תגובה - נקודה לנקודה
אני שמאלני ואבקש לענות: להיות שמאלני זה להדביק סטיקר "שלום" על האוטו ולחתוך את שאר הנהגים מהנת"צ. אני לא נוהג בנת"צ - זה מתאים לבורים ועמי ארצות (80% מאוכלוסית בתי הכלא מזרחיים ימניים) להיות שמאלני זה להחרד כששומעים על פיגוע ירי ולהרגע כשהנפגעים הם מתנחלים. עדיף מחיילים השומרים בפקודה על כובשים. להיות שמאלני זה ללעוג למתנחלת עם 5 ילדים ואז לצאת לסיבוב בכיכר המדינה עם 5 פקינזים. אין לי פקינזים ואני לא שופט בני אדם לפי כמות הילדים כל עוד יש לכולם אוכל, השכלה ובית אוהב. להיות שמאלני זה לרתוח על החרדים שלא מתגייסים ולהשתחרר על קב"ן. אני קצין במיל' משרת כל שנה במיל' (בקו או הכיבוש) וחרדים שלא משרתים זו תועבה. להיות שמאלני זה לצעוק על גזעני הימין ולחטא את היד באקונומיקה בריח סחלבים אחרי לחיצת יד לערבי. לא. יש לי חברים ישראלים יהודים, יהודים לא ישראלים, ישראלים נוצרים, נוצרים לא ישראלים, ישראלים מוסלמים ומוסלמים לא ישראלים - העיקר שיהיו בני אדם. להיות שמאלני זה להגיד שאף אחד לא ילמד אותך מה זה אהבת הארץ ולהוציא דרכון גרמני ליתר ביטחון. יש לי דרכון אחד - ישראלי. להיות שמאלני זה להיות צמחוני ולרחם על תרנגולות אך להעריץ רבי מרצחים דוגמת יאסין וערפאת. אני לא צמחוני ולא מעריץ אף אחד - אתה מעריץ מחבלים ישראלים יהודים (זדה, אמיר, גולדשטיין וכו')? להיות שמאלני זה לקרוא למתנחלים "גוזלי אדמות" מהווילה בעין הוד שלפני 48 היתה בית המוכתר. יש שטחים שהם חלק מהמדינה וכל התושבים גם אזרחים ויש שטחי כיבוש בהם רק לבני אדם מגזע אחד (יהודים) מגיעות זכויות אזרח וזכויות אדם - זה ההבדל. להיות שמאלני זה להיות אחוז אחד במדינה ו 99 בתקשורת. אני אשם שרוב המשכילים מבינים שדרך השמאל נכונה? ואגב 99%? - לא רציני. להיות שמאלני זה להאמין בצה"ל אבל לקרוא לילד "שון" למקרה שהערבים ינצחו ונצטרך לגור בחו"ל. ישנם שמות רבים ויפים - מה הבעיה שלך? להיות שמאלני זה לקלל את ביבי שמפקיר את החלשים ולסגור את החלון של הפג'ארו לקבצן ברמזור. אין לי פג'ארו (זה לאספסוף חמני יותר מתאים) ואני תורם לארגונים חברתיים 700 שח בחדש ולא לקבצנים שאיני יודע אם "התרומה" תלך לסמים או אלכוהול. להיות שמאלני זה לתלות עיניים מעריצות בתרבות ערב ולזלזל בצ'חצ'חים של מרכז הליכוד. אני מעדיף את תרבות המערב מעל תרבות המזרחיים... ומרכז הליכוד אינם צ'חצ'חים הם "בזיון ואוהבי פרוטקציה - אספסוף" להיות שמאלני זה להעדיף את החומוס בדמשק על פני רמת הגולן. לא אוכל חומוס... SORRY להיות שמאלני זה לרתוח כשהימין מחלל את זכר השואה ולהעדיף להדחיק מי כינה את חיילנו "יודונאצים". כל שימוש הסמלי השואה בה נרצחו בני משפחתי פסול ונלוז. להיות שמאלני זה לקרוא למתנחלים "פנאטים משיחיים" ולצאת למלחמה בשל סגירת מקדונלד'ס בשבת. יש הבדל בין מלחמה על חופש לכפיה. להיות שמאלני זה למלא את המוסף לשבת של "ידיעות" בשנאה למתנחלים ולהתגאות בפלורליזם. אין לי קשר לידיעות - אבל האמת כואבת לפעמים... להיות שמאלני זה להגיב בזעם לכתבות על מתנחלים הנצמדים לקרקע מאינטרנט קפה באירופה. אני אוהב לטייל וללמוד על העולם מחוץ לישראל מולדתי - יש בעיה? להיות שמאלני זה לחשוב שמי שכותב "סמולני" עושה זאת בשל שגיאות כתיב. לא זה סתם התנהגות ילדותית של אספסוף. להיות שמאלני זה להגיד "טוב, הם בחרו לגור שם" כשמדווחים על רצח אם וארבעת ילדיה. כל רצח של חפים מפשע זה דבר איום ונורא. להיות שמאלני זה לחשוב ש"התקווה" זה שיר שמנגנים לפני משחקים של הפועל ת"א באירופה. רוב אוהדי הספורט הם... כן... ניחשת... ימנים... אני לא צופה במשחקי ספורט... להיות שמאלני זה להיות מוכן לויתורים כואבים ולתבוע את השכן בגלל ענף עץ פיקוס שפלש מחצרו. יש חוק. (נקודה) להיות שמאלני זה לשלם בשוק 12 ₪ כשמבקשים ממך 10 ולחשוב שאתה מסוגל לנהל מו"מ עם הערבים. מומחי המשא ומתן הם פרופסורים לפסיכולוגיה - רוב הפרופסורים הם - שמאלנים. להיות שמאלני זה ללעוג לשמות כמו גבעת הדגן ומעלה לבונה אבל לקרוא לכל מטר מרובע ע"ש רבין. רבין נרתח רצח פוליטי ע"י ישראלי - יש להזכיר את שמו בכדי שרצח נוסף לא יתרחש ח"ח. להיות שמאלני זה לעשות טקס אלטרנטיבי ביום השואה בו איש הSS הוא מג"בניק במחסום. שטויות - זה לא מה שהיה בטקס. להיות שמאלני זה לדאוג לערכי שוויון דמוקרטיים ולהעסיק עובדים זרים בפחות משכר מינימום. אני מעסיק עובד ועובדת זרים המקבלים שכר הוגן (מעל שכר מינימום) ומס מופרש כחוק. להיות שמאלני זה ללעוג לדתיים משיחיים אך לצפות בכל יום לעליית מדד הדאו ג'ונס אף אם יתמהמה. כן... אני משקיע בבודסה בארה"ב אבל אין לזה קשר לאמונה - זו כלכלה. להיות שמאלני זה להתחתן 3 פעמים בקפריסין ולהתגרש 4 פעמים ברבנות. נשוי+2 - פעם אחת ובאושר - יש בעיה? להיות שמאלני זה שאבא שלך המציא את המושג "נפולת של נמושות" ואתה בכלל גר באמריקה. אני גר כאן ואוהב את זה. להיות שמאלני זה למכור קרקעות ציבוריות כהרחבה בקיבוצים ולהטיף נגד "קדושת האדמה". גם זו כלכלה וטוב שכך כל עוד הכל חוקי. להיות שמאלני זה להגיד שיש עוד אפשרויות לשרת את המדינה מבלי להתגייס ולהנחות את "אקזיט". כפי שאמרתי - אני קצין במיל המשרת כל שנה. בקיצור - ההודעה שלך זה גיבוב של הבל.