להבין מה הוא יחפש באישה...יכולה להבין אותו בהרבה דברים, אבל כשזה נוגע למערכות יחסים לא מסוגלת להכנס לראש של גבר, אני חושבת. (וואו זו היתה הודעה ארוכה)

למעלה