לילה טוב

Paranoid Eyes

New member
האמת?

כי המח שלי כבר נשרף מכל עינייני המחשבים האלו ואני לא מבינה שום דבר.. אני רק רואה על המסך בלה בלה בלה בלה :X אם תציעי לי תמיכה טכנית אונליין.......
אני אקשיב לך.

סמלת

New member
פעם אחרונה...

שש פעמים ניסיתי להעלות את החרא הזה !!!!לא יודעת מה נסגר עם תפוז החרא הזה!!!חצי שעה להעלות כמה מילים ותמונה מה שיש בתמונה אלה שני הדברים הכי חשובים שצריכים להיות לך על האימיול, גירסת התוכנה אינה קשורה למהירות ההורדה, אלא עידכונה. לאימיול מהיר עליך להקפיד על כמה דברים: 1. רשימת שרתים - לרוב האנשים יש רשימות עמוסות מלאות בשרתים לא פעילים, נמוכים וחסרי תועלת, לכן יש להכנס לשרתים, ללחוץ על קליק ימני - הסר את כל השרתים, לאחר מכן, יש להוסיף רשימה חדשה שלא תעלה על 10-15 שרתים מפני שזה באמת מיותר, גם כי היא מעדכנת את עצמה (אם זה לא מוגדר בפקודה בהפעלות של התוכנה, להגדיר עידכון אוטומטי), רשימת השרתים כאן 2. חסימה של חומת האש - יש לפתוח את הפורטים מחומת האש, זה לאלה שיש להם אותה, מכיוון שלי אין פיירוול (מיותר מיותר), אני לא יודעת איך לפתור את הבעיה הזו, אני רק יודעת שזו אחת הבעיות
3. אגואיזם - לתת לאחרים להוריד ממך וכמה שיותר, אם אתה חוסם הורדה למחשבים אחרים, אין סיכוי שתוכל להוריד בקצב מהיר, כי אז אתה מחובר לכל המזוהים הנמוכים האחרים והרשימות מוגבלות, לכן יש להכנס להעדפות
חיבור
פורט קליינט
TCP UDP כל מספר מעל 7000 לאחר מכן באותו חלון יכולות
הורדה
610 ק"ב העלאה
30 ק"ב, באותו חלון למשוך את הגבולות כמעט עד למקסימום וזהו...אלה הם הדברים הכי חשובים..
חשוב להחליף כל שעה בערך שרת, כדי לשמור על המהירות וזהו...ככה האימיול שלך צריך להראות...
יאללה בהצלחה

סמלת

New member
עוד משהו ששכחתי

כשאתה בוחר שרת, לבחור בזה עם הפינג הנמוך ביותר, זה אומר כמה אנשים מחוברים לשרת וככל שיש יותר עומס, כך קשה יותר להוריד. יאללה די חפרתי על האימיול הזה מספיק אתמול

לי לו ש

New member
עשיתי כל מה שאמרת..

מחקתי ת'שרתים וכשהפעלתי את האימיול מהתחלה כל השרתים חזרו איך אני מכניסה רק 15 שרתים? אני צריכה לחפש אחד אחד לפי הרשימה שנתת?

E m i l i K o

New member
תנסי את להסביר לה

שהTCP והUDP אלו לא סתם מספרים שאת רושמת, כמו שהיא אמרה מעל 7000 תסבירי לה שאלו מספרי הפורטים שהאימיול עובד איתם, ואי אפשר להכניס סתם מספרים

סמלת

New member
יו איזו שטות אמרת עכשיו..

בגלל שכולם יודעים שהאימיול עובד איתם וזה ידוע, זה נוח לפריצות והאקרים! לכן ההמלצה הרווחת אצל כולם, היא להמציא מספר מעל 7000 שאי אפשר לעלות עליו. העיקר קראת את המדריך והבנת שסתם אתה מזיין בשכל?

למעלה