לילה טוב לכולם

didush100

New member
הכי הצחיק אותי שליז בכתה היום בלי דמעות

מישהו ראה את זה? תופעה היה לה מלא איפור מסקרה והיא בוכה בלי דמעות

stabilo7

New member
הבחורה הזו מלחיצה אותי.. היא כל כך נוירוטית

אי אפשר לדעת מתי היא תכנס פתאום לקריז

Lichy7

New member
היא תמיד בוכה בלי דמעות

תראי את הקטע של "ההתעלפות" את הקטע עם קובי פרץ את הקטע שהיא "בוכה" לאיתן שימי לב שבכל הקטעים הללו ליז בוכה בלי דמעות. גם את הבכי היא המציאה. אחת הדמויות היותר מביכות שראיתי בריאליטי

stabilo7

New member
ידענו כבר שאיתן הוא אפס....

אבל למה הוא מתאמץ כל פעם להוכיח את זה מחדש?.... הייתה לו הזדמנות להעיף את אתי... למה לא לעשות זאת?...

didush100

New member
כי הוא לא קובע אלא ההפקה

אני לא אתפלא אם הוא יודע את זה כבר כמה ימים

Klayhamn

New member
לא

כבר הסברתי למה... על ההדחה של עדי הוא מדבר כבר הרבה לפני שאתי, קרן וליהי היו מועמדות אז למה סתם להמציא תיאוריות קונספירציה?

Klayhamn

New member
במקום לינוי?

כי אז היא עדיין לא הייתה שנואת הוילה... אם את זוכרת, זו בדיוק התקופה שהבנים התחילו לקלוט ש-"משהו מוזר בה", והבנות התחילו לקרוא לה בצחוק "ליזי קריזי" היא הרבה יותר יפה מלינוי (בעיני איתן לפחות) והוא לא פסל על הסוף שלו (או לאחד מהחברים שלו) יהיה משהו עם ליז

stabilo7

New member
אמנם לא ראיתי כמעט בימים האחרונים

אבל משהו שכן יצא לי לראות היה שיחה בין בן, אורן ואיתן על זה שליהי, קרן ואתי כ"כ דומיננטיות בבית שזה מוריד את האחרות. באותה שיחה איתן דיבר על 3 דברים שהוא יצטרך לעשות, ואחד מהם היה "לפרק את השלישייה הזו"... ידעתי שהוא מספיק טיפש כדי להעיף את עדי ושזה מה שיקרה בסוף... אבל בגלל השיחה הזו הייתה לי תקווה קטנה שהוא יבין שזו ההזדמנות שלו לעשות מה שאמר.... כרגע התקווה היחידה שלי היא הרווקות החדשות שיכניסו, ואני כולי תקווה שיביאו מישהי שתגרום לאתי להרגיש הכי קטנה בעולם ושלא תבין מאיפה נפלו עליה!
מישהו צריך לעשות את זה כבר... לא?

goodpink

New member
ההפקה הצילה את עדי שבוע שעבר FAIR IS FAIR

עדי היתה צריכה לעוף שבוע שעבר ההפקה לחצה על איתן להעיף את לינוי תמורה שהם לא ילחצו עליו אם היא תהיה מועמדת שוב פעם ההפקה גם הראתה את הקטעים עם עדי ובן ועדי בחורה יפה אם זה והראתה את הרוע של השאר היא קיבלה הרבה זמן מסך ובכל זאת היתה מועמדת הפעם ההפקה נתנה לאיתן להחליט מה שהוא רוצה

Lichy7

New member
זה ממש בעייתי, ראוי שיעירו לו על כך

הבנות כ"כ עסוקות בלמצוא חן בעיני החברים של איתן שאני לא בטוחה שמישהי שם תעז להעיר. לפחות מצד הבנים הייתי מצפה להערה. זה נראה מאוד לא טוב, לא נעים ובקיצור לא לעניין. אני בכלל לא בטוחה שיוני שם לב לכך שהוא עושה זאת. הוא בחור מאוד חמים ואולי זה נובע מזה

sivan513

New member
דווקא הוא הכי חמוד שם עכשיו

הוא היחיד שבאמת מתלהב ומנסה לעשות הרגשה טובה כולם שם שקועים בתחת של עצמם

didush100

New member
מעניין שביומולדת של ליז היתה מסיבה

עם פרחים ועם עוגה ודיג'יי נראה לי שהם יעשו להם מסיבה לכל ה-3 ביחד דני אורטל וקרן

למעלה