לילה טוב לכולם

היא באמת האנדרדוג

דידוש תתעוררי! את לא רואה מה עושים לה? זה ממש כמו חרם בכיתה ז', מחפשים אותה בכל פינה. חלאס!!

Lichy7

New member
שיתעוררו האנשים פה אם כבר

ליז גרמה לנידוי מוחלט של אורטל בבית אחריה היא קינחה בחרם על אחת אחרת ללירון היא גרמה לגיהנום בבית בזכות זה שהפילה אותה כדי למצוא חן בעיני השלישייה על דניאל ואיתן היא הוציאה רפש שלא נראה כמותו ודיברה על פלילים של ממש, רק כי הקנאות האובססיבית שלה לא נתנה לה לחיות בשלום עם העובדה שאיתן עם דניאל יש ללא מעט אנשים פה זכרון מאוד קצר.. שבוע אחד שבו בית שלם לא יכול לסבול את ליז גרם לכם לשכוח מי הבחורה המפלצתית הזו

Klayhamn

New member
זוכרים היטב

אבל עדיין אסור שהיא תעזוב, לא בגלל שהיא כזו מותק אלא בגלל שהישארותה חושפת את הצדדים המלוכלכים של ענבר ואיילת, ואם הן יזכו - כדאי מאוד שנראה את האופי האמיתי שלהן, זה רק הוגן בינתיים יוצאים משתיהן (ובמיוחד מאיילת) צדדים מאוד מאוד מאוד מכוערים אבל זה לא משנה, כי ליז תעוף בשבוע הבא

איפה אמרתי שליז היא טלית שכולה תכלת?

היא לא פייבוריטית שלי בכלל. ביחוד אחרי הקטע עם לירון אחרי שסיפרו לי מה היא עשתה. אבל היא כן חלשה לעומתן, והן עושות עליה עליהומים על כלום, סתם. כי כואב להן שהיא קיבלה חסינות, כי כואב להן שהיא זו ששבוע שעבר אמרה להן את דעתה בפנים. כואב. מה לעשות.. האמת כואבת, הן לא יודעות להתמודד אז הן מתנפלות כמו בהמות.

Lichy7

New member
זה בדיוק זה

את מדברת על כך שהיא חלשה לעומתן.. שוב, מדובר פה בשבוע לערך. כל מה שתיארתי לך מתייחס לתקופה שבה ליז היתה חזקה (טרם קלטו שם את הבעיות שלה), וכשהיא היתה חזקה היא מיררה לבנות שם את החיים. על לירון לדוגמא היא המציאה כ"כ הרבה שקרים לעיני המצלמות, אך האמינה בהם באופן מלא. כנ"ל לגבי יתר הבנות שחוו על בשרן את הרוע של המטורללת הזאת. קליי- אני שותפה לדעתך בנושא שזה יכול להאיר צדדים שטרם גילינו. דעתי על איילת ממילא אינה חיובית כמו שלך, אך מענבר הופתעתי עמוקות היום. אם לדייק, לא רק היום אלא בימים האחרונים. היום היא פשוט התעלתה על עצמה

שאפולי

New member
אני רוצה להבין אז לפי ההיגיון שלך

אם היא כלבה מותר להן לשחוט אותה להוציא אותה משפיות לדרוך עליה ולהשפיל אותה? אם העולם היה ככה- אל לאף אחד אין זכות להטיף מוסר.

Lichy7

New member
לא. ההיגיון שלי לא סלקטיבי

לא אמרתי שיש להשפיל אדם שהוא רע במהות שלו, אבל ציינתי את העובדה שהיא הדמות הבזויה ביותר בבית. לעומת זאת ראיתי שאותם אנשים שהפעילו פה זיכרון סלקטיבי לגבי ליז, הפעילו גם היגיון סלקטיבי לפיו מותר לשחוט את קרן, ליהי ואתי (שאינן אהובות גם עליי), אבל כשהן עושות זאת לליז זה כבר לא בסדר.. או שיש היגיון (וכך צריך להיות) או שיש היגיון מתי שנוח- ואז כבר שום דבר לא באמת הגיוני

אז בעצם התעלמת ממה שאמרתי

כי זה בדיוק מה שאמרתי. בהתחלה שלה, נגיד שבועיים ראשונים.. היא לא הייתה בסדר בכלל, ובגלל זה גם אני לא אהבתי אותה.. עדיין לא מתה עליה, אבל זה לא סותר את מה שהיא עוברת עכשיו, את מה שעושים לה.. חרם סוג ז' של כיתה ז', עליהומים.. וכן, היא חלשה לעומתן. חלשה מבחינת התגובות שלה אליהן. היא לא בהמה מתנפלת, היא לא מישהי כמו חודדה שהייתה מזמן סותמת להן ת'פה. קרן, אתי וליהי מלכתחילה לא אהבתי אותן,אז איזה הגיון אני אמורה להפעיל בדיוק, למה? אתי בהמה. קרן יש לה פנים רעות שלא באו לי טוב וליהי, סתם מעצבנת ועכשיו גם זכתה בתואר הפתאטית.

Lichy7

New member
לא ולא ../images/Emo6.gif

לא התעלמתי לרגע :) התייחסתי לשרשרת שלמה של תגובות שגינו את מה שקורה לליז, אך מנגד ייחלו את אותו המצב לשלישייה הלא סימפטית. ליז כרגע מקבלת בדיוק את מה שגרמה לו בעצמה- חרם נוראי על שתי בנות בוילה

noaxxx

New member
הם חיים ביחד כבר חודש,הם כבר יודעים מי זו ליז

זו ממש ילדותי בעיני להעיר לה ולהתפוצץ עליה בכל פעם מחדש. יחסית למה שהן מעידות על עצמן, הבנות כנראה לא כאלו בוגרות, אם הן לא מסוגלות לקבל את המצב שזה הבן אדם, וזה מה יש, שיתרגלו.. שיתעלמו.... מה הקטע להתעצבן כל הזמן? וליז כבר אמרה היום שהיא לא צריכה אף אחת.. שהיא באה לעבור תהליך עם עצמה ואולי להכיר את איתן קצת יותר.

אני דווקא מבסוט מהעריכה של ההפקה

דווקא בפרק האחרון , העריכה הייתה נאמנה למציאות. ושיקפה את המצב האמיתי בבית, למורת רוחם של חבורת הרשע, שבטוחה שהעריכה גרמה להן לצאת רע. בנוסף, שימו לב שהם סגרו את ההצבעות ואז המשיכו להראות את שאר הקטעים שהיו עלולים להטות את ההצבעות - כמו הנשיקה של ליהיא ובן. .... סוף סוף יוצא לבנות האלה האוויר מהבלון...... הגיע הזמן שמישהו ישים להן מראה מול הפרצוף.... הן לא אוהבות את מה שהן רואות אז הן מחפשות לעצמן תירוצים שקשורים בדברים חיצוניים ולא בהתבוננות פנימה לאופי המזוויע שלהן... ובעיני ליהיא היא לא נגררת.... יש בה רוע מזוקק! לקרוא לבן אדם חיידק... זה מזכיר משטרים פאשיסטיים ולא ארחיב עוד בעניין....

sivan513

New member
איזה מסכנה אורטל ../images/Emo10.gif

איזה חוסר התלהבות מהיום הולדת שלה... איזו הרגשה מחורבנת זאת בטח

Klayhamn

New member
שמתם לב ש..

אתי לא רצתה ללכת, ואז ליהי קפצה: "יאללה יאללה בואו נלך" - כחלק מתובנותיה החדשות לגבי הצורך ליצור רושם חיובי בעיני הקהל...

sivan513

New member
הן בכלל לא שם

איזה דוחים האנשים ששם, יש למישהו יומולדת תפרגנו קצת

למעלה