לימודים

Lady McBeth

New member
לגבי החישובים של את"א ...

זה לא הדבר היחיד באוניברסיטה הזו שלא ממש הגיוני...

m o r t a l z

New member
חחח

מה עוד? חבר שלי מקובע על ללכת ללמוד שם הנדסת חשמל ואלקטרוניקה. אולי אני אוכל להראות לו כמה מגרעות :)

Lady McBeth

New member
מה עוד?!

כנס של התנועה האיסלמית בפקולטה למשפטים זה מספיק לא הגיוני בשבילך?

Jan22

New member
אתה ערבי ?

בבקשה ALT F4 ,אחרת אני מביא מטאטא ומג''ב.

Lady McBeth

New member
סתם שתדע לך...

שהסכם בטכניון גבוה מזה של את"א, וגם עם 100 בבגרות בפיזיקה - עם 650 בפסיכו ו-100 בבגרות לא תתקבל. גם את זה אתה מוזמן לבדוק. עדיין יש דרישות מינימום לבגרויות ולפסיכו.

Jan22

New member
מתמטיקה נחשב כפול שתיים

פיסיקה גם כן מאוד עוזר. בבן גוריון יש סכם הנדסה שמאפשר כניסה על פי ***ציון כמותי*** של פסיכומטרי ,ציון פיסיקה , ציון מתמטיקה ,פסיכומטרי מעל 550 ! מה תגידי על זה ? אני אומר לך מה צריך לומר ... בן גוריון חושבים מהראש ולא מהתחת. תל אביב יכולים ללכת לחפש מי ינענע אותם!

Lady McBeth

New member
תקשיב

לך תבדוק באתר של אב"ג אם מישו יוכל להתקבל לתעו"נ עם בגרות 100, פסיכומטרי 650 ו-150 בפסיכו. אני יודעת מצויין לגבי השקלולים של אב"ג ושל הטכניון, ואני אומרת שוב: עדיין יש דרישות מינימום. (אגב, זה שכתוב שם פסיכומטרי מעל 550 זה לא אומר כלום. זו דרישת המינימום. אם לבנאדם יהיה פסיכומטרי 551, מתוכם 150 במתמטיקה בפסיכו (אם זה הגיוני בכלל) ובגרות של 100 - הוא עדיין לא יוכל להתקבל!!!!)

Jan22

New member
הבגרות 100 לא מעניינת ,הפסיכומטרי 650 לא

מעניין ..מה שכן מעניין זה כמותי טוב ,פיסיקה טוב ,מתמטיקה גבוהה . אהה ,ואני מכיר אחת שהתקבלה בדיוק עם הנתונים הללו .לאיפה ? הנדסת תקשורת (שזו מחלקה בין הכבדות).

Lady McBeth

New member
והנה ההוכחה:

הסכם יוצא 485, כאשר צריך 491. (אני הוספתי את המתמטיקה 5 יחידות בציון 80. אני אפילו לא יודעת כמה הציון של שייקוס בבגרות במתמטיקה)

Jan22

New member
אמרתי פיסיקה,לא!?! שימי פיסיקה והבחור סטודנט!

Lady McBeth

New member
הוא צריך פיזיקה מעל 80!!!

אז מה היתרון של אב"ג על פני את"א בחישוב הציונים?! בין כה וכה הוא צריך מעל 80 בפיזיקה ובמתמטיקה 5 יחידות!! עם ציונים כאלה הוא יצליח גם להיכנס לאת"א!

Lady McBeth

New member
חח, מה רסט מיי קייס?

בדיוק ההיפך. הפסדת. זו ההוכחה הניצחת שהעדיפות שיש לאב"ג על פני את"א בחישוב הציונים ה"כמותיים" היא מזערית, אם בכלל, ובין כה וכה דורשת ציונים גבוהים מהממוצע בבגרות/פסיכו. אני אשמח אם תסביר לי איך בדיוק הגעת לrest my case שלך.

Jan22

New member
נקודה פשוטה

עם ממוצע בגרויות טוב ,אצל בן גוריון ,וכמותי כמו שצריך ,אפשר להתקבל להנדסה. תגידי לי לא ? אני אומר לך כן , כי ראיתי. אם אדון שי רוצה להתקבל לבן גוריון הוא יעשה את הדבר הבא: יעשה פיסיקה ויעבור בציון טוב ,ידאג למתמטיקה גבוהה של 5 יחידות (כמובן) ,כמותי יפה ,ופסיכומטרי לא יישחק פה יותר מדי תפקיד. תל אביב לא שמים דגש על הפרמטרים שצריך להתסכל. כרגיל - בת יענה !

למעלה