לדעתי אחד הפרקים הכי טובים העונה

• פותח הנושא 120mm
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
../images/Emo51.gifגליה על התגובה המעניינת../images/Emo45.gif

טוארג

New member
הפרק של השבוע...

אוקיי אז ככה... קודם כל, שלא תחשבו שנעלמתי. אני קורא הכל הכל הכל כמעט כל יום, פשוט אין לי מה לכתוב
אלה - אני לא מצליח להבין אותה. אני רואה עליה שהיא לא רוצה את אלון. ואז היא כן רוצה. ואז היא לא רוצה. וכן רוצה. תחליטי גברת! (תזרקי אותו!) דרך אגב, לא הצלחתי להבין בסוף אם היא הוציאה את ההתקן או לא... אלון - כמה מעצבן הבנאדם יכול להיות. אם קודם סתם חשבתי שהוא איזה אהבל כזה, עכשיו הבנתי שהוא מהזן המרגיז הרבה יותר - קרציה שלא מסכים לקלוט שהוא כזה. תבין כבר שאלה לא רוצה אותך! רפי - היה מאוד חסר בפרק הקודם (למרות שהוא היה מעולה). אהבתי מאוד את הסצינות עם עדיה, והסצינה האחרונה שהוא הולך הביתה אחרי שדניאלה כביכול צלצלה אליו היתה מאוד נוגעת ללב. אגב, לדעתי היא בכלל לא צלצלה, זה היה תירוץ. דניאלה היתה חסרה לי בפרק הזה, אבל במפתיע דווקא שמחתי שיעל לא היתה. היא לא היתה חסרה לי בכלל. יואל ושירה - איזה כיף לראות אותם מתקרבים. כאילו הגירושים עשו להם רק טוב, הורידו את הלחץ בינהם. הלוואי שהם יחזרו להיות ביחד. ואפילו עומר היה חמוד. (בניגוד לליה שנראית לי קצת מטומטמת... סליחה ליה...) דורון - אני מודה, ירדו לי דמעה או שתיים כשהוא דיבר עם מרים בטלפון. למה היא כל כך קרה אליו? אני מאוד ריחמתי עליו בפרק הזה, הוא היה נראה מסכן ושבוז. מאוד לא דורון של העונה הקודמת... הפסקול היה מצויין! מאוד התאים לאווירה. כשהפרק שודר חשבתי שהקטעים שהראו את רבין מעיקים ולא מתאימים, אבל עכשיו אחרי שראיתי את הפרק בשלמותו אני חושב שזה דווקא התאים לאווירה המעיקה. אבל מעניין שהעצב האמיתי הגיע מיד עם תום הפרק, הוא התחיל עם השיר "שער הרחמים" של מאיר בנאי, והמשיך ישר לשיר של ארקדי דוכין עם הפרומו לפרק הבא... "מה את מנסה לומר, לא הבנתי מה... ... בלי כאב, בלי דמעות, כאן דרכינו נפרדות" האם זהו ספויילר? (דרך אגב, איך קוראים לשיר הזה?)

גאלה222

New member
אלון

מאד מאד נגע ללב אתמול. נכון, עד עכשיו עשו ממנו איזה אהבל כזה, אבל אתמול כשהוא אמר לאלה שהוא מרגיש שהיא לא אוהבת אותו, שהוא כמו הפרעה בחיים שלה, הרגשתי רק חמלה. חמלה גדולה. כמו שהוא ישב לפני כמה פרקים ואכל ארוחת ערב לבדו, כי אלה אחרה להגיע באותו ערב. כשאלה אמרה שהיא לא חושבת שצריך לדבר על כל דבר, הוא באמת לא הבין אותה. כי הוא שונה. כי בעיניו יש ערך לליבון עניינים. והמוסיקה עשתה את שלה וזה היה פרק גדול.

טוארג

New member
הפרק של השבוע...

אוקיי אז ככה... קודם כל, שלא תחשבו שנעלמתי. אני קורא הכל הכל הכל כמעט כל יום, פשוט אין לי מה לכתוב
אלה - אני לא מצליח להבין אותה. אני רואה עליה שהיא לא רוצה את אלון. ואז היא כן רוצה. ואז היא לא רוצה. וכן רוצה. תחליטי גברת! (תזרקי אותו!) דרך אגב, לא הצלחתי להבין בסוף אם היא הוציאה את ההתקן או לא... אלון - כמה מעצבן הבנאדם יכול להיות. אם קודם סתם חשבתי שהוא איזה אהבל כזה, עכשיו הבנתי שהוא מהזן המרגיז הרבה יותר - קרציה שלא מסכים לקלוט שהוא כזה. תבין כבר שאלה לא רוצה אותך! רפי - היה מאוד חסר בפרק הקודם (למרות שהוא היה מעולה). אהבתי מאוד את הסצינות עם עדיה, והסצינה האחרונה שהוא הולך הביתה אחרי שדניאלה כביכול צלצלה אליו היתה מאוד נוגעת ללב. אגב, לדעתי היא בכלל לא צלצלה, זה היה תירוץ. דניאלה היתה חסרה לי בפרק הזה, אבל במפתיע דווקא שמחתי שיעל לא היתה. היא לא היתה חסרה לי בכלל. יואל ושירה - איזה כיף לראות אותם מתקרבים. כאילו הגירושים עשו להם רק טוב, הורידו את הלחץ בינהם. הלוואי שהם יחזרו להיות ביחד. ואפילו עומר היה חמוד. (בניגוד לליה שנראית לי קצת מטומטמת... סליחה ליה...) דורון - אני מודה, ירדו לי דמעה או שתיים כשהוא דיבר עם מרים בטלפון. למה היא כל כך קרה אליו? אני מאוד ריחמתי עליו בפרק הזה, הוא היה נראה מסכן ושבוז. מאוד לא דורון של העונה הקודמת... הפסקול היה מצויין! מאוד התאים לאווירה. כשהפרק שודר חשבתי שהקטעים שהראו את רבין מעיקים ולא מתאימים, אבל עכשיו אחרי שראיתי את הפרק בשלמותו אני חושב שזה דווקא התאים לאווירה המעיקה. אבל מעניין שהעצב האמיתי הגיע מיד עם תום הפרק, הוא התחיל עם השיר "שער הרחמים" של מאיר בנאי, והמשיך ישר לשיר של ארקדי דוכין עם הפרומו לפרק הבא... "מה את מנסה לומר, לא הבנתי מה... ... בלי כאב, בלי דמעות, כאן דרכינו נפרדות" האם זהו ספויילר? (דרך אגב, איך קוראים לשיר הזה?)

zoeid

New member
נכון

ורפי קול בעצמו, לא מוזר לו והוא שותק גם הוא, זורם יחד עם קובי עד שהחליט לשאול. סצינה טובה.

Gods Wave

New member
סצינה גדולה!

גם הקטע של התחלת הסצינה... גם הדיאלוג בינהם... מצחיקים וחמודים שניהם : )

צר לי אבל הפרק היה נוראי ../images/Emo70.gif

סבלתי!! פרק על הפנים ! יותר מידי פסטיבל רבין פחות מידי שבתות וחגים האהובה והטובה ! ציפיתי למשו אחר .הפרק איכזב אותי ובגדול

120mm

New member
אני גם נוטה לטובתה

לא חשבתי בכיוון של ההריון..

Gods Wave

New member
אני גם כן חשבתי על הקטע של ההריון

אבל איך היא בכלל יכולה להיות בהריון אם היא לא הוציאה את ההתקן?

missdana

New member
לדעתי אחד הפרקים הכי טובים העונה

איך אלה מנסה לקרוא לבן שלה... "יצחק.. יצחק.." והדמעה נופלת על הכרית. רפי עם המבטים שלו האלה, לא יודעת מה *אני* הייתי עושה אם הייתי פותחת את דלת ביתי ומוצאת אותו שם

karziz14

New member
../images/Emo24.gifחדשה בפורום..

היי שמי מירב ואני ממש שמחה שנכנסתי לפורום הזה.. אני צופה בסדרה המדהימה הזו ממש מחיתוליה וסוף סוף גיליתי שיש לה פורום.. אשמח אם תעדכנו אותי מה יש כאן והאם יארחו את השחקנים? יש כתובות אי מייל שלהם? מאיפה אפשר להשיג שירים מתוך הסדרה? אין כמעט פרק שלא גורם להזיל דמעות... המשחק שהלם פשוט אמיתי ומהלב! שבוט טוב לכולם!!

zoeid

New member
שלום מריב

ברוכה הבאה
לגבי אירוח השחקנים, כפי שאת רואה עובדים על זה, בנתיים זה רק ב''תאוריה'', אבל לכי תדעי!, את מוזמנת להשאיר הודעה בשרשור שקצת מתחתינו, בו מדברים על אופן האירוח ודעתנו לגבי האירוח. לשאר השאלות לא אוכל לענות כי אני לא יודעת לגבי כתובות איימיל, אבל אני לא חושבת שיש. שירים מתוך הסידרה, את זה אחרים יאמרו לך:)

Carpet Crawler

New member
ראיתי רק היום...

ועוד לא קראתי את שאר התגובות. לדעתי הפרק התאמץ יותר מדי להיות סמלי ולקשר כמעט הכל לרצח רבין, ולהגיד באמצעותו משהו על הדמויות. בשביל שירה זה היה הלילה הכי טוב עם יואל, בשביל דורון זה היה קטע שגרתי שמזכיר איך הוא היה בתחילת הסדרה, בשביל עדיה זה היה סמל התרבות הישראלית האלימה - ורפי לא זוכר כלום. ובכל זאת היו כל הבעיות הרגילות. בעיקר אלה ואלון, שאליהם מקשרים את סמליות הרצח רק עם השם יצחק. וגם זה, אני מניח, רק בגלל שהתסריטאים לא מצאו משהו יותר ישיר. כנראה זו גם הסיבה שדניאלה/רומי לא הופיעה בפרק ורק "שמענו" שיחה שלה עם רפי בזמן שהיא בכיכר. בקיצור, היה אפשר גם בלי. גם אני אהבתי את ההתלבטות של אלה על שם התינוק המיועד. עד שהיא אמרה לעצמה "יצחק", ראו עליה שהיא מתלבטת לגבי הרבה יותר מזה. קטע ראוי להערכה. פרק סביר פלוס.

למעלה