עונה
היית מאלה שחלמו על חתונה בילדותם?
לא יודע, המושג שלי של חתונה זה שני נשמות שאוהבות כל כך אחד את השני עד שהם מוכנות לוותר על העתיד הפרטי שלהם כדי לעשות עתיד משותף ביחד.
אבל היום חתונה לפי דעתי מדברים על האירוע, ולא על ה50 שנים שבאים אחריו.
אני בילדות שלי חלמתי על להיות אסטרונאוט לא על להיות נשוי, אבל...
כן באיזה שהוא שלב בגיל 24.. ככה כבר רציתי ילד. היום , אין משהו שאני רוצה יותר כמובן (אולי עוד כמה שנים אבל לא רוצה להיות אבא מבוגר). אבל זה כבר הגיל אני חושב.
למה להתחתן? ולמה לא?
למה להתחתן ?בגלל שכולם מתחתנים...סתם סתם סתם
אז זהו שלא
למה להתחתן ? כי אם אתה אוהב מישהי, עד כדי כך .. והיא אוהבת אותך עד כדי כך אז להתחתן הופך אותכם מזוג למשפחה וזה מקסים.
למה לא ?
כי זה הופך אתכם למשפחה עם צרות של משפחה שאין לזוג, ועם מחוייבות של משפחה שאין לזוג אבל הכי חשוב זה שהשגרה מתחילה להכנס. ואם אתם לא שלמים עם העבודה שלכם אז השגרה הזאתי הופכת אתכם לאנשים ממורמרים . (ממה שראיתי לפחוט)
אבל אני בכל אופן מאוד מאוד בעד להתחתן.
כי זה הופך אתכם מזוג למשפחה, וגם בגלל שאתם כאילו נשואים. זה יותר שווה לא ?
רק בשביל ההרגשה שהיא תגיד כן ... שמציעים לה נישואים נראה לי זה יהיה שווה את זה.
מתי נדמה לכם שתתחתנו, אם בכלל?
אני יצטרך קודם למצוא בחורה, ולהתאהב בה.. ורק הטבע יחליט מתי זה יקרה, אבל בתאוריה הייתי רוצה להתחתן בגיל 30. אפילו לפני.
ואם אתם כבר נשואים- יש חרטות? זה משהו שרציתם לעשות ואתם שמחים שעשיתם, או להפך?
לא נשוי,אז לא יודע
אילו מן חיי נישואים היו להורים שלכם? מה מתוכם תאמצו ומה תעיפו לכל הרוחות?
אוי, כואב
מה מתוך הנישואים של ההורים שלי אני יאמץ ? ... זה קשה כי להורי שלי לא היתה זגיות כזאתי טובה, אבל גם לא כזאתי רעה, היה להם זוגיות של סטטוס קוו כזה. למרות שכמו שדוקטור הוריבל אומר, הסטטוס ממש לא קוו..
משהו אחד יפה זה שכל ערב היה לנו ארוחה בבית כל המשפחה ביחד, זה נמשך ממש טיפה זמן כאילו, אבל בכל זאת הייתי רוצה לנסות להחזיק את התא המשפחתי חזק כמה שיותר שאפשר, והכי חשוב לא לשכוח לא להזניח את הזוגיות,
כלומר יש סיבה שאנשים מתחתנים,
אז לא לשכוח את הסיבה הזאתי .
ובכלל, מוזמנים לתרום את השנקל שלכם בעניין
נראה לי רשמתי מספיק בנושא