ליל הסדר, טיפים ומטמון ב-

QueIronia

New member
מה עם עותק לאורן??

ד"א, מפתיע אותי שהעותקים בפ"ת נגמרים!

oren456

New member
התקשרתי גם אני היום בבוקר

וכמו שאמרת אין בצליל ולא בטאוור בסירקין והתקשרתי לירקונים ואמרו שנשאר רק עותק אחד בטח זה שלך.. אז אני אחכה ליום רביעי שהם יקבלו עוד ואז אקנה..

זהו קניתיייייייייי

איזה כיף היה לקרוע את העטיפה
ואיזה חמודה המשפחה שלי... איך שבאתי הם אמרו לי להשמיע קצת... אז השמעתי את TVAQ ו- ADIOS... אבא אמר שאדיוס שיר ממש יפה...
איזה כיף

QueIronia

New member
מפרגנים אצלך.

אני הלכתי בשושו... מצד שני - לי כבר כמה שנים תלוי פסוטר בחדר ויש תצוגה מוזיאנית מתחלפת של האוסף שלי... אצלי רק יגאל ואחותי הגדולה אוהבים אותה

Lopezit

New member
אצלי כולם די אוהבים אותה

חוץ מאח שלי.. הראתי היום לאשתו של אחי את החוברת של האלבום והיא ממש התלהבה חח היא חושבת שהיא מדהימה בלה בלה אחותי אמרה שהאלבום ממש יפה "לשם שינוי" והקול שלה נשמע הכי טוב בספרדית אה והיה קטע שנסעתי עם אמא באוטו ואז כשהגיע CAUM היא אמרה שהשיר הזה ממש מרגש אותה
למרות שהיא לא מבינה שום מילה חח והמעריצה הכי גדולה של ג'ני במשפחה זאת אחיינית שלי חעחע היא מכורה להופעה בפורטוריקו והיא רק בת שנתיים וחצי!

Lopezit

New member
אה ועוד משהו

אבא שלי פשוט מתלהב מהאוסף מכוניות שלה וכל הזמן מדבר על כמה כסף יש לה ובלה בלה

QueIronia

New member
ממש הבטחה אחיינית שלך...

אולי היא תזכה לראות את ג'ניפר מופיעה גם בארץ. אנחנו בטוח לא...

Lopezit

New member
אם כבר הופעה

אם ג'ניפר באמת תצא השנה לסיבוב הופעות כמו שהיא אומרת אני מתכוונת לטוס להופעה... אולי לספרד או למקום הכי זול שאני אמצא
חח סתם סתם לא שיש לי כסף לזה
אבל נעשה את זה טיול לפני צבא

QueIronia

New member
אם היא תעשה סיבוב אני נוסע.

יש לי כסף לנסיעה לחו"ל שמחכה מהקיץ שעבר (גרמניה ואמסטרדם
) ואמור להיעשות בו שימוש השנה (עוד לא סגור איפה...). אולי נשלב משהו, איזה טיול+הופעה.. וזה בהנחה שיהיה באירופה (או במקום מאוד מסוים בארה"ב).

Lopezit

New member
החלום שלי לטוס לארה"ב

אבל בשביל זה צריך יותר מידי כסף.. אולי נעשה לנו טיול פורום משותף

NoWords

New member
למה את חושבת שאירופה זול

יותר מארה"ב? חוצמזה שאת צריכה לקרוע את התחת שנתיים אם את רוצה לממן *לבד* טיול כזה עם הופעה והכל. זה לא צחוק.

למעלה