ליל הסדר, טיפים ומטמון ב-

NoWords

New member
עזבי, תטיילי עם חברים.

ג'ניפר תמיד תהיה שם P: טיול עם חברים וזה - לא בטוח. או שתעשי שילוב. תטוסי נניח לשלושה ימים לאיזה מקום להופעה + נופשון עם חברות ככה שזה לא יהיה קריעת תחת לגמרי אבל שוב- קל לדבר. וזה עדיין יוצא מלא כסף.. דיברת על זה עם ההורים שלך? תנסי להתחיל מעכשיו לזרוק להם הערות כאלה שאת רוצה לטוס להופעה.

QueIronia

New member
לדבר עם ההורים לא תמיד עובד.

תסבירי להם, בעדינות כמובן, שאם הם לא ממנים את הנסיעה, את פשוט מוכרת להם את האוטו.

Lopezit

New member
אין לי מה להתחיל לדבר איתם

קודם שיגידו סופי שהיא יוצאת אח"כ נדבר

QueIronia

New member
אירופה לא יותר זול בכלל, אבל

יש כמה מקומות שאני גם ככה רוצה להגיע אליהם באירופה (בעיקר רומא, ברצלונה, מדריד, לונדון וברלין), וארה"ב זה טיול יותר ארוך שאין לי זמן בשבילו כרגע.

NoWords

New member
סבבה,

כל טיול יכול להיות "ארוך". גם טיול באירופה. אבל אני מבינה את קטע שאירופה זה קרוב יותר, וספציפי יותר בעוד אם אתה טס לארה"ב אתה כבר רוצה לטרוף ולהספיק את כולה, גם כי היא רחוקה.
בכל מקרה אתה וליאת לא נמצאים באותו מקום מבחינת הטיול הזה כרגע. אגב, טיילת לאנשהו לפני הלימודים או שלא היה לך זמן לזה אפילו?

QueIronia

New member
היה זמן וגם כסף, אבל

חברים שלי לא יכלו, אז נסענו רק אני ויגאל לאיה נאפה. התכוונו בין שנה א' ל-ב' לסוע, כמו שכתבתי, לגרמניה ואמסטרדם (בעיקר גרמניה, תתפלאו!) אבל לא הסתדר מבחינת זמן (בגלל שהייתה גם טירונות) ומבחינת כסף - לא הסכמנו לשלם על טיסה לפרנקפורט יותר מ-600$ באל-על/ לופטהנזה (רק הם טסים לשם), כשיכולנו לטוס לדיסלדורף/ קלן בחצי מחיר. אבל אמא שלי עשתה לנו בעיות עם הנסיעה ועד שכבר החלטנו שאנחנו עושים מה שאנחנו רוצים היה מאוחר מדי. (מעבר לזה שדיסלדורף וקלן היו יותר רלוונטיות: רצינו להגיע לעיר בשם קובלנץ שכבר היינו בה, ואז לטייל בעוד מקומות.קלן ופרנקפורט קרובות אליה באותה מידה, אבל יותר זול לטוס לקלן. מצד שני - דיסלדורף היא כמעט על הגבול עם הולנד, ולכן היא הייתה גם עדיפה במידה מסוימת...). בקיצור - הרבה בעיות היו עם הנסיעה הזו. היו גם דיבורים על תאילנד, אבל שנינו לא באמת רצינו לסוע לשם אז ויתרנו... כרגע המטרה היא לטוס לאיזה טיול של שבוע באירופה בקיץ, או לארה"ב לבת-דודה שלי (מה ש-99% לא ייצא לפועל, ככה שאין אפילו טעם לתכנן).

NoWords

New member
מאיפה את כ"כ גאון בזה?

תשמעי, הכל תלוי. איפה את מטיילת בדיוק, איך, כמה זמן, מה התקציב שלך וכו'. בגדול לטייל באירופה יכול להיות ממש נזק לכיס כי יש שם את היורו שהשתלט שם כמעט על כל אירופה ובגלל זה היא נורא יקרה.. אם מדברים על מלונות, תחבורה ציבורית, מסעדות, שופינג וכו', זה לא יוצא עסק זול בכלל. חוצמזה שלא כ"כ טיילת באירופה בשביל להבין כמה היא יקרה. X:

Lopezit

New member
נו מצויין

הסיבוב יהיה בסוף השנה אני רק מקווה שזה לא יהיה בתחילת שנה הבאה...

סחטיין../images/Emo3.gif

תתחדש! וגם אצלי במשפחה אוהבים אותה... אפשר להגיד
אבא שלי ראה כמה סרטים שלה (עד כאן, עיניי מלאך) אמא שלי אומרת שהיא ממש יפה והיא מאד אוהבת את השיר love don't cost a thing, אחותי אמרה שהיא נראית פיצוץ, שהיא תותחית (צודקת
) ואחי גם מכיר אותה, חרשנו על הסרט אנקונדה

למעלה