תגידי, מאיפה הבאת את הבולשיט הזה?!?!?
הTCP והUDP אלו בכלל הפורטים שהאימיול עובד איתם! במדיה ויש לך פיירוול או ראוטר את צריכה לפתוח את הפורטים האלה כדי שהאימיול יוכל להתחבר. מה קשור בכלל לשנות
את זה למעל-7000 ולהאקרים?? האקרים לא יפרצו לך למחשב בגלל האימיול, הם יפרצו לך למחשב כי אין לך הגנה, או שאת חרמנית קטנה וגולשת באתרי סקס, ומורידה משם קבצים, או מכל מיני תוכנות חינמיות ששותלות לך כל מיני תוכנות במחשב ללא ידיעתך. בקשר לקצב ההעלאה וקצב ההורדה, אין לך איטרנט עד כדי כך מהיר שאת יכולה להוריד ב-5000 KB מה גם, שאם את מעלה את קצב ההעלאה, שמשמעו הוא שאנשים יורידו ממך קצבים ביותר מהירות זה רק יגרום לירידה בקצב ההורדה שלך, כי הם משתמשים ביותר פס רחב של האינטרנט שלך. בקשר לרשימת השרתים, את צריכה להבין איך האימיול עובד, בהתחלה הוא מחפש מקורות מהשרת שאת מחוברת אליו, ברגע שהוא לא מוצא חלקים לקובץ מהאנשים בשרת שלך הוא עובר לאנשים שנמצאים בשרתים אחרים ומחפש שם מקורות לקובץ. כך שכמה שיש יותר שרתים, האפשרות שהקוצב ירד לך יותר מהר גדלה.... בקשר לפיירוול הפנימי, אין לי משוג למה התכוונת, ממתי לאימיול יש פיירוול? נראה לי שהתכוונת לפירוול של ווינדוס XP שאין צורך לנטרל אותו, כי האימיולים החדשים כבר באים בצורה כזאת שהם פותחים את הפורטים של הפיירוול הזה. רוצה הסבר, למה האימיול שלך מוריד מהר? פשוט, כנראה שהורדת איזה קובץ אחד שניים שיש לו הרבה מקורות, ונכנסת בדיוק לרשימת ההמתנה. גם אצלי באימיול יש ימים שהוא מוריד לי על 180+ אבל זה קשור לקובץ הזה ספציפי בלבד. מה גם שכל שיטת האימיול עובדת על קרדיט, ככל שאת משתפת יותר קבצים, כך הקרדיט שלך עולה ואת מחכה פחות בתור לקבצים שאת רוצה להוריד. רוצה אימיול פצצה? בבקשה, תורידי
את זה, ולא אל תגעי בהגדרות אין צורך לשנות כלום. מצטער, עצבנת אותי עם השטויות שרשמת