לכולם- כנסו זה חשוב

238

New member
אפשר לשאול איפה אתה גר?

בס"ד כי אם צפון בשבילך מסתכם בק.שמונה,אז אני מבינה למה אתה חושב שהירי רחוק מעפולה. (ואגב אם כבר-בק. שמונה יש קטיושות מהחיזבאללה,לא מהחמאס).אני קטנונית
) יצאנו מעזה כי זה היה פשוט מתבקש?גוש קטיף אינו וויתור?אולי לדעתך.היציאה מהגוש היא טעות.לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את זה. ואם סילוקך האישי היה מביא שקט ושלווה למזרח התיכון...

TheOrion

New member
ליד תחנת הכח הגדולה במדינה

צפון בשבילי מסתכם במה שנחשב צפון במדינה. חיפה וצפונה. יצאנו מעזה כי זה מתבקש. הכניסה לעזה היתה מלחמה דמוגרפית כושלת. הודענו בכישלון המלחמה הדמוגרפית הנ"ל, ולכן יצאנו. בנוסף, היציאה תורמת לנו מבחינה מבטחונית, כלכלית(תוספת של 1% לתוצר המקומי לפי כלכלנים בכירים) ופוליטית הסברתית. אז בכיף הייתי מסתלק. כי זה בדיוק אהבה, לדעת מתי לוותר ומתי לעזוב את מי שאתה אוהב, אם זה יעזור להם
.

238

New member
פותחת מפה

בס"ד מסתכלת.... כן,עפולה עדיין נחשבת בצפון המדינה,יחד עם עמק יזרעאל,וואדי עירון,בית שאן ועוד כמה. איך תשתנה הדמוגרפיה כשנצא מגוש קטיף?הערבים יפסיקו ללדת?או שאולי המדינה תממן הולדת ילדים יהודיים?מה בדמוגרפיה ישתנה פתאום אחרי היציאה? ותגיד הכל,אבל לומר שהיציאה תורמת לנו בטחונית? מבחינה כלכלית האחוז לתל"ג יווסף,במידה ויהיה כאן שקט שיביא לפה משקיעים זרים וישפר את מצבה של ישראל בעולם.למה נראה לך שזה מה שיקרה אחרי ההתנתקות? ומבחינה פוליטית הסברתית-כבר 4 שנים שרוצחים אותנו ב'אינתפאדה החדשה',כבר 4 שנים (בעצם הרבה יותר,אבל נתייחס רק לאינתיפאדה)שאנחנו מחוץ לרמאללה,עזה חן יונס קלקיליה ועוד כל מיני ערים בהם גרים הרוצחים החולירות ההם.ועדיין-כל פעם שיש פיגוע,העולם מזדרז לגנות,ובאותה נשימה לבקש מישראל לא להגיב.למה נראה לך שפתאום דעת העולם תשתנה?במיוחד כשהם מכריזים השכם והערב-גוש קטיף לא היה הסוף,אלא רק ההתחלה. אני שמחה שאתה מוכן 'להקריב' את עצמך ולעבור למקום אחר בשביל השלום.הבעה היא שהרשעות רוצה שלא רק שאתה תעבור,אלא שכולנו נעבור(ואם אפשר בשקי גופות,מה טוב).איך נשמעת לך אוגנדה בתור 'מולדת' חלופית?ארגנטינה אולי?

זה לא נראה בכלל

שמעניין אותך מא"י אם היה א"י הייתה מעניינת אותך אז לא היית נותן להם את גוש קטיף...! ובקשר לזה שהטרור יתקרב יותר- הכוונה שהפצמ"רים יכולים להגיע מגוש קטיף (שלצערי ערבים יהיו שם) להרבה ערים גדולות, לפי מה שהבנתי הם יכולים לפוצץ לנו את תחנת הכח שבפ"ת........אז תן להם סיבה למה לא לעשות את זה אם יש להם הזדמנות...

TheOrion

New member
מדינת ישראל מאוד מעניינת אותי.

בדיוק בשביל זה אני מוותר על גוש קטיף(לא נותן, זה אף פעם לא היה שלי). אבל גוש קטיף נמצא בין עזה לים! דרום מערב רצועת עזה! מה הקשר של שם לפ"ת? מה הקשר בין שם לכל עיר גדולה בישראל!?

TheOrion

New member
רגע...

אם ההתנחלויות לא בין משגרי הקסאמים ליישובים, אז מה הקשר לפינוי ההתנחלויות!? את מוזמנת להסתכל במפה ולהבין את מה שאני אומר. את מוזמנת גם לא, אבל אז אל תטיפי לי מוסר לגבי הבנת הנקרא.

לי318

New member
.......

גם בשדרות נופלים קסאמים ולא פינו אותם..ועוד מעט יפלו גם באשדוד ואשקלון..אז יפנו גם אותם וכך הלאה והלאה עד שלא ישאר כלום מהארץ שלנו

TheOrion

New member
סותרת את עצמך...

"בשדרות נופלים קסאמים ולא פינו אותם..." "עוד מעט יפלו גם באשדוד ואשקלון... ואז יפנו גם אותם וכך הלאה..." קודם כל הגיעי להסכמה עם עצמך, אחרי זה נדיין P:.

הממ?

מחד משמע, היציאה מעזה היא "ויתור" של מישהו. אף אחד לא ויתר. יצאנו מעזה כי זה פשוט היה מתבקש. ומגיסא מדינת ישראל מאוד מעניינת אותי. בדיוק בשביל זה אני מוותר על גוש קטיף(לא נותן, זה אף פעם לא היה שלי).. אה?

TheOrion

New member
סמנטיקה...

לשון ויתור נאמרת בהקשרים שונים. להיטפל להקשר אחד שלה במשפטים שונים...... מחד=> אין זה ויתור פיזי מכיון שזה מעולם לא היה שלי. ומאידך(לא מגיסא)=> אני מוותר על תביעה עתידית שתהיה לי על גוש-קטיף במידה ונמשיך להיות שם. עם זאת, אני לא נותן דבר, כיון שזה מעולם לא היה שלי(לא נותן דבר מלשון ויתור פיזי). אבל ניחא, אין לי כח להתעסק יותר מדי בסמנטיקה קלה. לקחת חלקי משפטים מהודעות שונות ולהראות סתירה זה מאוד קל.

אני יודע שזה מאוד קל...

לקחת חלקי משפטים מהודעות שונות ולהראות סתירה זה מאוד קל. לא עלה בדעתי לעשות את זה עד שלקחתי דוגמא מהודעות שלך. ודרך-אגב, אז מה אם זה קל? תעשה את זה יותר קשה, אחר-כך נדבר.

TheOrion

New member
לעשות את זה קשה יותר?

הנה עשיתי קשה, הפרחתי את הציטוטים שלך באויר
. עכשיו בוא נדבר P:

hornyman73

New member
ההבדל בין שמאלנים לימנים

ההבדל בינינו הוא שכל המעשים שלכם נובעים מפחד. אני לא מוכן לחיות בפחד כל חיי כמוכם. עם אקדחים ומכוניות ממוגנות וצבא שלם ששומר עליכם. אם לא הבנתם, נמאס לי לשמור עליכם. אבל אתם לא מבינים רמזים. נמאס לנו למות בשטחים!!! איבדתי 13 חברים בגנין ביום אחד (כן, אני מגדוד 7020, כוס קפה לא קיבלתי מהמתנחלים) ועוד 3 חברים דרוזים ואחד בדואי, אבל בשבילכם אלה גויים, גם להם נמאס כבר!!! אנחנו רוצים לחיות בשלום במדינה חופשית ולא גזענית ונמאס לנו מהקיצוניים שלנו וגם מערבים קיצוניים. אני לא יילחם לשמור עליכם כדי שבסוף יהיה פה טהרן!!! בגלל ששירתי 4 חודשים בכפר דרום נפצעתי ועכשיו יש לי עין עם בעיות ראייה!!! והייתי נגד הכיבוש. ועכשיו אתם מאיימים במרד וסירוב?! תתחילו להיזהר, יש עוד אנשים עצבניים כמוני שתרמו ותורמים למדינה וסבלנותנו פוקעת מיום ליום. יש לי גם חברים דתיים שמשרתים בצבא והם בעד הפינוי.

238

New member
אז תיקח סמים או תעבור לארץ אחרת

בס"ד זה עוזר להתגבר על הפחד. כאילו מה אתה רוצה?להפוך להיות בת יענה?לומר אני רוצה שקט אז יהיה שקט וזהו?זה פשוט לא עובד ככה. נמאס לנו למות נקודה.בכל מקום.אני לא רואה איך זה מנחם אבא לדעת שהילד שלו נהרג בפיגוע בדולפינריום ולא בכפר דרום.אבל זה לא יקרה עד שבאמת נפתור את המצב פה,לא ע"י בריחה מפה ומשם,אלא טיפול כמו שצריך בטרור. אני מצטערת שנפצעת בכפר דרום,אבל זה יכול היה לקרות בכל מקום אחר(ולצערנו אחרי הנסיגה זה גם יקרה .)זה לא שערביי ג'נין יתחילו להיות אוהבי ישראל פתאום רק כי יצאנו מגוש קטיף.זה לא שלעזתים נחל עוז נראה פחות ישוב ב'שטח שלהם' מאשר נצרים.(ואם שרתת בשטח,אתה יודע מה המרחקים)-רק שעכשיו הם יהיו הרבה יותר קרובים למרכזי הערים.(ועפולה היא אולי חור,אבל עדין עיר!) -ותפסיק לאיים עלינו בבקשה,כי זה פשוט מגוחך-רוב החבר'ה שלנו משרתים בצבא ומשלמים מיסים בדיוק כמו רוב החבר'ה שלכם.אז לא תשמור עלינו?כבר כתבתי-מי צריך אותך בכלל? אני גם מוכנה להתערב שיש לי הרבה יותר חברים דתיים מלך שמשרתים בצבא,וכולם נגד פינוי.נו אז?

hornyman73

New member
גם אתם רוצים להעיף את הערבים

אתם רוצים שכולם יאהבו אתכם? בכח? אין בעיה, אני לא שומר עליכם יותר, אם אני יראה ערבי יורה עליכם אני לא יפסיק אותו. כמו שאתם סירבתם ועשיתם מרד. 14 שנה שירתי בצבא ושמרתי עליכם בשביל הבגידה שלכם. הייתי צריך להבין את הבוגדנות של הימין כשרצחו את רבין עם כדור בגב. אני מקווה שיבוא בקרוב המשיח כמו שאתם אומרים, נראה לצד מי הוא יהיה.

238

New member
תעשה טובה,תפסיק להיות הזוי.

בס"ד כן,אנחנו רוצים להרוג את כל הערבים,אח"כ נעבור לשמאלנים,ולבעלי החיים,ובסוף נקים לנו איראן משלנו בא"י. צא מהסרט שבו אתה חי. כמו שכבר אמרתי-לא צריכים אותך.יש מספיק אחרים שיעשו את זה,וישמרו גם עליך בו בזמן. סוף סוף הסכמנו על משהו.גם אני מקווה שהמשיח יבוא בקרוב,ואז בלי בג"ץ(תודה לאל) ובלי בצלם(כנ"ל) תהיה לנו פה מדינה יהודית סוף כל סוף.

hornyman73

New member
אני גם בעד המשיח

רק יכול להיות שהוא לא יהיה מי שחשבת ולא יאמר את מה שרצית לשמוע? יכול להיות שאת כל הרוצחים הוא יעניש? גם ערבים וגם יהודים. יכול להיות שאת כל הגנבים הוא יעניש? גם אלה שחושבים שמותר לגנוב מהמדינה ביטוח לאומי. יכול להיות שהוא יעניש את כל אלו שמזלזלים בחיי אחרים רק בגלל שהם כלבים או ערבים? או אשכנזים או מזרחיים? בקיצור את כל הגזענים. אני רואה, אני רואה בית כנסת לספרדי ולמזרחי, וזה לא נראה לי. אני רואה מפלגה דתית של מזרחיים ומפלגה של ספרדים, זה לא נראה לי.

למעלה