ליל הסדר, טיפים ומטמון ב-

QueIronia

New member
קחי אוטובוס יא מפונקת.

אותי אחי הקפיץ, כי הוא היה צריך את האוטו, וחזרתי ברגל 20 דקות הליכה (האוטובוס מגיע פעם בחצי שעה ומוריד אותי מרחק 10 דקות הליכה... same shit)

Lopezit

New member
אם הייתי לוקחת אוטובוס הייתי מגיעה

מחר אלוהים ישמור איזה סיוט של נסיעה כל העולם ואשתו עכשיו בכבישים

QueIronia

New member
לא יודע. תתקשר לברר. בירקון

היה נכון ל-15:30 בצהריים...

טוף אני עוד

אהיה עוד בירושלים מחר אז אולי יהיה בתחנה המרכזית... ואם לא אז נתקשר אליהם

QueIronia

New member
אוףףףף התודות בסוף בספרדית...

נראה מה אני אצליח להבין...

QueIronia

New member
תרגום../images/Emo26.gif

הבנתי הכל כמעט (ממש מעט מילים חסרות!!)
יש חלק באמצע שדילגתי עליו, שבו היא פשוט אומרת שמות של אנשים... שנתיים וחצי בתהליך... ועכשיו חלום הופך למציאות. תמיד חלמתי לעשות אלבום בספרדית, וסף סוף הוא מוכן... החלום התגשם. הרבה אנשים לא יודעים את זה, אבל השיר הראשון אותו שרתי אי פעם היה בספרדית, ותמיד רציתי לעשות פרויקט בשפה הזו. הדמו הראשון שלי, לפני זמן מה, היה Vivir Sin Ti ("לחיות בלעדייך"). ההשראה שלי לשיר הייתה כאשר שיחקתי בסרט "סלינה". למדתי הרבה דברים מעשיית הסרט הזה. עברו מאז 9 שנים, אבל כל דבר קורה בעיתו ולכל דבר זמן משלו. ראשית, אני מודה לאלוהים על החוויה/ ההתנסות הזו, וכן עליי להודות על הפרויקט מלא התשוקה הזה. אז תודה אלוהים שעזרת לי למצוא את המקום בו תמיד רציתי להיות. אתה אלוהים טוב, נדיב... אב ??? לו אני מסורה. הפרויקט הזה לא היה אפשרי ללא ה??? והכשרון המוזיקאלי מארק אנתוני, בעלי, ידידי, המלווה שלי והאהבה שלי. הכשרון והגאונות שלך בכל מה שאתה עושה מפתיעים אותי ועושים אותי מאושרת בכל מה שהשגנו בעבודה הזו יחד. זה נעשה עם המון אהבה והרבה תשוקה ואני ??? מכך! אני מקווה שגם אתה מרגיש כך! אני אוהבת אותך לתמיד בחור! חוליו "דוקי" רייס"! - מה אני יכולה לומר? הכשרון המוזיקאלי שלך מתגמד רק ליד הלב והשמה שלך. זה היה עונג לעבוד איתך יום אחר יום. תודה על הכל, ו??? ???? ????? ???? ???? [נראה לי משהו על כך שהבאת את הפרויקט הזה לשיא]. אסטפנו וכל EPG - תודה על תרומתכם לפרויקט הזה. שאלוהים יברך (?) את כולכם. כאן ג'ניפר מתחילה לומר תודות ספציפיות תודה גם למשפחה שלי: מארק, אמא, אבא, לסלי, לינדה, רבקה, סטפן, אלכס, איריאנה, כריסטיאן, ריאן, סבתא, כל הודודת שלי, הדודים שלי, בני הדודים שלי, החברים שלי (אתם יודעים מי אתם), תודה שאתם תמיד פה. אני אוהבת אתכם מכל הלב והנשמה שלי ותמיד אהיה פה בשבילכם, ג'ני. אני רוצה גם להודות במיוחד למעריצים שלה, שהם איתי אחרי הכל. בלעדיכם, לא היה פה ואני אוהבת אתכם ואני מעריכה אתכם מכל הלב שלי. המוזיקה הזו היא בשבילכם ו??? מכל הלב שלי. הלוואי שתהנו!!! אני אוהבת אתכם [אני חושב, לא בטוח], שלכם, ג'ניפר.

West Doll

New member
חח כן../images/Emo3.gif

נו זה שתי שניות מהבית שלי, ישר רצתי לבדוק אם יש שם
ותודה

QueIronia

New member
איפה? הזונות בטאוור לקחו 80!

תמיד אני קונה בטאוור ואז מגלה שכל שאר האנשים שקנו, קנו ביותר זול ממני (ככה היה מירי מסיקה החדש, שירי מימון ולדעתי גם קרן פלס). אני צריך להפסיק לקנות שם! (אבל זה הכי נוח, בקניון..)

West Doll

New member
ב"צליל" בקניון סביונים ביהוד../images/Emo47.gif

אבל זה מחיר למנויים. אין לי מושג מה המחיר הרגיל ולא ממש שמתי לב, ישר קרעתי את העטיפה מה

Lopezit

New member
גמני ככה

אבל בראשון יש רק טאוורים פעם אחת שקניתי DVD של בלאק, ברוטשילד זה עלה 100 ובזהב 80 חצופים
ושניהם טאוורים!!

טוף, אז

ב"צליל" לא היה להם, וגם לא ב"טאוור" שבסירקין... אבל בירקונים יש והם שומרים לי עותק
וויפיייי... אז עוד מעט אני אסע לשם... איזה כיףףףף

למעלה