להתאבד דווקא ביום כיפור

akavishon

New member
אין פה שום מחילה, סליחה או הבנה!

אבל עונש מוות, במקרה הזה, לא יעזור. זה רק יהיה הפיתרון הקל עבור האבא. זה לא ירתיע אף אחד מלעשות את המעשה הזה שוב, כי מי שרוצה לרצוח ירצח. אם מוות בעינויים הוא סולם הענישה שלך, מה תעשה למחבל מתאבד? מה תעשה לרוצח סדרתי? מה תעשה למישהו שרוצח "סתם" ילד, שהוא לא הילד שלו? ושוב, למי תיתן את "התענוג" של ההוצאה להורג בעינויים? איזה בן אדם שפוי יעשה את זה? אתה תסכים?

Master Stav

New member
כאמור לא בעינויים

אבל לדפוק כדור בראש של רוצח אין לי שום בעיה .

רק שמאותו הרגע יקומו 10 שלא תהיה להם גם בעיה

"לדפוק כדור" בך ספציפית או בכל רוצח ו/או מוציא להורג או כזה שנדמה להם שעלול להוציא להורג כדור בראש. ומפה הדרך לאנרכיה קצרה מאוד. אתה מוכן לקחת את הסיכון הזה ? מצטער שאני לא !

Master Stav

New member
לא ברור לי אם את/ה אמיתי/ת או |טרולל| לשם

הויכוח אין לי כוונה לקחת את החוק לידים שלי והיה ויש צורך ב"מוציא להורג" חלאו מהסוג הזה , במסגרת החוק והיה ויהיה כזה להדגיש עוד משהו לגבי החוק ? אישית אין לי בעיה מצפונית עם זה ....קאפ]יש ?

Master Stav

New member
את משווה מדינת חוק

שמבוססת על ערך חיי אדם באשר הוא לגרמנים ? את סותרת את עצמך שהרי בהבל פיך עכישו השוות את עצמך למתועבים בתתי האנוש .....

Master Stav

New member
בגלל זה הוגדרו כול מעשי הנאצים

כפשעים כנגד האנושות ..... קצת פרופורציה ....זו דמוגוגיה זולה להשוות רוצח אנידבידואל להרג עם

gils33

New member
אני מעדיף שנשאיר את הגרמנים

מחוץ לדיון הזה ודי לרמיזה ..... תודה

נ.ב

אני מאוד אמיתי. ושני ילדיי לומדים באותו איזור שבו אתה ואולי גם ילדייך חיים. ועוד אני רוצה להוסיף שכידוע לי בימים שבהם היה קיים עונש מוות בישראל אז גם שסנהדרין בזמנו החליטו שאדם כלשהו הוא חסר תקנה ומגיע לו עונש מוות אז היו ממיתים אותו לא בצורה אקטיבית מכוונת ביד אדם. אלא עושים זאת באמצעות "לחם צר ומים לחץ" כלומר בעודו כפוי ואסור משאירים את גורלו ורגע מותו בידי שמיים. כי עדיין אנחנו רק בני אנוש. ולעולם לא נראה את התמונה המלאה. שיכולה לתת לנו את הצידוק לקחת נפש אסורה מישראל.

Master Stav

New member
מח לשעת שאתה אמיתי

אני תושב צורן , שכנים ? לגבי סנהדרין ....אנילא שם אני במאה העשרים ואחת והסנהדרין אינו אלא היסטוריה ..... אני בעד שילטון החוק ושינוי חוקים אך ורק בצור הדמוקרטית ועדיין אני בעד עונש מוות לרוצחים .

akavishon

New member
מה תשיג בזה בדיוק?

נקמה? האנשים האלה, לא חושבים באופן רציונלי ובטח לא כמו שאנחנו חושבים. אני לא אכתוב פה את מה שכבר כתבתי ובסוף מחקתי, אבל, אם מישהו יעולל משהו איום לילדים שלי, תאמינו לי, שבשביל הנקמה, שום עונש לא ירתיע אותי, אז גם אם תהרוג את הרוצח, לא תשיג שום הרתאה לרצח הבא. הענישה, חלקה באה על מנת להעניש ולהרחיק מהחברה וחלקה על מנת להרתיע אחרים.

gils33

New member
מה לדעתכם סוג הענישה

המתאים לסוג נתעב זה של פשע? ממש מעניין אותי לדעת

akavishon

New member
מאסר עולם, ללא אפשרות שיחרור - דהינו

מאסר לכל החיים. בלי לעשות תואר תוך כדי ובלי חופשות. שימשיך לחיות עד מאה ועשרים ושכל יום יחשוב למה הוא בכלא.

Master Stav

New member
הנה פה אנו מסכימים

חבל לי על כספו של משלם המיסים בעניין אבל זו בהחלט אופציה בעדה הייתי מצביע

gils33

New member
השאלה הגדולה היא

האם אנו כאזרחים יכולים לשנות משהו בחוק ובענישה? ,הרי בכל פשע תמיד מגיעים לעסקאות וכמעט לעולם לא מטילים את העונש המקסימלי. חייבים שינוי,הפשעים בארץ נגד ילדים נהיו קטסטרופליים.

Master Stav

New member
צריך למצוא ח"כ שיהיה מוכן לעבוד על הצעת חוק

לדואג לו ללובי כולל עצומות כולל תיקשורת כולל יח"צ וכן אפשר קשה מאד אבל אפשרי

למעלה