מאסטר סתיו
אנחנו מכירים מפורום אחר, נעים וטעים יותר מהנושא הנוכחי. אנסה להתייחס לדברייך ודיעותיך בלבד , אנא קבל כך את הדברים ללא כוונה לפגוע או להעליב אישית. הקיצוניות המיליטאנטית, דיעותיך כפי שהבעת אותן כאן , מלמדות הרבה על הלך רוחך ועל ההתיחסות שלך לדברים. מעניין שדוקא בפורום להיות אבא אתה קצת שוכח שגם לרוצח מתועב ונקלה יש הורים, ולא חשוב מה הוא עשה המנוול, מבחינתם הוא עדין בנם. ועכשיו הוא איננו. למקרא דברייך אפשר לקבל את ההרגשה שאתה כמעט "חוגג על הדם" בהתלהמותך לאור ההתאבדות, נכון הנבל חסך מכולנו את הוצאות משפט ואחזקתו, ויש שיגידו שבחר בדרך היותר קלה, אך עדין יש חוק, ויש זכויות אדם יסודיות שגם אם אתה עובד הרווחה המסור שכחת, מגיעות לכל אחד ואפילו אם הוא רוצח מתועב. זה מה שמבדיל אותנו בני תרבות מהמון מוסט המבצע לינץ' בככר העיר או לחלופין מעדר דוהר של בע"ח שאותם אנחנו אוהבים לראות בפורום האחר שבו אנו נפגשים מידי פעם. מה חטאו הוריו שנגזלה מהם הזכות לבקרו פעם בחודש או בשנה אפילו במשך 20 או 30 או כל שנות חייו אפילו אבל בידיעה שהוא שם. לא אקיים איתך כאן תחרות מי פעיל באיזו עמותה ומי מתנדב ואיפה. כל מה שיש לי לומר לך זה שאני שמח בשבילך שאתה לא יודע מה זה לאבד בן....... ועוד במעשה אובדני, ויהיו הנסיבות אשר יהיו . התאבדות אינה דבר שיש לעלוץ עליו, ובטח ובטח לא לעודדה (גם אם לכאורה "מגיע" לו למניאק) יש מספיק צעירים עם כל מיני ג'וקים בראש שכל גל תקשורתי שאינו מגנה את המעשה במפורש ושיש בו האדרה ותמיכה בהתאבדות יכול להכניס להם מחשבות לראש. ולא תמיד זה נגמר בטוב כמו ברוב המקרים (ותרשה לי לא לפרט יותר). אני יודע ומבין כמה קשה ובעיקר ברגעים כאלו לדבר על ערך החיים, זכויות יסוד של האדם, וכו' , אבל גם אין מקום לזילות כפי שהפגנת. בלי כל קשר למקרה הזה, אם תרצה לקבל טיפונת מושג מה עושה התאבדות למשפחות הנשארים, אנא גש בדחילו ורחימו לפורום "אנשים שיקיריהם התאבדו".