להיות שמאלני זה..

Rotema3

New member
אם ככה

אז אני קוראת לעצמי שמאלנית אבל אני נגד הגרוש. הולך?

TheOrion

New member
את יודעת מה הבעיה, נכון?

שאפילו את לא מאמינה כבר לעצמך.

mutsu747

New member
תגובה - נקודה לנקודה

אני שמאלני ואבקש לענות: להיות שמאלני זה להדביק סטיקר "שלום" על האוטו ולחתוך את שאר הנהגים מהנת"צ. אני לא נוהג בנת"צ - זה מתאים לבורים ועמי ארצות (80% מאוכלוסית בתי הכלא מזרחיים ימניים) להיות שמאלני זה להחרד כששומעים על פיגוע ירי ולהרגע כשהנפגעים הם מתנחלים. עדיף מחיילים השומרים בפקודה על כובשים. להיות שמאלני זה ללעוג למתנחלת עם 5 ילדים ואז לצאת לסיבוב בכיכר המדינה עם 5 פקינזים. אין לי פקינזים ואני לא שופט בני אדם לפי כמות הילדים כל עוד יש לכולם אוכל, השכלה ובית אוהב. להיות שמאלני זה לרתוח על החרדים שלא מתגייסים ולהשתחרר על קב"ן. אני קצין במיל' משרת כל שנה במיל' (בקו או הכיבוש) וחרדים שלא משרתים זו תועבה. להיות שמאלני זה לצעוק על גזעני הימין ולחטא את היד באקונומיקה בריח סחלבים אחרי לחיצת יד לערבי. לא. יש לי חברים ישראלים יהודים, יהודים לא ישראלים, ישראלים נוצרים, נוצרים לא ישראלים, ישראלים מוסלמים ומוסלמים לא ישראלים - העיקר שיהיו בני אדם. להיות שמאלני זה להגיד שאף אחד לא ילמד אותך מה זה אהבת הארץ ולהוציא דרכון גרמני ליתר ביטחון. יש לי דרכון אחד - ישראלי. להיות שמאלני זה להיות צמחוני ולרחם על תרנגולות אך להעריץ רבי מרצחים דוגמת יאסין וערפאת. אני לא צמחוני ולא מעריץ אף אחד - אתה מעריץ מחבלים ישראלים יהודים (זדה, אמיר, גולדשטיין וכו')? להיות שמאלני זה לקרוא למתנחלים "גוזלי אדמות" מהווילה בעין הוד שלפני 48 היתה בית המוכתר. יש שטחים שהם חלק מהמדינה וכל התושבים גם אזרחים ויש שטחי כיבוש בהם רק לבני אדם מגזע אחד (יהודים) מגיעות זכויות אזרח וזכויות אדם - זה ההבדל. להיות שמאלני זה להיות אחוז אחד במדינה ו 99 בתקשורת. אני אשם שרוב המשכילים מבינים שדרך השמאל נכונה? ואגב 99%? - לא רציני. להיות שמאלני זה להאמין בצה"ל אבל לקרוא לילד "שון" למקרה שהערבים ינצחו ונצטרך לגור בחו"ל. ישנם שמות רבים ויפים - מה הבעיה שלך? להיות שמאלני זה לקלל את ביבי שמפקיר את החלשים ולסגור את החלון של הפג'ארו לקבצן ברמזור. אין לי פג'ארו (זה לאספסוף חמני יותר מתאים) ואני תורם לארגונים חברתיים 700 שח בחדש ולא לקבצנים שאיני יודע אם "התרומה" תלך לסמים או אלכוהול. להיות שמאלני זה לתלות עיניים מעריצות בתרבות ערב ולזלזל בצ'חצ'חים של מרכז הליכוד. אני מעדיף את תרבות המערב מעל תרבות המזרחיים... ומרכז הליכוד אינם צ'חצ'חים הם "בזיון ואוהבי פרוטקציה - אספסוף" להיות שמאלני זה להעדיף את החומוס בדמשק על פני רמת הגולן. לא אוכל חומוס... SORRY להיות שמאלני זה לרתוח כשהימין מחלל את זכר השואה ולהעדיף להדחיק מי כינה את חיילנו "יודונאצים". כל שימוש הסמלי השואה בה נרצחו בני משפחתי פסול ונלוז. להיות שמאלני זה לקרוא למתנחלים "פנאטים משיחיים" ולצאת למלחמה בשל סגירת מקדונלד'ס בשבת. יש הבדל בין מלחמה על חופש לכפיה. להיות שמאלני זה למלא את המוסף לשבת של "ידיעות" בשנאה למתנחלים ולהתגאות בפלורליזם. אין לי קשר לידיעות - אבל האמת כואבת לפעמים... להיות שמאלני זה להגיב בזעם לכתבות על מתנחלים הנצמדים לקרקע מאינטרנט קפה באירופה. אני אוהב לטייל וללמוד על העולם מחוץ לישראל מולדתי - יש בעיה? להיות שמאלני זה לחשוב שמי שכותב "סמולני" עושה זאת בשל שגיאות כתיב. לא זה סתם התנהגות ילדותית של אספסוף. להיות שמאלני זה להגיד "טוב, הם בחרו לגור שם" כשמדווחים על רצח אם וארבעת ילדיה. כל רצח של חפים מפשע זה דבר איום ונורא. להיות שמאלני זה לחשוב ש"התקווה" זה שיר שמנגנים לפני משחקים של הפועל ת"א באירופה. רוב אוהדי הספורט הם... כן... ניחשת... ימנים... אני לא צופה במשחקי ספורט... להיות שמאלני זה להיות מוכן לויתורים כואבים ולתבוע את השכן בגלל ענף עץ פיקוס שפלש מחצרו. יש חוק. (נקודה) להיות שמאלני זה לשלם בשוק 12 ₪ כשמבקשים ממך 10 ולחשוב שאתה מסוגל לנהל מו"מ עם הערבים. מומחי המשא ומתן הם פרופסורים לפסיכולוגיה - רוב הפרופסורים הם - שמאלנים. להיות שמאלני זה ללעוג לשמות כמו גבעת הדגן ומעלה לבונה אבל לקרוא לכל מטר מרובע ע"ש רבין. רבין נרתח רצח פוליטי ע"י ישראלי - יש להזכיר את שמו בכדי שרצח נוסף לא יתרחש ח"ח. להיות שמאלני זה לעשות טקס אלטרנטיבי ביום השואה בו איש הSS הוא מג"בניק במחסום. שטויות - זה לא מה שהיה בטקס. להיות שמאלני זה לדאוג לערכי שוויון דמוקרטיים ולהעסיק עובדים זרים בפחות משכר מינימום. אני מעסיק עובד ועובדת זרים המקבלים שכר הוגן (מעל שכר מינימום) ומס מופרש כחוק. להיות שמאלני זה ללעוג לדתיים משיחיים אך לצפות בכל יום לעליית מדד הדאו ג'ונס אף אם יתמהמה. כן... אני משקיע בבודסה בארה"ב אבל אין לזה קשר לאמונה - זו כלכלה. להיות שמאלני זה להתחתן 3 פעמים בקפריסין ולהתגרש 4 פעמים ברבנות. נשוי+2 - פעם אחת ובאושר - יש בעיה? להיות שמאלני זה שאבא שלך המציא את המושג "נפולת של נמושות" ואתה בכלל גר באמריקה. אני גר כאן ואוהב את זה. להיות שמאלני זה למכור קרקעות ציבוריות כהרחבה בקיבוצים ולהטיף נגד "קדושת האדמה". גם זו כלכלה וטוב שכך כל עוד הכל חוקי. להיות שמאלני זה להגיד שיש עוד אפשרויות לשרת את המדינה מבלי להתגייס ולהנחות את "אקזיט". כפי שאמרתי - אני קצין במיל המשרת כל שנה. בקיצור - ההודעה שלך זה גיבוב של הבל.

TOMASS The Best

New member
הדברים האלה כ"כ נכונים! אני מעריץ

את הגאון, או הגאונים שכתבו את זה, רק היה צריך להוסיף עוד משפט אחד שהיה מתמצת את כל מה שכתוב פה: "להיות שמאלני זה להיות בעל שכל אטום שלא מוכן להקשיב ולשמוע את דעתם של אחרים"

rachel lavi

New member
כמה שנאה בקטע אחד מסכן!

אני פשוט לא מצליחה להבין למה כתבת את הקטע הזה! מה זה מוסיף???? ימנים שיקראו אותו יגידו "כל כך נכון, איזה מגעילים השמאלנים האלה!" ושמאלנים שיקראו אותו יגידו "איזה שטויות! הימנים האלה לא מפסיקים ללכלך עלינו!" הדבר היחיד שאפשר להשיג בקטע הזה הוא שכולם ישנאו את כולם עוד יותר!!!!! כמה שנאה, הכללות, סטראוטיפים, חוסר הכרה של מי שאת כותבת עליו יש בקטע הזה! זה ממש מזעזע אותי!!!!! תתביישי לך!

SoldieRonit

New member
../images/Emo41.gifנראה אם תדעו אם אני ../images/Emo31.gif או ../images/Emo45.gif

אני נגד סגיטגמות - אני נגד דעות קדומות צריך לבחון כל מקרה לגופו - כל אדם לבחון אותו על פי האישיות שלו,אם מצאת מחנה משותף איתו
הרווחת
אם לא - אז זה לא צריך להיות בגלל אמונה,צבע עור,דת,שייכות פוליטית ..
זה יכול להשפיע - זה לא צריך לקבוע
וכמו שאחד שמאלני ימצא את ההגד הלא נכון ברשימה הזו - אז זה יהיה בדיוק ההפך .. ומישהו אמר ימין-צ'חצ'ח - בית"ר ירושלים

rachel lavi

New member
לכי לרופא!

בגלל אנשים כמוך אומרים על הימנים שהם מפלצות!!! תתביישי לך!!!

להיות ימני זה..../images/Emo36.gif

ימני זה מי שמכנה את שרון דיקטטור אבל הולך בצורה עיוורת אחרי כל מה שהרבי אומר ימני זה מי שבוכה על סופה של הדמוקרטיה אבל בליבו רוצה מדינת הלכה ימני זה מי ששולח ילדות בנות 14 לחסום כבישים ואז בוכה שילדות בנות 14 נמצאות בבית הסוהר ימני זה מי ששנים תומך בטרנספר לערבים באוטובוס מפוחם אבל שמפנים יהודים תוך פיצויים במליונים לא מפסיק ליילל ימני זה מי שמתרץ מעשי קיצונים ימנים בהיותם "עשבים שוטים" אבל שערבים עושים פיגוע אז "כל הערבים מחבלים" ימני זה מי שמהלל את החלוצויות העברית אבל בפועל מעסיק פועלים תאילנדים ימני זה מי שמדבר על ביטחון המדינה אבל במשך שנים התנגד לבניית גדר הפרדה מצילה חיים ימני זה מי שמשבח את פעילות המשטרה שהרגה 13 מפגינים ערבים אבל זועק עד שמיים כאשר רק נוגעים במפגין ימין יהודי ימני זה מי שנגעל מההומו-לסביות אבל מעריץ רבנים חובשי שמלות ימני זה מי שמתגאה בשירותו הצבאי אבל מעודד סרבנות שזה מתאים לו ימני זה מי שמתעקש על נישואים ברבנות ולפי הספר אבל תומך בנישואים בהתכתבות אם זה של רוצח ראש ממשלה ימני זה מי שמתבכיין על תוכנית העקירה אבל בזמנו הפנוי עוקר עצי זית בשטחים ימני זה מי שאומר ש"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה" אבל כל הזמן משתמש בפחד כדי לשלוט ימני זה מי שלועג לשמאל החומרני ואז קופץ לבריכה מול שכונות העוני של עזה ימני זה מי שקורא לתקשורת שמאלית אבל עדיין מאזין לה בשקיקה ימני זה מי שמדבר על "דרך ארץ" אבל לא בוחל בשימוש בקללות ונאצות בכל הזדמנות ימני זה מי שפונה כל פעם לעזרת הבג"ץ וכאשר הוא מפסיד טוען שהמשחק היה מכור מראש ימני זה מי שמאשים את ילדי השמאל שכל היום רוקדים בדיסקוטקים אבל שיש פיגוע לא יכול להמתין אפילו רגע כדי לרקוד על הדם אבל יותר מכל ימני זה מי שמרעיל בארות בשטחים ואז דואג גם לירוק לבאר ממנה הוא שותה בבית

אולי נסגור את כל השרשור במשפט אחד?

"חלק מבני-האדם סותרים את העקרונות שלהם עצמם, חלק ביודעין וחלק שלא ביודעין, חלק מתוך אינטרס אישי וחלק שלא מתוך אינטרס." One Echeo ו-mutsu747 חושבים שהם נוטפים מוסר ויושר (בניגוד לאספסוף), ווטאבר. שיהיה להם לבריאות ובהצלחה בהשקעות בבורסה. בת מים וגברי22 חיים בעולם של שחור לבן, בהצלחה, רק תנסו לא להיתקל בריהוט.

למעלה