לילה טוב
ס סמלת New member 6/8/07 #2 בוקר טוב../images/Emo67.gif שברתי שיא ישנתי מ12 עד עכשיו קיבלתי חדשות כל כך טובות, המועד ב' שהיה אמור להיות לי מחר, התבטל!!!! ישנתי כמו גוויה תענוג לקום בשעות כאלה
בוקר טוב../images/Emo67.gif שברתי שיא ישנתי מ12 עד עכשיו קיבלתי חדשות כל כך טובות, המועד ב' שהיה אמור להיות לי מחר, התבטל!!!! ישנתי כמו גוויה תענוג לקום בשעות כאלה
J Just NATI New member 6/8/07 #16 ../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif שלחי לי במסר את המספר סלולרי שלך!!! <אני לא זוכרת בע"פ...
M MommyHug New member 6/8/07 #23 ועכשיו? הכל פסדר? סופגי, עוד 4 ימים... (אבל מי סופר? ) תכיני תיק, ה4X4 מגיע
S soofgania New member 6/8/07 #25 ישנתי עד 12.00 ../images/Emo99.gif מכינה מכינה בטח שמכינה וזה לפיקניק שנערוך וזה תמיד טוב שיהיה.. <אולי אחד לא יספיק > זהו אני מוכנה
ישנתי עד 12.00 ../images/Emo99.gif מכינה מכינה בטח שמכינה וזה לפיקניק שנערוך וזה תמיד טוב שיהיה.. <אולי אחד לא יספיק > זהו אני מוכנה
E E m i l i K o New member 6/8/07 #6 ../images/Emo207.gifוואי זה ע-נ-ק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מופע אילתורים של אדיר מילר http://www.youtube.com/watch?v=qgumMVA9m1o אני נקרע פה מצחוק כבר שעה 9 שניות ראשונות זה תקוע, ואז זה מתחיל....
../images/Emo207.gifוואי זה ע-נ-ק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מופע אילתורים של אדיר מילר http://www.youtube.com/watch?v=qgumMVA9m1o אני נקרע פה מצחוק כבר שעה 9 שניות ראשונות זה תקוע, ואז זה מתחיל....
ק קושקושית מתולתלת New member 6/8/07 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חופשי מצחיק!!
E E m i l i K o New member 6/8/07 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש עוד שני חלקים... תחפשי אותם בצד ימין.... למרות שהם לא משהו, הראשון הכי קורע
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש עוד שני חלקים... תחפשי אותם בצד ימין.... למרות שהם לא משהו, הראשון הכי קורע
Y yaeli היחידה New member 6/8/07 #11 לילה טוב../images/Emo199.gif התחיל שבוע מדהים!! מקווה שיימשך ככה עד לסופו לילה מקסים לכם
ל לי לו ש New member 6/8/07 #13 לילה טוב../images/Emo199.gif חזרתי עכשיו מעל האש מפוצצת|פרה וקצת מסטולה