ג'זי[אחות של דאגי] ודני
D DoLi it is Me New member 11/7/07 #82 אוייייי יש לטוםםם חתוולל XDD ../images/Emo99.gif גממליי יש חתוולללההה [שמנה שחורפת מאחוריי] איזה חמוד הוא >< חח זה שתי חמודים בתמונה
אוייייי יש לטוםםם חתוולל XDD ../images/Emo99.gif גממליי יש חתוולללההה [שמנה שחורפת מאחוריי] איזה חמוד הוא >< חח זה שתי חמודים בתמונה
ק קרן20000 New member 11/7/07 #84 OMG אחת התמונות החמודות אבל... לדעתי שיסתפר קצת X: לא יפה לו השיער אחרי האוזניים.. ואני מתכוונת לדאגי לא החתול! XDDD
OMG אחת התמונות החמודות אבל... לדעתי שיסתפר קצת X: לא יפה לו השיער אחרי האוזניים.. ואני מתכוונת לדאגי לא החתול! XDDD
L lilosh1212 New member 11/7/07 #89 איזה חמוד... גם החתול... מה הוא חשב לעצמו שעשה את זה בשיער??? אני מקווה שהוא לא הולך להשאיר את זה ככה....
איזה חמוד... גם החתול... מה הוא חשב לעצמו שעשה את זה בשיער??? אני מקווה שהוא לא הולך להשאיר את זה ככה....
B butbut New member 11/7/07 #94 כנראה הוא מאריך כדי להפתיע אותנו בעוד איזו תסרוקת מעניינת... [שיחזיר לסגול!!!!!!!!!!! ><}
M m i c k e y 15 New member 11/7/07 #93 ראיתי את זה כבר..איזה חמוד החתול!! ואתן יודעו יועות שלדאגי יש חיה חדשה?? ככה שמאתי..זה כלב לברדור[כמו שלי ] בן 3 שבועות והוא קרא לא פליה..או פלי חח
ראיתי את זה כבר..איזה חמוד החתול!! ואתן יודעו יועות שלדאגי יש חיה חדשה?? ככה שמאתי..זה כלב לברדור[כמו שלי ] בן 3 שבועות והוא קרא לא פליה..או פלי חח
B butbut New member 11/7/07 #96 כןן..רציתי להשים כאן תמונה של אחותו עם הכלב.. אבל שכחתי איפה היא חח=]
B butbut New member 11/7/07 #101 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif ג'זי והכלב=]
M m i c k e y 15 New member 11/7/07 #103 חח זה לא הכלב הזה חחחח הכלב החדש הוא בכלל לברדור.. וזה גם נראה גדול יותר.. כנראה דזה של ג'זי