לכולם!!!!!!!!!!

אל תתפללי כל כך מהר...../images/Emo122.gif

אנחנו ממש אבל ממש לא עושות את זה כל שיעור
כנראה קרה משהו למורה, לא היה לה כוח לעשות לנו משהו אחר... אם כל כך בא לך לדעת מה אנחנו עושות בשיעורי ספורט (תכיני את הממחטות): מחכה לי השנה ריצה של 2000 מטר, שנה שעברה 1500 מטר, קופר (20 סיבובים מסביב לבניין בית הספר שלנו זה מצטיין), ביפ (המורה מפעילה טייפ ששומעים כל כמה זמן "ביפ"- מתי ששומעים את זה צריך לרוץ לקצה השני של מגרש הכדורסל וכל פעם הקצב של הביפים נהיה מהיר יותר) ויש עוד מלאאאאאא עינויים נוספים... חחחחחחח עצוב
הדבר הנחמד היחיד שעשינו שנה שעברה זה- כל אחת קיבלה שריר אחר בגוף להכין עליו 3 תרגילי חיזוק (אני עשיתי על הבטן- הכי קל
) ובסופו של דבר הוצאנו חוברת כזו של תרגילים לחיטוב הגוף

omer wild

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה !!!

אתם בוכים על זה שחלק מכיתתכם באים יותר מאוחר ויש רק יום אחד אבל רק אחד שאתם לא באים...ועוד כל מיני שטויות
בקיצור יש לכם ימים גמישים ומעניינים
! אצלי הכל שונה
אצלי כל יום מתחילם ללמוד ב-8:00 בבוקר
ויש 4 סוגים של שעות שאפשר לסיים בהן.... 4 ש´-11:40 ,5 ש´-12:40 , 6 ש´ 13:30 , 7 ש´-2:20
את מה יש לכם
לי אין שום יום שאי יכולה לבוא מאוחר או לא לבוא בכלל

../images/Emo85.gifבואו נחליף../images/Emo9.gif

כיף לכם!!!!!!:) אני רוצה להחליף איתכם בשימחה אתם בטח לא תירצו להתחלף עם מישהי שגומרת כל יום ב-4 חוץ מפעמים בשבוע ב 2:45 ולקוח לי לפחות 45 ד להגיע הביתה ומתחילה כל יום בשמונה אני זזה עכשיו כי אני סחוטה מעייפות אי
יווווווווווווו
מאווהההההה

עמר כנסי ועכשיו ../images/Emo26.gif

עמר אני ארביץ לך
חחחחחחחחחח הרשי לי לצטט: "מתחילים ללמוד ב-8:00 בבוקר ויש 4 סוגים של שעות שאפשר לסיים בהן.... 4 ש´-11:40 ,5 ש´-12:40 , 6 ש´ 13:30 , 7 ש´-2:20"... עכשיו הרשי לי להשתתף בצערך- השעה הכי מאוחרת שאת מסיימת בה היא 14:20... מסכנה
איך את עומדת בזה
(חחחחחחחחח)... תתלונני למשרד החינוך
הייתי נותנת את כל השעות החופשיות שיש לי במערכת ואת היום הפנוי שלי (אממממ... נראה לי...) כדי לסיים מתי שאת מסיימת

לי ביינתיים......

אין הרבה תרגילים אבל אחותי שהייתה באותה חטיבה שלי והייתה לה את אותה המורה להתעמלות, אמרה שהיא מזה לא נחמדה וזה ממש קשה. ובנסוף יש לנו "חוגי ספורט" ובחרתי מעודדות+מחול ושמה יש לנו תרגילים קשים..

omer wild

New member
בשיעור שלך אפשר ממש לביות בדיאטה...

חחחחחחח...אצלינו יש לנו מורה כל כך מתוקה ! אמנם אנחנו כן מתאמנות וכל זה...אבל היא ותרנית וחמודה
אבל צערי הרב היא תעזוב אותנו בינואר...כי היא בהריון (הרביעי שלה) והיא כולה בת 30 בערך..."ממש שרמוטה"...לא סתם...אבל זה מוזר
בגיל כל כך צעיר

חחחחחחחח

ואי, איזה סבבה לכם... אני לא סובלת את המורה שלי לספורט... לא יודעת למה, אני פשוט לא סובלת אותה

olsen fan

New member
בוקר טוב לכם, התעוררתי ב...

11:00 בבוקר לא הלכתי לבצפר (אף אחד לא הלך, אפילו שהמורות אמרו שיש יום לימודים רגיל), אבל הטמטום פה זה שאיך מצפים מילד לקום בבוקר לבצפר שאתמול בלילה הייתה לו מסיבה??? תודה לכולכם על השרשור הנחמד

omer wild

New member
olsen fan ואני רואה כפול (אריאלה?)

לאולסן פאן : איך קוראים לך? כי זה מעצבן לקורא לך בשם הזה...ואתמול אמרת שהיית במסביה אז איך היה ? ולאריאלה : תאמיני לי שהשעה 2:20 מעצבנת...למרות שיש לי אותה רק פעם בשבוע
מזל שלא יותר מזה...

olsen fan

New member
קוראים לי טלי, זאת אני, את מדברת...

איתי במסנג´ר לפעמים, עכשיו את מזהה אותי?? גם כתוב בחתימה למטה

omer wild

New member
אה...נכון...רק שהמסנג´ר שלי דפוק !!

אז אני לא מתחברת אליו כבר יומיים שלושה בערך...בת כמה את ?

GCN

New member
../images/Emo6.gifגם אני ../images/Emo10.gif

ועוד יום בשבוע אני מסיים ב 1 וחצי. ויום אחד ב 11 וחצי(הייתי אמור לסיים ב 2 ורבע אבל ויתרתי על המגמה כך שב 11 וחצי...
אני מסיים)

למעלה