לילה טוב

E m i l i K o

New member
להמציא מספר?????

זה מה שהבנת משם????? רשום לך ספציפית מה לרשום!! את לא יכולה להמציא מספרים, מה נסגר איתך?

undi

New member
גם אתה טועה כאן

אפשר להכניס איזה ערכים שרוצים רק צריך בהתאם לפתוח אותם דרך חומת האש או הנתב (למי שיש) ראה בתמונה את הערכים שהכנסתי (רק שבתמונה מחקתי את כתובת ה אי פי שלי)

סמלת

New member
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חיכיתי שבעל מקצוע יגיע ויצדיק אותי

סמלת

New member
שיו זה מה שאמרתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמיל, לך תשאל שם מה הפורטים קשורים עלק
...הכל כולל הפורטים, השרתים וקצב ההורדה

סמלת

New member
לא!

כי את יכולה להיות עם הגירסא הכי חדשה ומשודרגת ותוך חודש היא הדבר הכי איטי בעולם, החוכמה היא לשמור על המהירות בהגדרות שלה ובעידכונים ולא להוריד כל פעם כמו מטומטמים גירסא חדשה...

E m i l i K o

New member
../images/Emo163.gif עזבי את חסרת תקנה ../images/Emo3.gif

רשום שם מפורש!!! איזה מספרי פורטים להכניס!! זה שרשום שם מספר אחד מעל7000 לא אומר!!! זה קשור למהירות החיבור שלך.... צריך להכניס מספרי פורטים ספציפיים, ולא מה שבא לך
אבל עזבי, אני מדבר אל הקיר :p ועייפת אותי...

סמלת

New member
איזה שטויות../images/Emo6.gif

ואם כולם קופצים מהגג גם אתה תקפוץ?
אז מה אם רשום, אני זוכרת עוד משנת 2002 את 6662 ו6672 בגלל זה קל להכניס וירוסים למחשב!!! אחחחח...אתה יותר גרוע מכורדי.. ואגב אם אני על פורטים שאימיול לא עובד איתם, איך אני מחוברת לשם?

E m i l i K o

New member
כי ביטלת את הפיירוול????

בואי נתחיל ככה, את יודעת בכלל מה זה פורטים?

סמלת

New member
חמוד...אל תנסה להראות חכם

אתה סתם מתעקש על משהו שכבר הוכחתי...אז באמת...אני מבינה את הנוסטלגיה שלך לזמנים בהם תיקנת מחשבים והדלקת מחשבים למנכליות סתומות..אבל פשוט תבין שאתה לא יודע כל דבר וצא מזה..

luda88

New member
נכון שהפורטים הם הכי חשובים אבל

א' - זה לא קשור להאקרים. ב' - את לא יכולה סתם לרשום שם מספר, צריך לדעת איזה מספר לרשום... ג' - בלי קשר לפורטים, את לא יכולה סתם לזרוק מספרים כי הכל קשור גם לרוחב פס של הגלישה...

סמלת

New member
וואי וואי אין הבנה הא?

הם נתנו דוגמא אם הפורט שבחרת לתוכנה הוא 7000 אז בפיירוול אתה צריך לפתוח פורטים לפורט 7000 עד 7010. וסתם אם לדוגמא, בחרת בפורט 49152 אז את צריכה לפתוח בפיירוול את הפורטים 49152-49162 כמה שפחות פורטים פתוחים ככה פחות האקרים יכנסו לך למחשב. פורטים פתוחים מסכנים אותך במצב ויש מישהו שמשתמש בהם... אם אני עכשיו פותחת את הפורטים 1000 עד 2000 אין בזה סיכון... אלא אם כן כמובן מישהו יתקין תוכנה במחשב שלי שמשתמשת בפורט בטווח ההוא, ועצם פתיחת פורטים אלו עוזרת לה... או אם יש לי איזה SERVICE או משהו שרץ עליהם... בקיצור, תבינו את זה אחת ולתמיד.

למעלה