קרן! מה קורה איתך? מזמן לא שמעתי ממך :)
ק קרניjack New member 14/7/07 #80 אני קיימת../images/Emo8.gif אם תציצי בפורום MCR אז תיראי אותי פעילה שם,את יכולה להיכנס שם מדיי פעם חוץ מזה הכל כרגיל, את יודעת...מעבירים את הזמן מה איתך?
אני קיימת../images/Emo8.gif אם תציצי בפורום MCR אז תיראי אותי פעילה שם,את יכולה להיכנס שם מדיי פעם חוץ מזה הכל כרגיל, את יודעת...מעבירים את הזמן מה איתך?
W whatascene New member 14/7/07 #81 זה שאת פעילה שם זה דבר ידוע.. רק הגיוני חח איך בצבא? לאיזה תפקיד הגעת? אצלי.. משעמם וחם בטירוף. מצד שני, אוטוטו פזמולדת
זה שאת פעילה שם זה דבר ידוע.. רק הגיוני חח איך בצבא? לאיזה תפקיד הגעת? אצלי.. משעמם וחם בטירוף. מצד שני, אוטוטו פזמולדת
N Noa Tsror New member 11/7/07 #13 יש לי רעיון... אולי נפתח תחרות כזאתי בצד של הפורום.. תעשו טבלה והכל...
G GD ROCKS New member 11/7/07 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
G GD ROCKS New member 11/7/07 #33 לא נמאס לך עדיין?../images/Emo69.gif כל הפורום יצא עלייך ואתה עדיין ממשיך.
L Luna Sphere New member 11/7/07 #15 ../images/Emo69.gif אוי אני זוכרת שבאתי היום להגיד על זה משו אבל שכחתי וזה דווקא היה מצחיק ;;