להיכנס או לא להיכנס?

שושקה@

New member
לדעתי, ואני מדגישה - לדעתי

חצי מהעניין של חתונה (לפחות כמו שאת תיארת אותה) היא שופוני. הרי מדובר בהצגה אחת גדולה שעיקרה איחוד בין שני בני אדם. ואם כבר יורדים לעומק העניין הלא טקס הנישואים עצמו הוא מה שנקרא "אקט פרפורמטיבי": אנחנו מבצעים פעולות טקסיות/פולחניות שמקבלות תוקף משפטי מעצם המילה הנאמרת. אבל בואו נעזוב את הפילוסופיה, אני לא חושבת שבחתונה שלי אני צריכה לעשות מחוות מאולצות ולא טבעיות (בעיני) בשביל האורחים וזה כולל למשל להיכנס בכניסה דרמטית או לרקוד את הסלואו הראשון (מה זה החרטה הזה סלואו ראשון? אפשר לחשוב שיש לזה איזו שהיא משמעות...) לעיני האורחים. אני מעדיפה לשמור את הרגעים האינטימיים שלי עם הבנזוג לאחרי שכולם ילכו הביתה. ואם בחיי היום-יום שלי אני לא רוקדת במועדונים (וגם לא עם המטאטא) - אין לי שום סיבה להתחיל עם זה בערב החתונה שלי ולהפוך אותה לחתונה "לפי הספר" כי מישהו קבע שחייבים לרקוד בשביל שיהיה שמייח. אותי יותר משמח לדבר עם אנשים ולשמוע מהם כמה הם שמחים בשימחתי מאשר לראות אותם רוקדים ומשתכרים. סורי, אבל ככה אני.

מה זה לפי הספר?? מי כתב את הספר??

אנחנו, כפי שאת כבר אמורה לדעת, מתחתנים בטקס אזרחי בחו"ל, ובחתונה רפורמית בארץ. אנחנו, עושים רק מה שאנחנו רוצים, ומה שעושה לנו טוב. אין כללים, וחוקים וספר שעל פיו הולכים. אם את מסתכלת על דברים ככה, אז כל החיים זה שופוני - למה את נוהגת ברכב ולא נוסעת באוטובוס? למה את גרה איפה ואיך שאת גרה? למה את קונה בגדים, תכשיטים, מסתפרת, יושבת בבתי קפה??!! מה העיניין? אני כן רוקדת עם חבר שלי, כמעט כל ערב, באמבטיה, והוא שר לי שירי אהבה. אז מה, אני לא ארקוד בחתונה שלי לצליליו של שיר שאני אוהבת בגלל החשש שזה יהיה שופוני? שילכו כולם להזדיין, אני עושה את החתונה הזו רק, אבל רק בשבילי ובשביל צביקה. וכולם, מצידי שלא יגיעו. וגם מצד צביקה. אבל אני אעשה את החתונה בדיוק כמו שאני רוצה, כולל כניסה דרמטית עד כמה שניתן.

שושק´ה, כמה פעמים אני אגיד לך...

עם מטאטא לא משחקים, ובטח לא רוקדים. מטאטא הוא כלי תחבורה וצריך רשיון וקסדה בשביל להשתמש בו, וגם אז רק בזהירות רבה. אני, אישית, עברתי בטסט שלישי.

יעל, אני אוהבת אותך!!!

סוף סוף מישהי שחושבת כמוני... גם לי יש שמלת סינדרלה, גם לחתן יש חליפה של נסיך, וגם אנחנו בקטע של אגדה (כי ככה זה מרגיש). זה לא שופוני, זה פשוט רצון להרגיש מיוחדים ביום הכי מיוחד *שלנו*.

*שיר

New member
טוב בנות , לא לריב! כולם צודקות! |ל

אין פה נכון ולא נכון. יש מה שמרגישים ומה שרוצים, ואצל כל זוג זה משהו שונה. כל אחד רואה את יום החתונה שלו בצורה שונה ואי-אפשר לכפות את דעתך או הרגשתך על זוג אחר.
שירי ויעל, אמנם אני לא מסכימה אתכן אבל אני יכולה להבין את הרצון להגשים משאלות או לעשות את הדברים כמו שבא לכן. אז לכו על זה!! ושיז... כל מי שאומר לכם "אל תעשו ככה" או "אל תעשו אחרת". אני יכולה להביע את דעתי, ולהגיד שאני לא חושבת כמוכן. אבל בסופו של דבר זו החגיגה שלכם והיום המיוחד שלכם.

אני מסכימה עם כולכן.... ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

לגבי כן להיכנס... ולא להיכנס..... שום דבר מהדברים שיכתבו כאן בהמשך לא יאמר על מנת לפנות למישהו באופן אישי ואם חלילה אפגע או תתקבל נימה אישית מדברי קבלו מראש את סליחתי. לגבי כללי הספר: באותו הספר שנכתבו הכללים של חתונת ה"לדפוק כניסה", נכתבו הכללים של חתונת "סינדרלה". מה הקטע בכלל עם סינדרלה? מישהי עצרה כאן וחשבה ? האם באמת החתונה היא זו המוציאה אתכן מעבדות לחרות? האם החתונה אמורה לגרום לכן להיות מושא לקנאת כולן..כולל אחיותכן המרשעות? האם בזכות נעל הזכוכית נמצא החתן הראוי? ואם החתונה היא רק עבור בן זוגכם כפי שיעל של צביקה ציינה.. וכולם יכולים ללכת להז.. למה לא לתפור שמלה "סינדרלית", ללבוש חליפה "ארמנית" לשים את השיר הנכון להיכנס ולצאת לחדר במלון בלי אף אחד מהאורחים? למה קונספט סינדרלה כן מתבקש כמשהו שראוי להיות הטוב ביותר וקונספט הכלה החורנית ששכרה שמלת כלה בסלון כלות בירוחם ומתחתנת באולמי "סילברנצנץ" הוא קונספט גרוע? מתערבים שכל החברים, המשפחה והחתן בירוחם סיטי והסביבה חושבים שהיא מדהימה? בנות!!! אני שמה את הראש על זה. למה להשוות את הערב הזה למשהו בכלל? למה לא לחשוב שבחיים הכל בעצם יחסי? ובחתונה כמו בחיים עצמם זה גם יחסי....... כל אחד מאיתנו זקוק לנקודת פתיחה אחרת כשהוא צריך להוכיח את עצמו לעצמו. לאחד זה כרוך במאמץ גדול, לשני זה לא מזיז בכלל.. כי מאיפה שלא תסתכלו על זה זה לוקח בערך 10 ימים מקסימום עד שמפסיקים לדבר על החתונה שלכם(במקרה הטוב!!!) ובפעם הבאה שמישהו פוגש אתכם חצי שנה אחרי החתונה ואומר: "היית ממש כלה מדהימה" - אתן יכולות להאמין שהיא אפילו לא זוכרת אם החלק התחתון של השמלה היה רקום או מבריק.. והנה סיפור בלי מוסר השכל: לפני חודשים לא רבים איפרתי כלה שסיפרה לי בגאווה גדולה שהם גרים בבית מקסים באחד ממושבי השרון. החתן, סטודנט לרפואה, הכלה גם כן משהו בתחום הוטרינריה לדעתי.. ואז היא סיפרה לי שהם כל כך אוהבים את חצר הבית שבו הם גרים, את העצים הכמעט עתיקים שבחצר, את התחושה שהחתן נולד וגדל באותו הבית שהרעיון להתחתן במקום אחר פשוט לא עלה על הפרק בכלל. הם החליטו שאת החתונה שלהם הם יעשו בעצמם ומצאו: קייטרינג: ממטבחו של השף שמלה: רונן לוין עיצוב החצר והחופה: החתן והכלה כמעט שלושה חודשים ובערב החתונה הכלה בעצמה סידרה את סידורי הפרחים. איפור ושיער: אלבכרי אתי(אנוכי) ומריה(שתחייה) תאורה: גיל טייכמן("הכי יקר שיש בשביל שהחצר תהיה לא פחות יפה ממני..") ביום החתונה בשעה שש בערב הכלה עוד סידרה את הפרחים על השולחנות..כשהשיער מסודר כבר מהצהרים.. מהר, מהר, הכל קרם עור וגידים ופתאום נהייתה לנו "כלה" וחצר מדהימה .. אז נכון, לא "שמים וארץ" ולא חוות רונית, לא "גן האומנים" ולא בארות של סבא.. אבל חתן וכלה שמאוד מאוד מחוברים למקומות מהם הם באו... ואם מישהו מרגיש נהדר בחליפת "ארמני"(אגב, גם בעלי התחתן עם "ארמני" ואפילו אמיתי...)ושמלת "סינדרלה" תעשה לו את זה.. זה נהדר!! מה שאסור לכם לשכוח גבירותי היקרות, וזה אלף בית של החיים!! ארמני או לא, קרטייה או לא, יהלומים או קריסטלים.. לא צריך לנופף בזה... זה מוריד בערך 90% מאיך שאתן נראות... כל אחד מנהל לעצמו את תקציב החיים שלו.. זה ממש לא עושה אותך ביום החתונה יפה יותר או פחות השם שרשום על המותג.. אני מאז ומתמיד מבצעת רכישות בגלל יופי ואיכות. אם משהו מוצא חן בעיני אני קונה גם אם יהיה רשום עליו "מוישה זוכמיר".. אני מאוד גאה כשאני מצליחה לקנות דברים בשווקים ואף לנצל אותם.. והאמינו לי לא פעם אני מושא לקנאה על רכישות מדהימות בפרוטות....והאיכות רבותי ולראייה שמלה של "פראדה" מדהימה ב-190 ש"ח אתמול...) כי כשיש לך את זה.. אז יש לך.. הייתי רוצה לראות בפורום שלנו קצת כבוד בינכם.. שתדעו לקבל אחד את בחירתו של השני..לכולכם יש זמן קצוב בו הינכם מבלים בפורום..בסופו של דבר החיים ממשיכים ואין לכם עניין כאן יותר. זה בדיוק המקום לספר על כל הארמניסינדרלות..על כל סלוני הלורטות..על כל תופרת גם אם לא שמעו עליה מעולם..על אולמי סילברהנוצץ עם החומוס בלי הפאטה.. ואנחנו צריכים להקפיד לכבד את כולן ולהמשיך לתת לכולם את התחושה שבאותו היום את היא היפה מכולן.. ושוב, הכל נאמר למען שלום בית.. שום דבר מהדברים למרות שהתכוונתי לכל מילה ומילה לא נאמר על מנת להעליב, לפגוע או חלילה להעכיר את האוירה. שלכם, אתי אלבכרי

Sharon_1

New member
אה, וקודם לא הצטערת?!?... ../images/Emo8.gif

בטח שלך!! כתבת פשוט מקסים ולענין!! אולי את והילה (עם הגבר) תכתבו ספר?

שרון 1 מתי החתונה שלך ומתי את

מגיעה לארץ? לא הספקתי לעקוב או שנדמה שעוד לא נמצא המקום הראוי?

Sharon_1

New member
אנחנו עדיין לא יודעים מתי החתונה

כמו שכבר כתבתי יש עוד דבר אחד שאמור להסתדר עד סוף אוגוסט, ואז נדע יותר טוב. אם הדבר אכן יסתדר עד סוף אוגוסט נתחתן בנובמבר. אני אבוא בספטמבר לארץ. ואז יהיו לי חודשיים מוטרפים לארגן הכל. אם לא-אז כנראה בפברואר. בקשר למקומות אנחנו די סגורים על שלושה - ארבעה שאליהם נשלח את ההורים ואח"כ אני אבוא לראות אותם (אם ההורים יאהבו). חשבתי שהטירה ירד מהפרק אחרי שאמא שלי וחברה שלי אמרו שהן לא אהבו, אבל פתאום אמא שלו אמרה שהיא אוהבת. אז עוד מקום לראות. עכשיו אני רק צריכה לברר אם לג´ילת יש סגור, כי הבנתי שאין, ואם אין-אז עוד מקום שירד מהפרק.

תודה יקירתי תודה...

חשבתי שיאכלו אותי בלי מלח כאן... הרגשתי שאני חייבת להגיב.. ישנו דבר נוס, קיבלתי למייל שלי מכתב מכלה שפשוט מתביישת להשתתף בפורום כי לדבריה הרושם שהיא קיבלה, שלפורום הזה נכנסים רק אנשים עם חתונות ברמה גבוהה ומעלה. זה מאוד מאוד חרה לי. הייתי רוצה לחשוב שהמקום הזה הוא בית לכולם.. לא חשבתי לרגע שמישהו שמסתכל מבחוץ חושש להיכנס כי כאן כולם "היי צוצייטי". תארי לך שהחמודה הזאת צירפה לי אתר של חתונות בחו"ל וחזרה והדגישה שהיא לא מעוניינת שאזכיר את שמה כי היא מתביישת.. וזה קצת אומר דרשני לא?

Sharon_1

New member
תזמיני אותה להיכנס אלינו שוב.

ומה זה רמה גבוהה? גבוה זה יחסי. ולכל אחד יש את הרמה הגבוהה שלו שלאחר היא נמוכה.

שרון מה זה משנה מה אנחנו מבינות מזה

משנה שמי שמציץ מבחוץ מוצא פורום של חתך מסויים באוכלוסיית המתחתנים. זה בסך הכל העניין.

Sharon_1

New member
אז אולי אם אנשים "אחרים" גם יכנסו

יהיה עוד חתך מהאוכלוסיה. למרות שאני ממש לא מסכימה לזה. כבר היו פה מספיק אנשים שעשו חתונות קטנות בגלל בעיות כלכליות. ועצות והצעות גם אנשים אחרים יכולים לתת, לא רק אנשים שבאותו "חתך באוכלוסיה" כמו שלה.

קטונתי יקירתי מלשפוט אנשים המרגישים

שונים או ברמה נמוכה מהאחרים.. מה שהיא מרגישה הוא סובייקטיבי. תפקידי כמנהלת פורום לנסות לאחד את החבורה ולהגיע לאידיאל מסויים של נוחות ונינוחות בין האנשים. אני לא אמורה לשפוט. אם יש דברים שאינני מבינה אני משתדלת לקבל אותם כמו שהם מבלי לחקור יתר על המידה. לפעמים זה סתם להכאיב. אתי

Sharon_1

New member
בכל מקרה תגידי לה שהיא מוזמנת

שלא תרגיש נמוכה ברמתה, שתרים את הראש, תזקוף את הגו, ואנחנו ננסה ונשתדל לעזור לה, כמו שאנחנו מנסים לעזור לכל אחד. בשביל זה אנחנו פה, לתת ולקבל עצות ותמיכה, לא? וכמובן שאני בטוחה שאף אחד לא התכוון לפגוע. לא בא ולא בכלל.

למעלה