רגע שניה... עושה פוס ל../images/Emo24.gif
אני בכלל לא כועסת. אני פשוט חושבת שלבוא בקריאה לפורום "לא לשתף פעולה עם הקשקשת" זה קצת קיצוני ולא הוגן. יש כאן מגוון סוגים של יולדות, נשים, אמהות, ונשות מקצוע... לכל אחת יש את ה"כיפים" הקטנים שלה ודרכי התמודדות אישיים משלה. התהליך אצל כל אחת שונה, ואני אישית מתחברת דווקא למה שכתבו כאן על "לתת ללידה להתנהל בלי לעצור את כל החיים". השאלה היא ממה את רוצה להתנתק, מהלידה או מהחיים... אני חושבת שלא צריך להתנתק מאף אחד מהם, ושלכל שלב מתאים משהו אחר. את זה עוד לא ראיתי כאן ואני מתארת לעצמי שגם לא נראה, אבל מי שנמצאת בשלב מתקדם יותר של לידה שדורש התכנסות או פעילות מסויימת שלה בשביל להתמודד ולהעצים את הלידה, לא תכנס לכתוב "עכשיו אני נושמת עמוק... הנה אני נתלית על הבעל... אני בדרך לבריכה, ביי". יש נשים שזקוקות, כמו שכתבה סטיוויה, להתכנסות בתוך עצמן, יוגה, מדיטציה, או מה שזה לא יהיה, גם בשלב מאוד מוקדם (בואי נגיד, בשלב כמו שאני נכנסתי לכאן אתמול עם צרצורי לילה מאוחרים, שנפסקו אגב לחלוטין וגם אז היו מאוד מאוד מאוווווד קלילים ולא כואבים). אבל יש גם נשים כמוני, שמה לעשות, מדיטציה ויוגה "לא עושות להן את זה". אני לא חיפשתי משמעויות נסתרות מאחורי הצירים האלו - אני חיפשתי להעביר את זמני בנעימים... פשוט לא הצלחתי לישון. אז שוטטתי לי, ומכיוון שאתן והפורום הזה הייתן לי בית נעים וחשוב לאורך החודשים האחרונים, נכנסתי גם הנה ושיתפתי. ובחיי, אני לא כועסת ולא רוצה לכעוס ואני מתנצלת אם דבריי יצאו ככה. לפעמים אני כותבת בנחרצות כשאני רוצה להעביר את המסר שלי.