הסתיימה המסיבה
ק קשקשה9 New member 3/8/11 #130 את מתעלה על עצמך היום../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתודה
א אלי קוסטנזה New member 3/8/11 #119 אני חייב לכתוב לכם,לא התאוששתי עוד ממפגן.. האימה של ליהי ובן היום. כאלו מלתעות נפערות לא ראיתי מאז התכנית התיעודית שיצא לי לראות בנשיונל גי'אוגרפיק על סוסי יאור. פשוט ישבתי והצטמררתי... לבן יש לסת שהוא פשוט יכול להכניס בתוכה ראש שלם של אדם.בטח של ילד.גם לליהי לא חסר.
אני חייב לכתוב לכם,לא התאוששתי עוד ממפגן.. האימה של ליהי ובן היום. כאלו מלתעות נפערות לא ראיתי מאז התכנית התיעודית שיצא לי לראות בנשיונל גי'אוגרפיק על סוסי יאור. פשוט ישבתי והצטמררתי... לבן יש לסת שהוא פשוט יכול להכניס בתוכה ראש שלם של אדם.בטח של ילד.גם לליהי לא חסר.
ר רינתי77 Active member 3/8/11 #122 חבל שהוא פותח את הפה גם כדי לדבר היה עדיף שישתוק...אולי לא הינו מגלים כמה שהוא חנייבעץ..
א אלי קוסטנזה New member 3/8/11 #140 בדיוק נעה! כל הכבוד../images/Emo45.gif,רק הנקבה קצת קטנה.. יותר,והלסתות נפערות רחב יותר. אח איזה חמודים שזה משהו.. בעעעע
בדיוק נעה! כל הכבוד../images/Emo45.gif,רק הנקבה קצת קטנה.. יותר,והלסתות נפערות רחב יותר. אח איזה חמודים שזה משהו.. בעעעע