להיות שמאלני זה..

hornyman73

New member
להיות רגוע

להיות רגוע, זה לא להתעצבן כשמקללים אותך ומטיחים בך נאצות. כי אתה יודע שזה לא נכון. להיות רגוע זה, גם כשכולם מאבדים את העשתונות ואת צלם אנוש, לעצור לזקנה במעבר חצייה כשאתה ממהר לעבודה. להיות רגוע, זה לזוז לנתיב הימני כשמישהו מאחוריך ממהר ולא להתעצבן שעקפו אותך. היום אני מסתכל על הנוף. היום אני מקשיב לציפורים, ומנסה למלא את ליבי באהבה טהורה שזורמת הישר מאלוהים. היום אני לא שמאלני, אני לא ימני. היום אני אני. ואלוהים איתי רק אם אני אהיה בן אדם טוב ללא לשון הרע.

rachel lavi

New member
כל הכבוד!

סוף סוף קצת חיוביות ואהבה בכל הפורום הנוטף שנאה הזה...

sarahhh

New member
כל הכבוד לך!!!

סוף סוף מישהו אומר להם את האמת ובקשר לרבין זה לא העלבת ראש ממשלה שנירצח!! הוא נירצח וזה מעשה נוראי אבל לא צריך ליקרוא לכל חור על שמו!

Lאחד

New member
על סמך התגובות הנזעמות אפשר להוסיף

להיות שמאלני זה להיות חסר חוש הומור לחלוטין כל עוד ההומור לא מופנה לימין, אך ורק לימין ולכל הימין...

TOMASS The Best

New member
מיהו השמאלני הממוצע, כנסו

שמאלני ממוצע זה אחד שצוחק על סגנון דיבור ומבטא של אחרים, והולך לשיעורי פיתוח קול. שמאלני ממוצע זה אחד שנגד שחיתות של בעלי חיים, אבל לובש נעליים מעור ארנב. שמאלני ממוצע זה אחד שיודע לנצל המולות ובמות תקשורתיות כדי שאחרים ישמעו מה הוא חושב, וגם כמובן, לעשות רושם, חיובי כמובן, אממ.. ואם אפשר שזה יהיה בלונדון, כמו אביב גפן. שמאלני ממוצע זה אחד שהוא נגד אלימות כביכול, אבל אומר "להחזיר את המתנחלים חיים או מתים, ולשבור להם את העצמות" - מעניין, אולי פיצול אישיות? שמאלני ממוצע זה אחד שעלול לסבול מפיצול אישיות שמאלני ממוצע זה אחד שכועס על פגיעה בחיילי מג"ב אבל כל היום מעביר עליהם ביקורת, במיוחד על ההשכלה, או החוסר השכלה, לדבריהם, שלהם. שמאלני ממוצע זה אחד שמגנה אלימות של מפגיני ימין ושולח את הבנים שלו להפגין נגד הגדר ולהשתמש באלימות כלפיי חיילי צה"ל. שמאלני ממוצע זה אחד ששומע שהיה פיגוע בירושלים ואומר "מה אכפת לי אני גר בכלל בתל אביב, גם אני הייתי עושה את זה אם הייתי במקומם של המחבלים". שמאלני ממוצע זה אחד שרתח מזעם על רציחת 4 ערבים ישראלים, שארבעים אחוז מהם אמרו שאם היו יכולים היו משמידים את ישראל. שמאלני ממוצע זה אחד שחושב שרק השכלה קובעת את מידת טיבו, איכותו, וערכו של אדם. שמאלני ממוצע זה אדם ציני עד כדי גועל. שמאלני ממוצע זה אחד שמטיף להתיישבות בנגב בזמן שהוא גר ברמת גן. שמאלני ממוצע זה אחד שחושב שכל הימניים חרדיים ופנאטים. שמאלני ממוצע זה אחד שדואג להראות רק את האלימות של הימין (גם הימין בעיקרון ככה אבל שם לפחות לא מדברים כל היום שהם נגד אלימות) שמאלני ממוצע זה אחד שלא מוכן להכיר בטעויות שלו, גם אם הוכחו מדעית, ולהגיד טעיתי, בלי מצטער, רק טעיתי. שמאלני ממוצע זה אחד שאומר "עדיף להילחם בהם מחוץ לרצועה מאשר מתוכה, ולהוציא משם את המתנחלים האלה כמובן" שמאלני ממוצע זה אחד שדואג לאיכות השלטון כביכול, מתוקף היותו שמאלני, שזה אומר בנאדם 10 מכל הבחינות, אבל שוכח לדבר על התרגיל המסריח שעשה שרון לבוחריו. שמאלני ממוצע יכול להיות גם אלג'יראי ששינה את שמו לגיורא שדה (אמיתי) שמאלני ממוצע זה אחד שקרא להעמיד את שרון לדין, עד שזה העלה את רעיון תוכנית ההתנתקות אבל יותר מהכל שמאלני זה אחד שמתעצבן ומאבד את העשתונות שמקניטים אותו

bati77

New member
מה הולך פה..../images/Emo110.gif

מאיפה המצאת את כל השטויות האלה..? בא לי לנער את כל מי שכותב את הדברים האלה.. תתעוררו!! אני בטוחה שאתה לא מכיר אישית אף שמאלני.. וחבל מאוד שכך. כמו שאמרתי.. הכל סטיגמות שאני לא יודעת איפה הבאת את זה.

bati77

New member
סטיגמות וסטראוטיפים..../images/Emo110.gif

אני שמאלנית ואפילו לא דבר אחד קטן ממה שכתבת נכון. פשוט עצוב. ואני מרחמת עליך על כל השנאה שיש בך.

TOMASS The Best

New member
אין בי כמעט שנאה ורשמתי את זה אפילו

עם חיוך קטן כי אני יודע שכל משפט שכתבתי נכון לגבי שמאלני זה או אחר, לא אמרתי ששמאלני עושה את כל מה שכתבתי שם, עשיתי ממוצע

להיות שמאלני..

זה לדעת לסלוח גם על שטויות כאלה ולאחל לך את כל הטוב שבעולם. או שאולי.. זה סתם להיות בנאדם.. בלי שום קשר לנטייה פוליטית? יניב, שמאלני אוהב אדם.

baracooda

New member
עצוב אבל משקף את רוח הדברים

אריה אלדד ניסח את זה הכי טוב- התפרקות הציונות החילונית.. :(

Rotema3

New member
הציונית החילונית היא שקר.

ותמיד היתה. עכשיו פשוט כולם יודעים את זה.

baracooda

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif צר לי שאת חושבת ככה

אין לך מושג על מה את מדברת כנראה, או שאת אומרת את זה כי זה נשמע לך יפה ומקדם את המעמד שלך. זה גם די מקומם, קחי נשימה ותחשבי על מה שרשמת..

להיות אוהב אדם זה

להיות אוהב אדם זה להדביק סטיקר "תינוק באוטו" סתם בשביל שתהיה סובלנות בכביש. להיות אוהב אדם זה לבכות על כל רצח ולתהות מה לעזאזל יכולה להיות "סיבה". להיות אוהב אדם זה לחייך כשאתה רואה משפחה גדולה ומאושרת. להיות אוהב אדם זה להתגייס לצה"ל בשביל לדעת שאתה יכול לתרום. להיות אוהב אדם זה ללחוץ את היד לכל מישהו שראוי לאהבה. להיות אוהב אדם זה לקדש את האדמה עליה אתה יושב.. בשביל שכולנו נהנה ממנה. להיות אוהב אדם זה לדעת שיש כאלה עם טעם שונה משלך וזה הכי טוב לגוון לפעמים. להיות אוהב אדם זה לקרוא לכולם "גוזלי אדמות", בשעה שהם בנו עוד בית במשחק מונופול. להיות אוהב אדם זה להיות אחוז אחד, או שניים, או יותר.. העיקר לאהוב. להיות אוהב אדם זה להבין שלשמו של אדם אחר צריך להוסיף – שלום. להיות אוהב אדם זה לתרום כל עוד אתה מסוגל. לא רק בכסף... גם במילים טובות. להיות אוהב אדם זה לתלות את הכביסה כשהיא כבר יבשה בשביל לא להרטיב את המרפסת של השכן להיות אוהב אדם זה לייחל לטעום חומוס בדמשק.. על פני טרור בישראל. להיות אוהב אדם זה לכאוב כשמדובר באסון כל כך גדול ולדעת כי יש עוד תקווה. להיות אוהב אדם זה לשבת בהרצאה של חב"ד באמצע הטיול להודו. להיות אוהב אדם זה לפתוח את העיתון ולבדוק איך אני יכול לשנות את הכותרת מחר. להיות אוהב אדם זה להקשיב לדעות שונות ולהביע את שלך. להיות אוהב אדם זה להציע למישהו ששגה דרך לתקן את מעשיו. להיות אוהב אדם זה להגיד "טוב שהם בחרו לגור שם".. ולבקר את השכנים החדשים. להיות אוהב אדם זה להאזין לתקווה וליהנות מכל האנשים שמאזינים לה יחד איתך. להיות אוהב אדם זה להיות מוכן לויתורים כואבים ולדרוש את המגיע לך כשצריך. להיות אוהב אדם זה לשלם 15 שקלים בשוק על צמיד מזויף של "נייק" ולא להתחרט בגלל הכוונה. להיות אוהב אדם זה לקדש כל מנהיג שפעל מתוך כוונה אמונה אמיתית לשלום. להיות אוהב אדם זה לכבד את יום השואה ולזכור את שהיה ע"מ שלא ישנה. להיות אוהב אדם זה לדגול בשוויון ולעזור גם לאלה שלא. להיות אוהב אדם זה לכבד כל אדם שמתפרנס כל עוד הוא לא פוגע באף אחד. להיות אוהב אדם זה להתחתן או לא – רק להיות מאושר. להיות אוהב אדם זה לא להשתמש בביטויים שחוקים. להיות אוהב אדם זה לבנות בית. אם אפשר גם ילדים ואישה בריאים.. תודה! להיות אוהב אדם זה להעריך את מי שבחר לתרום ולהציע למי שלא דרכים נוספות. אבל יותר מכל, להיות אדם זה לסלוח. אתם מוזמנים לבלוג שלי, אוהב את כולכם, יניב.

TOMASS The Best

New member
עכשיו באמת מישהו שמלאני: כנסוו!

שמאלני זה אחד שרוצה שלא יהיו רציחות בעולם, לא תאונות, לא קינאה, לא שינאה, לא בגידות, לא גירושים, לא דת, לא אמונה, בלי יריבויות, בלי מלחמות ועימותים ועוד הרבה הרבה... אבל הוא לא מבין דבר אחד שזה חלק מהחיים!! וטוב שככה אחרת היינו משתגעים אם לא היה את כל הדברים האלה בחיים, את כל האתגרים האלה, להתמודד עם שינאה וקינאה של אנשים זה לא אתגר?? לדוגמא

tally123

New member
הגיע זמן שימציאו משהו חדש

בס"ד כבר אלף פעם קראתי את ההומור המטופש הזה. ואת לא עוזרת במיוחד בזמנים האלה של קרע בעם לאחות אותו. את יודעת שאלו הכללות מטופשות שאפשר לרדת לרמה שלהם גם כלפי הימין. זה לא כואב לנסות לכבד אדם בעל דעה שונה משלך. בסכ"ה יש לכולנו אותה מטרה-גם לימין וגם לשמאל, ורק הקיצוניים מכל צד הם המפריעים להשיג אותה בדרך זו או אחרת.

k o d u

New member
../images/Emo41.gifרק תיקון אחד! וזה חשוב מאוד!../images/Emo41.gif

את צודקת בה-כ-ל חוץ מדבר אחד: "להיות שמאלני זה להיות צמחוני ולרחם על תרנגולות אך להעריץ רבי מרצחים דוגמת יאסין וערפאת." אני מאוד מאוד ימני בדעותי, אני אדם דתי והכל אבל אני צימחוני. ככה שלא כל מי שדמרחם על תרנגולות, הוא בהכרח אוהב רוצחים.

למעלה