משפחה שלמה לא יכולה לעבור
כי האוטיסט או כל בן אדם אחר עם צמיד יכול להכנס רק עם מלווה אחד ואם זה אני דווקא מסכים, משפחה שלמה לא יכולה לתפוס טרמפ
אנשים כועסים? שיכעסו!!
גם אני יכול לכעוס כשיש מצב שאני באוטובוס שמלא עד אפס מקום, מתיישב כי הרגליים הורגות אותי ואז צריך לקום כי פנסיונר נכנס
וסך הכל גם אני לא יודע את המצב של אותו פנסיונר, יכול להיות שאותו אחד קם לג'וגינג כל בוקר ונמצא פי 1000 יותר בכושר ממני
וגם למה אותו זקן משלם כרטיס בחצי מחיר של פנסיונר? יכול להיות שהוא עבד בעבודה שנותנת לו פנסיה כפולה מהמשכורת שאני מרוויח כרגע, יכול להיות שהוא בפלוס של 100000 ש"ח ואני אותו דבר רק במינוס
יכול להיות שאני זקוק להנחה הזאת הרבה יותר ממנו אבל הוא משלם חצי מחיר ולא מגבילים לו את הנסיעה בגלל זה, הוא רשאיי לנסוע בכל המסלול כמו כולם
לי יש תוספת זמן במבחנים עוד מהתיכון, לא תמיד אני צריך אותה, הרבה פעמים בעיקר במבחנים אמריקאים אני מסיים אחריי רבע שעה, הופך את הדף וייצא
האם זה אומר שזה לא פייר? האם זה אומר שאני צריך לוותר על כך בגלל שאני לא צריך את זה?
ממש לא, כי יהיו זמנים לחוצים שאני כן אצטרך את זה ולכן יש לי את האופציה הזאת גם אם רק בתור ביטחון ולאף אחד אין זכות להגיד לי שבגלל התוספת זמן הזאת אני נגיד, מוגבל להרשם בהשכלה גבוהה לתואר שני כי מישהו יכעס
בן אדם מתעצבן כי מישהו עבר אותו בתור? שיבין שלא כל מה שהוא רואה ושופט הוא בהכרח נכון, יהיו זמנים שהאוטיסט יצטרך את העקיפה הזאת ואולי זאת גם אחת הפעמים
ולגבי המשפט הראשון זה בדיוק נשמע עונש, זה לא יכול להיות תוצאה מתבקשת כי שוב, אף אחד אף פעם לא בדק את זה, לא אני ולא את יכולים להוכיח שיש קשר בין חוסר יכולת לעמוד בתור לבין יכולת שהייה במתקנים מסויימים
בהחלט יכול להיות שלילד יהיה מלחיץ מאוד לעמוד בתור עד כדי בלתי אפשרי אבל יוכל להנות ולתפקד טוב במתקן שאורכו סך הכל דקה וחצי
עובדה שמקבלים זאת בחו"ל ואפילו במקום המקביל פה: הסופרלנד מקבלים זאת יפה