להיכנס או לא להיכנס?

נראה לי שלא הבינו אותי נכון...

קודם כל, הכי חשוב זה שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אכן, כל כלה, החורנית ביותר בעולם מבחינת אופיה, עושה את כל המאמצים להראות הכי יפה בחתונתה. עכשיו, אם זה באולמי אינטרנץנץ או בן אורנים, זו כבר שאלה אחרת. מה שיפה בעיני לא יהיה יפה בעיני אחר וההפך. אבל המאמץ, המטרה להראות הכי יפה בעולם ולעשות את החתונה הכי יפה בעולם - בינו עומד. ומעצם הניסיון הזה לעשות "הכי יפה בעולם" יש - כמובן - קטע של אני רוצה לעשות שכ ו ל ם יחשבו ששלי הכי יפה. כלומר - כמו ששושקה אמרה - קטע של שופוני. א ב ל !!!! כל הקטעים בעולם הם קטע של שופוני, כולל כפי שציינתי תספורות, אוטו, ישיבה בבתי קפה מסוימים וכו´. חוץ מזה, כשאמרתי ארמני, לא התכוונתי בהכרח למותג עצמו - אין לנו עדיין חליפה לחתן, (ומה יהיה אם זה יהיה רלף לורן??!!), אלא לסגנון - שהוא לא חולצות פשתן כמו שמאד פופולרי עכשיו בארץ. אנחנו רוצים להתחתן כמו באגדות - אם זה סנדרלהב שמשתחררת או לא מאחיותיה, או שילגיה והנסיך, או היפיפיה הנרדמת או הנסיך הצפרדע, זה לא הפואנטה. כולנו יודעות למה הכוונה ב"כמו באגדות". אבל, אין ספר של חוקים שקובע מה כן ומה לא - או לפחות אני לא קראתי אותו. אנחנו עושים רק מה שעושה אותנו מאושרים, ןוזהו. ושוב, מבחינה חוקית אנחנו נהיה כבר נשואים בזמן החתונה, ולכן - כפי שכולם יכולים להבין, באמת שאין סיבה לעשות את החתונה לא כמו שאנחנו הכי רוצים. אנחנו יודעים שאנחנו הנסיך והנסיכה אחד של השני, וחוגגים את האהבה שלנו ביום הזה, יחד עם כל האנשים שאוהבים אותנו. לא בשביל השואו אוף, לא בשביל להוציא למישהו את העיניים, אלא בשביל שניזכור תמיד את היום הזה כיום מיוחד מאד שלנו. כמו איזה טיול מדהים לדיסנילנד.....

ואני לתומי חשבתי שאת ורקדת עם

צביקה באמבטיה כשהוא לבוש ב"ארמני"..
ושהוא איננו יורד רגע לרחוב בלי להתייעץ עם ורסצ´ה מחשש לפפרצ´י שעלולים לתפוס אותו "ממש לא בסגנון שלכם"... מה זה חשוב מה לובשים? חשוב איך נראים. חשוב מה הנוכחות שלך גורמת לאנשים שמסביבך..גם אם תראי הכי טוב בעולם וזה ייצור סביבך מעגל של אנשים קנאים וצרי עין את עדיין המפסידה הראשונה מאיך שאת נראית...את אוספת אנרגיות שליליות מהסביבה וזאת הרגשה מחורבנת. חשוב שתיראו במיטבכם ושבעצם תתאימו למה שהנכם באמת. תאטרון/הצגה/שואו/- כסף קטן לעומת: השמחה הפנימית, האהבה שמסביב אלו הדברים היחידים שיקבעו את הצלחת האירוע. אתי

אתי, שוב נראה לי שיש אי הבנה...

הארמני פה היה סתם דוגמא לסגנון. לא ארמני עצמו פר סה.... חוץ מזה - בחתונה שלנו יהיו חברים טובים שאוהבים אותנו. אני מאד (מאד מאד) מקווה שהחברים האלה, האמיתיים, ישמחו בשבילינו עד השמיים גם אם נראה מדהים. זו לא הצגה בכלל בשבילינו - זה חגיגה ענקית של האהבה שלנו, עם כל אהובינו ואוהבינו, כמו שאנחנו אוהבים את זה. ואנחנו אוהבים אגדות....

למה אי הבנה? הסמיילי היה מאוד

ברור!! הדברין נכתבו ברמה הומוריסטית. אני לא הייתי יורדת לרמה אישית כאן בפורום בכל מקרה. מה שכתבתי נכתב ברוח טובה.. בברכת יום טוב ונעים

שרונס

New member
יעל, אני לא חושבת שאת צריכה להתנצל

כל-כך הרבה. אני חושבת שכולם רוצים להראות הכי יפים בחתונה שלהם וגם שהחתונה תהיה ארוע כל-כך יפה ומרגש שיזכר לכל החיים. אני לא מבינה מה רע בזה. כמובן, לכל אחד יש את הסגנון שלו. הסגנו שלכם הוא יותר קלאסי ובעיני הוא מאוד מוצא חן. אתם נשמעים לי זוג רומנטי וחמוד (בייחוד הקטע של שירי האהבה במקלחת). אני לא חושבת שמדובר בקטע של שופוני. האם אי פעם ראית כלה שויתרה על שמלת הכלה רק כדי לא לנקר עיניים? אני לא! זה לא נועד לניקור עיניים אלא להרגשה של הזוג המתחתן שזה היום הגדול שלהם בחיים ולכן הם רוצים להראות במיטבם וללבוש בגדים שונים ממה שהם לובשים סתם לארועים חגיגיים. אל תדאגי, אם אתם מזמינים אנשים קרובים ואהובים, אין סיכוי שתתקלו בצרות עיין. כולם יפרגנו לכם ויתפעלו מכם כל הערב, כי זה הערב שלכם וכולם מתרגשים מלראות ולהשתתף בשמחתם של חתן וכלה. סליחה שהתערבתי, אך נראה לי שאת מתנצלת על דברים שנראים לרוב האנשים מובנים מאליו. הרי כולנו כאן מנסות (ומנסים) להיות הכי יפים ביום הגדול ושהפקת הארוע תהיה הכי מוצלחת! גם אם הסגנונות והתקציבים שלנו שונים, אנחנו כולנו באותה סירה. יום טוב!
שרון.

תודה מתוקה על דברייך החביבים.

אני לא מתנצלת, אלא מסבירה את דעתי. קצת נעלבתי מזה ששושקה כתבה פה שמי שלא רוצה לקבל את הקהל בקבלת הפנים אז הוא בקטע של שופוני ולא אכפת לו מהאורחים שלו. משם הכל התדרדר. אני אכן חושבת שאנחנו רומנטיים....למזלי, הוא אפילו יותר ממני.... שוב תודה

שושקה@

New member
יעל מותק,

אני לא כתבתי שמי שלא מקבל את האורחים בקבלת הפנים זה אומר שלא אכפת לו מהאורחים. זו היתה הפרשנות שלך. ואל תעלבי, חבל על האנרגיה.

שרונס

New member
אל תעלבי! זו דעתה האישית

ובכל מקרה אין מה להתווכח על טעם וסגנון עם אדם זר שמעולם לא פגשת. חתונה זה עניין כל-כך אישי שמשתנה מזוג לזוג שאני לא מבינה בכלל מה הטעם להתווכח. ובאמת מזל שצביקה כזה רומנטי, ושגם את כזו ושמצאתם אחד את השניה. קבלי
בחזרה! שרון.

לא נעלבתי, ונגמר כבר הסיפור...

לא אשכנע אותה ולא היא אותי, אבל זה בסדר גמור. אנחנו ניתחתן כמו הנסיך וסנדרלה, ושושקה כבר התחתנה גם כך, אז הכל בסדר. שוב תודה על התמיכה. נשיקות, יעל

Sharon_1

New member
לא מסכימה איתך. לא חשוב מה לובשים,

לא חשוב איך נראים. חשוב איך מרגישים!!! תאמיני לי שכבר פגשתי הרבה אנשים בחיי שלא התלבשו במותגים הכי הכי (ורסאצ´ה ושות´) ולא נראו הכי הכי, א-ב-ל - הרגישו הכי הכי שבעולם! ואני חושבת שמה שאת משדרת לאחרים, זה מה שהם קולטים. אדם שילך עם הכי הרבה בטחון עצמי - זה מה שהאחרים יקלטו וגם יתייחסו אליו בהתאם. אז לדעתי לפחות, הכל עניין של הרגשה.

שרון 1 : מפגש או לא מפגש..

תקחי בחשבון שאנחנו חייבות קפה ביחד.. אני כל כך מאמינה ב"ללכת אחרי איך שמרגישים".. עד כדי כך שהפכתי זאת לדרך חיים. בהתחלה עוד היו לי כל מיני נקיפות מצפון בעניין ותהיות שאולי זה קצת מעיד על חוסר בגרות אבל תוך זמן קצר הבנתי שזה כפי הנראה חלק בלתי נפרד מהאישיות שלי..השקיפות הזאת שחושפת אותי כל כך. ואת יודעת מה? העניין של איך להיראות הוא בעצם אפילו בעוכרי.. אפשר להגיד שאני מתפרנסת יפה מאוד מזה. וההחלטה שלי להינשא היתה אך ורק בגלל שרציתי לעצמי חגיגה.. והחגיגה הזאת היתה מאוד לטעמי ואמוד מאוד שונה מהצפי המרוקאי שציפו ממני.. אבל, כשאני אומרת שזה חלק ממני אני מתכוונת לזה שאם ידעתי שיש מפגש אצלי כבר לפני חודש וקצת אז כבר אז ידעתי מה אלבש, איך הגינה שלי תיראה, איזה מוזיקה אני אשים ברקע וכו´ - פשוט כזאת אני. ואת יודעת מה? בכל אירוע, מבלי להישמע רברבנית מדי, אני נכנסת כשבתוכי התחושה הזאת שאני נראית מצויין ומרגישה מצויין ואני נהנית ורוקדת ומוחמאת ובעננים ואני מוכרחה לציין שזו תחושה נפלאה... וכל האנשים מסביב רואים ומרגישים את מה שאני מרגישה..ואפילו אם לא? העיקר שכך אני מרגישה, אני בפירוש מונחית על ידי הרגש, ואדם שמח מצליח לשמח גם את הסובבים לו, אדם יפה מצליח לראות ולקבל את היופי מהסביבה ואף נותן אותו מבלי לחוש מאויים והלוואי אמן שכולכן כאן תהיו הכי יפות שרק אפשר לא רק ביום חגכן אלא בכל יום ובכל חגיגה.

Sharon_1

New member
אבל בלי עוגה ../images/Emo8.gif

מסכימה איתך ב- 100% !!! הכל עניין של הרגשה!!! ואני מאד בקטע של ללכת אחרי הלב, ואם יש הרגשה קטנה של משהו לא בסדר, הרגשת בטן שכזו-לא לעשות את זה!

מילא העוגה יקירתי..אף פעם לא היו

לי בעיות של עוגות.. אני שייכת למקרים הגרועים יותר(נועה של רועי תעיד על כך).. אני שייכת למקרי הלחם והחמאה. אני משמינה מגבינות 80% שומן, לחם וחמאה..... לא עוגות, לא סטייקים, לא שוקולדים.
אסתר

Sharon_1

New member
להביא לך איזו גבינת שמנת 95% שומן?

האמריקאים חולים על זה. ואני בכלל אלרגית לחלב... יש לי מתכון בארץ, לאחלה עוגת גבינה-מדהימה!!! כשאני אהיה בארץ-אני אחפש אותה. וד"א גם סטייקים לא עושים לי את זה-אני צמחונית....

סיפור קטן בלי מוסר השכל

בתור מישהי שמאוד מאוד מאוד אוהבת תיאטרון, שואו ושאר דברים שהולכים אחלה עם חתונה, רציתי נורא לעשות כניסה מרשימה. אבל אז הייתי בחתונה של זוג חברים של הגבר. את החתן היכרתי כי הוא היה עם הגבר בקבוצה בבי"ס לרפואה, אבל את הכלה לא פגשתי. הגענו למקום, ואני מתחילה לחפש את הזוג המאושר. את ח. לא ראיתי, אבל חבר שלנו אמר לי שהוא מסתובב. אז התחלתי לחפש את הכלה, וניחשתי שהיא תהייה זו בשמלה הכי יפה... ובאמת הייתה שם מישהי יפה מאוד, בשמלת נשף כזו מלכותית בצבע זהב-קרמי, עם שאל מרשים, ואיפור ותסרוקת עם נצנצים ובקיצור- כמו שצריך. היא עמדה בכניסה עם ההורים של החתנכלה וכולם חיבקו ונישקו וכו´. הגבר ואני קיימנו התייעצות מזורזת וקיבלנו החלטה שאם זה נראה כמו כלה, לבוש כמו כלה ועושה קולות של כלה... הקיצר, הייתי ככה קרובה ללכת ולהגיד מזל טוב... למזלי בדיוק הגיע זוג חברים אחר ועיכב אותנו. שעה ומשהו אח"כ ראינו את החתנכלה דופקים הופעת כניסה. הבחורה שראינו קודם הייתה האחות של הכלה. במשך כל הערב אמרנו לחתנכלה חמש מלים בדיוק.

אתי@

New member
לדעתי הלקח הוא...

שאחות הכלה לא צריכה ללבוש שמלת כלה...
אבל גם שאר הלקחים ברורים...

*שיר

New member
נכון - לא צריך למשוך תשומת לב מהכלה

זה מוגזם כשגם אחות הכלה באה כאילו זה היא שמתחתנת. אפשר לדפוק הופעה גם בלי זה.

למעלה