"משימה" קשה : )
מספיק קשה לחשוב ולנסות לשער מי הבן/בת זוג שיתאים לך עצמך, אז לחפש את הבנזוג המושלם לאחר... בכלל כמעט בלתי אפשרי. אבל אני יכולה לנסות. באיזשהו מקום אני גם מזכימה עם דניאלה-זואי שאמרה שבמובן מסוים הם מתאימים אחד לשני, אבל אני חושבת שאולי זה פשוט כי הם באמת כל כך אוהבים אחד את השני וקשורים אחד לשני. הם באמת אימללו אחד את השני, ורק כי הם שניהם אימללו אחד את השני והאימלול היה הדיי, לא אומר שהם מתאימים. לאלה... היא צריכה מישהו שלא יתעלק, שיתן לה את החופש שלה, את הספייס שלה, אבל גם שייתן תשומת לב שצריך. משהו בין אלון (הקרציה לעתים) לרפי (שהיא לא היתה בטוהח שיזכור אפילו את יום הולדתה). אני לא חושבת שמשנה מה המקצוע שלו. אבל אני חושבת שהיא לא רוצה מישהו שיהיה כל הזמן בבית. מישהו שגם יהיה מחוץ לבית לפעמים, שיהיו לו את העניינים שלו, שהם יוכלו גם לפעמים לפרוש לעולמים נפרדים. שיהיו ביחד אבל עם אפשרות ללבד במובן של חופש, לא במובן של בדידות. אבל תכלס, אלה גם דברים שאני מניהח שאפשר לעבוד עליהם בזוגיות. היא צריכה מישהו שיהיו לה רגשות חזקים אליו, עוצמתיים, כמו שהיו לה עם רפי, אבל שגם ידע להקשיב לה, מה שרפי לא תמיד ידע. לגבי רפי? באמת שאני לא יודעת. אולי כי הוא גבר, אז קצת יותר קשה לי להבין מה הוא יחפש באישה...יכולה להבין אותו בהרבה דברים, אבל כשזה נוגע למערכות יחסים לא מסוגלת להכנס לראש של גבר, אני חושבת. (וואו זו היתה הודעה ארוכה)