לדעתי אחד הפרקים הכי טובים העונה

• פותח הנושא 120mm
  • פורסם בתאריך
גם אני ראיתי רק היום את הפרק...

ולא כ"כ שמתי אליו לב כי היום... עברתי טסט
וווווייייייייייייייייייי

qt1

New member
../images/Emo47.gifמברוק יעל../images/Emo73.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

תקווה4

New member
לדעתי אלון

אם היא חולה צריך ללכת לרופא.. כדי להיות בטוחים שזה לא משהו רציני או משהו כזה ואם היא בהריון ואז מה שהיא לא רצה שהרופא יאשר את זה זכותו של האבא לדעת

zoeid

New member
אלה

היא זו הצודקת אלון עקשן ומתעלק מדי לאחרונה, כל מה ששומעים ממנו הוא ''אני רוצה לעשות איתך ילד'' ועכשיו גם מתעקש על הטיפול באלה, הוא הפך אגרסיבי קצת, לא? תן לבחורה לנשום, היא לא רוצה רופא.

מו 29

New member
האלון הזה ממש קרציה

אי אפשר איתו. הוא מהאנשים האלה שלא ירדו ממך עד שתגיד מה שהם רוצים לשמוע. יש לי ניסיון קרוב עם מישהו כזה. אני מבין למה אלה מתעצבנת עליו, למרות שאני לא אוהב אותה.

karziz14

New member
רפי לא היה כ"כ בסדר עם עדיה..

אם יש דמו שאני באמת אוהבת (ברור שאת כולם!) זה את רפי ואין לי מילים נגדו , הוא אנושי בסה"כ.. אבל עם עדיה הוא יכל לגלות קצת יותר רגישות.. הוא לא ילד, הוא יודע שעמוק בליבו הוא קשור ואוהב את אלה ואם היא רק היית רומזת לו הוא היה חוזר אליה.. אז למה לפתות בחורה דתייה? נכון שהוא אולי לא עשה זאת אך ורק כדי להגיע למיטה אך גם עצם העובדה שהוא חשב להשתמש בה בשביל להתנתק מאלה מהווה ניצול מסויים כי הוא ידע טוב מאד לדעתי שמדובר במשיכה ותו לא ואלה היא האמת היחידה עבורו... (ואולי באמת ניסה ניסיון אחרון למשהו חדש ונכשל ועכשיו כואב לו והוא מתוסכל על שפגע בבחורה כה טובה כמו עדיה.. סליחה ששפטתי מוקדם...

Gods Wave

New member
לא כל כך מסכימה...

אני לא חושבת שהוא רק רצה לפתות אותה... ממש לא, ראו כמה כיף לו לדבר איתה, איך הוא רצה לקחת את זה לאט (מה שלא הלך לו) אני גם לא כ"כ בטוחה שאם אלה הייתה רומזת לו הוא ישר היה חוזר אליה... אני בטוחה שזה היה מפתה אותו, שתגובה ראשונית היתה של הסכמה, אבל אם הוא היה חושב על זה קצת הוא היה יודע שזה לא לעניין כרגע. (בהסתמך על השיחה שלהם אז באוטו, בפרק של החלום..)

karziz14

New member
חוזרת בי מעניין הפיתוי..

באמת לא נכון לומר שהוא רצה לפתות אותה ואולי באמת רצה שזה יצליח, רצה משהו חדש.. משהו אחר מאלה ולדעתי העובדה שהוא נכשל רק מהווה את ההוכחה לכך שאלה חזק בלב שלו (וגם החלומות עליה ) ולדעתי הוא מאד היה רוצה לחזור אליה ולכן גם העיז להתוודות בפניה על מה שחלם וראו את האכזבה בפניו שהיא הגיבה כפי שהגיבה.. כולי תקווה לראות אותם יחד בסוף ...

Gods Wave

New member
גמאני מקווה.

ואם הם יכולים להיות ביחד בלי להרוס אחד את השני - בכלל נהדר : )

תלתלית

New member
גם

עדיה וגם קפי ענו על הצרכים של עצמם. למה הכוונה? עדיה היתה חייבת משיהו כמו רפי שישחרר אותה מכבלי החברה בתוכה היא נמצאת, מישהו שיחבר אותה לתשוקות שלה, מישהו שבשבילו היא תסתכן ותתן לו צ'ק של עשרות אלפי שקלים.. כה פתאום. רפי התאהב בעדיה כי היא לכאורה "הצילה אותו". הוא הרגיש שהיא באה להושיע אותו מבדידותו האינסופית. (אתם זוכרים את החתול שהוא הביא באותו פרק?) הצורך של רפי במשהי שתהיה עבורו כמו ה"תפסן בשדה השיפון". עדיה היתה שם ברגע הנכון. היא חכמה וסקרנה אותו שוב ושוב. הוא צלם. צלמים זה דבר סקרן לא?

qt1

New member
../images/Emo140.gifיפה כתבת תלתלית../images/Emo108.gif

למעלה