לימודים

Jan22

New member
התואר בת''א יותר טוב ?

מי קבע את זה בדיוק ? באמת מעניין אותי לדעת. בכל אופן ,מהיכרות עם כמה אנשים שלומדים באב'ג ובאת'א בהנדסת חשמל ובתקשורת ,התארים קשים מאוד .מי יותר טוב ? כל אחד טוען ששלו יותר טוב ... חלאס קדוש ,אל תאמר דברים שאתה לא יודע. גם אני לא יודע .

ק ד ו ש

New member
תקשיב, אני אומר לך את זה

בתור אחד שרוצה ללמוד באב"ג. אבל בוא נהיה ריאלים, התואר בטכניון טוב יותר, וגם בת"א. אם זה משנה הרבה? אני ממש בספק, אבל התואר שלהם נחשב יותר כי האוניברסיטה טובה יותר. וכן, שלושתם גם טובים מהפתוחה, והפתוחה טובה יותר מרופין למשל. שמע, יש איזשהו דירוג לזה, זה לא סוד.

Lady McBeth

New member
את"א והעברית מדורגות במקום הראשון בארץ

בדירוג הכולל של האוניברסיטאות. אני אביא לך קישור בהזדמנות. הדירוג נקבע עפ"י איכות המרצים (כמות הפירסומים שלהם בכתבי עת), שביעות רצון של תלמידים, סקירה של מעסיקים והעדפות לגבי עובדים ממוסדות לימוד, כמות הפרופסורים/דוקטורים שמרצים באוניברסיטה וכו' וכו'. כמובן שבכל אוניברסיטה יש צדדים שהיא טובה בהם יותר וטובה בהם פחות. כמו שקדוש אמר, אין על הטכניון במקצועות הריאלים, בדיוק כמו שאין על את"א והעברית במשפטים.

otk

New member
התפרסמה כתבה על איכות

האוניברסיטאות והמכללות לא מזמן. קבל לינק.

Lady McBeth

New member
קרוב...אבל זה רק של מדעי המחשב

יש דירוג של המל"ג עם כלללללללללל הפקולטות וכל המקצועות. אני אמצא את זה.

yehuda18

New member
כולכם טועים חבר'ה..

לא הבנתי איך כולכם פיספסתם את זה.. הבנאדם זה מה שקובע תאמינו לי שהכל תלוי בבנאדם... מי שתותח יצליח לא משנה איפה הוא למד.. והוא יצליח בגלל עצמו ולא בגלל שרשום לו הסמל של את"א או העברית או אב"ג על התעודה.

ק ד ו ש

New member
אוקיי זה משהו אחר

ברור שאם מישהו למד בטכניון לא הופך אותו למיליונר. מדובר על טיב ואיכות התואר בלבד. לא על כל המסביב.

mass

New member
אתה כנראה לא מבין איך העולם עובד...

מישהו עם תואר בהרווארד יכול להתקבל לכל התמחות בארץ, לעומת מישהו מת"א שיצטרך לקרוע את התחת... מישהו שיש לו תואר מאוקספורד יכול עוד מראש לסגור על משכורת גבוהה יותר ממישהו שלמד בבן גוריון. כמובן שכל האנשים יצטרכו להוכיח את עצמם, אבל אין מה לעשות, נקודת פתיחה הינה דבר מאוד משמעותי.

למעלה