להתחתן- כן, לא, או סתם למה לא...

את לא צריכה להינשא על מנת שיהיה לך חשבון משוץ

שוב, כאמור, לנו היה כזה 3 שנים לפני שהתחתנו...
ושום דבר לא השתנה בו לאחר שהתחתנו.

h a j b i

New member
לא, אין

יותר מזה. זוג חברים עם ילד שאינם נשואים החליטו לחלק את חופשת הלידה בינהם. האבא קיבל תשלום מלא על התקופה (לפני ששמעתי על זה אם היו שואלים אותי הייתי בטוח שזה לא אפשרי).
לא ידוע לי היום על שום הטבה לזוגות נשואים בגלל שהם נשואים (יש הטבות להורים בלי קשר לנישואים).
אז אם בכל זאת תחליטי להתחתן, אל תעשי את זה מתוך ציפייה לקבל משהו

Purple Mushroom

New member
אני חושב שנתקלתי בהטבה כלשהי בתחום שלי.

באוכלוסיה שלי (נפגעי נפש), בחור שמוגדר נכה נפש, שמקבל קצבה של ביטוח לאומי, שמתחתן עם מישהי בריאה ועובדת, היתה שמועה אחרי שהתחתנתי, או לפני (ביררתי את זה בביטוח לאומי):
מקבל תוספת של כ 900 או 1000 ש"ח לקיצבה שלו, בתנאי שאשתו לא מקבלת קצבה מביטוח לאומי, ועובדת ובריאה.

באותו זמן אחרי החתונה שלי שהייתי נשוי, ניסיתי להסביר לבוס שלי דביר שוורץ, במפעל מוגן שעבדתי. (אין למפעל חוק של תעסוקה בכלל, ובגלל זה היה לי חוב לביטוח לאומי בסך של כ 2000 ש"ח, לא כתבתי על זה בזמנו בפורום, כי אז עוד לא יצאתי מהארון, אז עוד לא הופעתי בטלויזיה במסגרת אנוש, בסרטים.),
אז הוא שמע: 900,000 ש"ח. במקום 900 או 1000 ש"ח. והוא מה זה התלהב !
.

ברבאבא, אולי תבני עלי כשאהיה זקן מאוד, כי יכול להיות שאהיה ממש זקן, אני יכול להיות מאוד עשיר,
אבל אני מתכנן לחיות לפחות 53 שנים אחרי שאצא לפנסיה, ומתכוון לשמור על הגוף שלי צעיר לנצח
.

חשבתי על עוד משהו בקשר לשנינו, אבל ההודעה שלי מספיק ארוכה, אולי עוד כמה ימים. (שאצליח לענות על התשובה). זה קצת בדיחה כזאת :0)
.

Puskas

New member
יש הטבה ענקית לנשואים..

אפשר להוציא כרטיס זוגי ב-BBB ולהשתמש בו שניכם במקום כל אחד כרטיס שזה מה שמחייבים לעשות שם אם את רווקה עם חבר

קריסטה

New member
מזתומרת?

לחבר שלי יש כרטיס ופעם אחרונה שאכלנו שם הוא הפעיל את הכרטיס על חשבון של 6 אנשים.

Puskas

New member
אז עשו בשבילו וואחאד חווע...

המדיניות שלהם זה כרטיס אחד למזמין אחד.. ז"א הוא מזמין 2 מנות ומשלם על אחת..
הם לא מאפשרים נניח להזמין 10 מנות ולקבל על כולן קיזוז עם כרטיס אחד.
ניסיתי את זה כמה פעמים וכל פעם המנהל משמרת הסביר שזה לא אפשרי אצלם.
אבל אני אשמח לדעת באיזה סניף היית שהם מחפפים ככה, אני אבוא גם :)

קריסטה

New member
נתניה

מדובר על כרטיס חבר, שיהיה ברור. אין מנות חינם, רק הנחה של 10%.

Puskas

New member
אההה לא על זה אני מדבר

ימים שני עד שבת יש 10 אחוזים הנחה על כל החשבון, גם אם 400 אנשים באים.
אני מדבר על הדיל של יום ראשון שבו מקבלים 1+1 ואז כל כרטיס מספיק רק לשני אנשים.

למעלה