לואי להב יפיק אלבום לג'קו אייזנברג

raynp

New member
אנשים הכל טוב ויפה אבל...

כגודל הציפיות גודל האכזבה אז אסור לפתוח פה לשטן וצריך לקחת כל דבר בערבון מוגבל...

talytal

New member
תסלח לי על השפה שלי, אבל

לך תאכל קקטוס! איייייייף, להכניס ריאליזם לכזה שרשור שמח? למה? ואל תיפגע, קקטוס זה טעים.

מגושקה

New member
ועד שאני חשבתי

שיש מקום לאופטימיות אני שוב עצובה, לא אין מצב שייצא אלבום טוב, אני בטוח אתאכזב, כי הרי אני מצפה לזה כל כך הרבה. פשוט בטוח! זהו, אני עוד פעם במרה שחורה.
ססססססססתתתתאאאםםםםם!!!
אף פעם לא הייתי במרה שחורה, אולי קצת פגועה וכאובה לעיתים, אבל תמיד ידעתי שג'קו עם הכישרון הפנומנלי שלו, ועם היכולות הווקאליות שלו (כן גם בדיבור)
יהיה הדבר הכי טוב שקרה כאן. ואני שמחה שכל יום אני מגלה עד כמה צדקתי באמונתי ו א ה ב ת י . ומצטרפת לקולות: ג'קו תעשה לי תקליט

דורית41

New member
../images/Emo13.gif

זה כבר הופך לשרשור בענייני מזון-כובעי קש,קקטוסים,מה יש לקינוח?

yila

New member
אין מצב לאכזבות ! מדובר במקצוען

לא יאפשר לעצמו לעשות בושות. רק הצלחות ידע במעשי ידיו. בן פורת יוסף !!!!!

rifkin1

New member
תקשיבי לי טוב גברת Leee

יש לך כאן אוסף של תמונות שכדאי לך מאוד לחלוק איתנו...
מאיפה הקרצת את התמונה הזו???? 'הוא באמת נראה כאן כמו 'ג'קו מנתניה'

kapit5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי תמונה אדירה.

הוא פשוט ניראה בה סוף הדרך

kapit5

New member
ריינפ-עד עכשיו לא מחקו לי הודעות

יש לי חשש רציני שבקרוב מאוד טליטל תיאלץ לימחוק לי הודעות בקצב רצחני. כי ממש עומד לי על קצה הלשון.....

Nova5

New member
כפיתוש, חחח, תדייקי ותסבירי

מה שם עומד לך בקצה הלשון...

kapit5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כמה ביטויים שנפוצים מאוד

במיגרשי כדורגל למשל...... אני יודעת שיש לך פינה חמה לריינפ. האמת שגם לי...היתה. אבל משום מה בזמן האחרון הוא פשוט מנסה ליצור פרובוקציות . ולדעתי זה ממש לא לעניין. אני גם לפעמים צוחקת ואומרת שאסור לפתוח פה לשטן אבל החצי הראשון של המישפט שלו היה ממש לא לעניין ולא במקום.

Nova5

New member
כן, אהה...אל דאגה, ראינפ

תאמין לי שבא לי להדביק חמסות נגד עין הרע בכל ההודעות של היום, למרות שלא חסר לנו... אבל יש הבדל בין ציפייה ואמונה. אי אפשר להתאכזב ממי שמאמינים בו, אלא רק להתחזק (בתנאי שזאת לא אמונה עיוורת) אז ראינפ, מי שמגיע ראשון מאיתנו להחתים את הדיסק, שומר מקום לשני. ואם אתה יכול לסדר לי חתימה ללא תור - אשמח

Karina85

New member
טוב כ"כ לשמוע ../images/Emo13.gif

אין לי זמן להכנס לאחרונה, תודה למי שטרחה לעדכן אותי
ג'קו, שיהיה בשעה טובה ובהצלחה
אני אחזור חודש הבא...

דורית41

New member
קטרינוש

אני מתגעגעת עד מאוד!!! הרבה הצלחה בפסיכו'. תפציעי מדי פעם לספר מה שלומך.

למעלה