לורן היל ב
אנשים

taltol14

New member
LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo97.gif

בחיי, זה תחרות כזאת של ילדים קטנים או מה? העיקר המוזיקה לא?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בוא נגיד שאתה קצת הרבה יותר גדול

מאיתנו ויש לך כסף להזמין דברים כאלה?? הא? אני בטוחה שאם לכל אחד כאן היה כסף והרבה [כו לפחות בני 20+ עם עבודה וכסף!!] היינו טסים כל הזמן להופעות שלהם והיינו מזמינים דברים שלהם, לא ככה?? אהה כן. ובטח אם היה לנו הרבה כסף.. לכל אחד היה מחשב בחדר מגיל 10 והיינו יודעים לגלוש באינטרנט וכבר היה לנו איפוד עוד לפני שהמציאו אותו והיינו גולשים במייספיס ויודעים אנגלית כלכך טוב [בגיל 10, כן?] ומכירים את דה יוזד שבכלל לא היו במייספיס כי זה משהו שהתפתח רק בשנתיים-שלוש האחרונות. אוך.. אין לי כוח לריב איתך. רוצה להתלהב? סבבה. אז גם אני. אני הייתי בחו"ל בהופעה של לוסטפרופטס, טאיקינג באק סאנדיי ואיידן! אהה כן וראיתי את דה אנאמי לייב בחינם ואז פגשתי אותם והצטלמתי איתם והם חתמו לי על פוסטר ודיסק סינגל.. אהה וקיבלתי בחינם את הפוסטר הענק וגלורייה וסטיקרים. עוד משהו? יש לי חולצה מקורית של לוסטפרופטס מההופעה ועוד חולצה מקורית שהזמנתי מחו"ל. עוד? חולצה מהארץ.. בטח מזוייפת אבל עדיין של פיונרל פור אה פרינד וטאיקינג באק סאנדיי.

AvLaViGnE

New member
חחח את עושה תחרות?? טוב..

אווריל לאוין - 4 פעמים - פלוס הופעה פרטית עם עוד 7 אנשים הובסטאנק פאפא רוץ סיסטם אוף א דאון לוסט פרופטס רד הוט צ'ילי פפרס איל ניניו רדינג 2003 לינקין פארק פיונרל פור א פרינג קוהיד אנד קאמבריה אינקובוס מטאליקה דה יוזד אין לי כוח להמשיך ... את כולם פגשתי רוב ההופעות נכנסתי חינם בק סטייג'ים כמעט להכל קרנג אווארדס בלונדון אל תנסו אותי בשטויות האלו... זה לא כזה משנה ואתם צודקים שאני קצת יותר מבוגר ויש לי תיכולת ותכסף. אבל במקום לפרגן יש אנשים שבוחרים דווקא באפשרויות אחרות

XDDDDDDDDD../images/Emo55.gif

למה לעזאזל הלכת להופעה של אבריל לאבין פאקינג 5 פעמים?!!

AvLaViGnE

New member
חח מה 5? 4 פעמים

ההופעה הפרטית הייתה לפני הופעה מלאה והיא גאונה ואני אוהב אותה ויש לה אפילו מקום של כבוד ברגל הלהקות המקועקעת שלי אין פסול בלאהוב אותה זה שיצא לה בארץ כל מיני דימיויים לא אומר שהיא לא טובה..

O L g i T

New member
איזה דביל פאק..

~שמה את היד על הראש במבט מיואש~ אף אחד פה לא מתחרה איתך , מה ככ קשה לך להבין פה !?

taltol14

New member
והנה ההוכחה לזה שאתה עושה תחרות ../images/Emo3.gif../images/Emo97.gif

אם לא היית עושה תחרות, לא היית טורח להגיב להודעה שלה, לא היית טורח לכתוב את כל הלהקות האלה, אבל בגלל שעשית את זה זאת ההוכחה שכן

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כבר אמרתי..

אם גם לכל אחד כאן היה כסף וקשרים היינו מגיעים לכאלה דברים.. אה כן.. אנחנו לא בוגרים מספיק בשבילך.. אז למה אתה פה ולמה אתה ממשיך להתלהב?? אז סבבה.. אתה רוצה שנפרגן לך אז אולי אל תבוא ותרד על אנשים שלא יכולים או שלא יצא להם עדיין להיות בדברים כאלה. כי זה ממש מעליב ופשוט ההגנה הכי טובה זאת התקפה. אנשים נעלבים מהצורת דיבור שלך ותוקפים חזרה.. אם אתה כזה בוגר תחשוב קצת לפני כל דבר שאתה אומר ותחשוב אם לך היו אומרים את זה היית נעלב. [לא בגיל שלך.. בגיל שלנו, בסדר?]

אני חושבת שאתם רבים על כלום.

אז יש לו מליון דברים של דה יוזד והוא פגש אותם והיה בהופעה. אז מה. שיתלהב! אז מה. גם אתם הייתם מתלהבים! וחודשים אח"כ לא הייתם סותמים את הפה על זה שראיתם את ברט וממש דיברתם איתו. הוא יודע שהוא גדול, הוא יודע שהוא אשכרה יכול לנסוע ולראות את כל הלהקות שהוא אוהב ואנחנו לא. אז שיתלהב.. ואנחנו נקנא. וזהו. אז הוא קנה קודם... נו מה זה באמת משנה למי היה את הדיסק ראשון?! ויש לו חולצה חדשה של דה יוזד, זה קשור לדה יוזד, אז שיעלה לפורום.. למה לא?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לי לא אכפת.. זה פשוט הוא מגיב משהו

בצורה קצת מעליבה.. לא לי XD אבל לאחרים. ואז הויכוחים ואז יוצאים הצדדים הרעים של כולם וחבל. שימתן קצת ת'דיבור שלו לכולם כאן ושימשיך להתלהב אבל לא לדבר בצורה מעליבה לאחרים חחח אוך.. למה אני יוצאת להגן על האחרים?! ><" גם אני יכולה להתלהב על דברים

היית בincubus בארץ או בחו"ל?

ו- funeral for a friend,רד הוט צ'ילי פפרס !! וואי אין לי מספיק כסף אפילו לקנות כרטיסים להופעה של מרגול במתנס....

היה לי טיול שנתי אחרון באותו תאריך../images/Emo7.gif

לא יכולתי ללכת!!!! שמעתי שכל הקהל התחרפן כשהם שרו pardon me.... אוף!!! הייתי בדיכאון חודשיים!!! ובנוסף לכל הטיול היה ממש חרא...

AvLaViGnE

New member
חחחח מה מי אמר חלך את זה???

ראיתי את אניקובוס גם בארץ וגם בחול ההופעה שלהם בארץ הייתה עלובה פרדון מי הם עשו אקוסטי בכלל נרדמנו..

whatascene

New member
אני לא נרדמתי בכלל

ואפילו קפצתי די הרבה (ליד עפר שכטר). עלובה בהחלט לא הייתי אומרת.

וואלה!?!!?../images/Emo2.gif

טוב מישהו שאני ממש שונאת אמר לי שזה היה שווה! כנראה הוא סתם רצה לגרום לי לקנא הזבל-אני שונאת אותו אפילו יותר עכשיו !@$%!%@!... לא ידעתי שזה היה אקוסטי!! איזה מעאפן!!!

whatascene

New member
אני לא זוכרת דווקא בשיר הזה..

לא יודעת, זה כבר די מטושטש, אני רק זוכרת שהיה כיף. לא נורא, יבוא יום..

למעלה