לורן היל ב
אנשים

AvLaViGnE

New member
דעתי ודעת ברים שונה לגמרי

אומר לך שוואלה את ארצנו הקטנה לא פוקדים יותר מידי הופעות של להקות בסדר גודל כזה בלשון המעטה.. אינקובוס זאת להקה שיש לה מה לתת יש לה חומר מצויין להשמיע ובהופעה בהאנגר הם פשוט עשו טובה שהם עלו להופיע הג'אם סאשן בסוף בכלל היה על הפנים הם באו לעשות כסף וללכת.. אני ראיתי הרבה הופעות בחיים שלי של להקות גדולות מאינקובוס וקטנות ממנה. ולא אני לא מתלהב. אבל אינקובוס ביישו את עצמם בארץ. כל החברים הקרובים שלי שאהובים אותם ומכירים אותם בארץ. ואני מדבר על אנשים שמכירים את אינקובוס מעל 10 שנים עוד מסיינס ומאנג'וי אינקובוס. גם הם אמרו שהיה מעאפן.. אולי אנשים אחרים שלא יצא להם לראות רמה אחרת של הופעות לא מבחינות בזה כי הם לא מכירים משהו אחר מבחינתם זה הכי טוב מנקודת מבטי ההופעה ביישה את עצמם. ואם הייתי משלם על זה כסף הייתי מצטער על זה.

טוב לא צריך להגזים!!

יכול להיות שהם לא היו במייטבם אבל זה לא אומר שהם ביישו את עצמם...וגם אם היו מעאפנים אני לא חושבת שהייתי מתחרטת אם הייתי משלמת על כרטיס כי בכל זאת זו חוויה להיות בהופעה של להקה שאתה ממש אוהב וזאת זכות גדולה לראות אותם בLIVE אתה צריך לדעת איך זה מרגיש לראות ולספוג את האווירה והאנרגיות בהופעה חייה

AvLaViGnE

New member
תחשבי שאת הולכת להופעה של דה יוזד ו....

ברט יושב על כסא ושר וג'ף בכלל נשען על הקיר וקוויני מנגן על אקוסטית... צריך חיבור עם הקהל צריך לתת בראש להרגיש את הקהל ולספק את הצרכים שלו לתת להם להנות מהכסף שהם שילמו.. ותאכלס לא הייתי משלם... הייתי פעמיים בחיים שלי מחוץ להופעה של איי אף איי ואידן וג'ימי איט וורלד ולא הצלחתי להשיג כרטיס חינם או בק סטייג (כי הייתה שם זונה בלונדינית בשם אלן ששנאה אותי מהרגע שראתה אותי) אז העדפתי לא לשלם 30 יורו שזה 160 שקל וללכת חזרה למלון ברגל...

יש בזה משהו ../images/Emo4.gif אבל בכל זאת הייתי

משלמת -אם זאת להקה שאני ממש אוהבת כמו incubus ו- the used לא יודעת איך להסביר את זה....

Rose131

New member
אני עדיין הייתי הולכת גם אם ברט יושב וכל זה.

זה.. דה יוזד.

whatascene

New member
הממ..

אהבתי את זה שדיברת על אנשים בכלליות ואז הוספת "לא מבחינות...". היו אנשים בהופעה שלא נהנו פשוט בגלל שהם אוהבים את החומר הישן יותר של הלהקה. אינקובוס עכשיו הם לא אלה מscience או מfungus amongus, מה לעשות. וממש לא אכפת לי שלא ראיתי איזה זיליון הופעות, אני לא צריכה איזה שואו היסטרי בשביל להתרשם. מספיק לי לראות להקות שאני אוהבת בלייב נותנות הופעה טובה (כן, גם כאן אפשר להתווכח, אבל אמרנו משהו על טעם אישי לא?). אני שילמתי על הכרטיסים שלי ואותה הופעה הייתה אחד הערבים המוצלחים שלי. אם זה נחשב גרוע, אז הלוואי שכל יום יהיה גרוע כמו אותו יום.

AvLaViGnE

New member
המממ...

זה ברור שזה יהיה מעולה להרבה אנשים כי הם לא מכירים משהו אחר מבחינתם שאינקובוס ישבו על הבמה ולא ינגנו העיקר לראות אותם או לודע מה אנשים לא יודעים מזה הופעה טובה... בגלל זה אין להם מדד... אני מודיע לך רישמית.. מי שראה קצת הופעות בחייב בהחלט התאכזב מהביצוע המביש שלהם.

זה היה כל כך יפה כשאמרת

"הלוואי שכל יום יהיה גרוע כמו אותו יום" לא יודעת זה עשה לי הרגשה טובה! אופטימית כזאת!! ובאמת אם זו להקה שאת אוהבת את תהני רק מעצם העובדה שאת פאקינג רואה אותם בלייב וזה מה שחשוב!!

GD ROCKS

New member
אוח על מה אתה מדבר

הייתה הופעה מדהימה. נכון לא היה חיבור עם הקהל, כאילו הם לא דיברו הרבה, אבל לא נורא. בכל זאת הם ממש נתנו בראש נהנתי כלכך ואני לא מתחרטת על שום שקל. למה להיות כזה שלילי דאמט?!

AvLaViGnE

New member
לא שלילי, אוביקטבי

זה מה שאני חושב ביחס לניסיון עבר שלי זה הכל. זכותי לחשוב שהיה מעאפן

whatascene

New member
אתה לא נותן לאנשים הזדמנות לפרגן לך

עובדה שזה קורה בעוד מקומות ולא רק בפורום הזה, ולא עם איש אחד אלא עם פחות או יותר כל הפורום.

../images/Emo45.gif לא יכולתי להסביר את זה יותר טוב!!

זה לא שאנחנו לא מפרגנים!! זה אתה שלא נותן לאנשים לפרגן

מורני666

New member
אויש, שוויצר. ../images/Emo5.gif ../images/Emo60.gif

אף אחד לא יוצא על מיטל שלי ככה.
אתה פשוט מגעיל אותי.

למעלה