לכולם!!!!!!!!!!

olsen fan

New member
יואו!!!!, נתתם לי רעיון!!!, כנסו...

זהו, נכנסתם?, יופי!!!! סתם סתם... טוב תקשיבו, כל אחד ישרשר את גילו ואת הכיתה שהוא לומד בה, (תעשו קיצורים כמו שאני ועומר עשינו כמו: חטניקית טטניקית ועוד...) *דרך אגב, הנה תמונה מהאתר שאמרתי שממנו שמתם את התמונות באחד השרשורים:

olsen fan

New member
מה ששמתי למעלה, אז לא לקחתי אותה...

מהאתר של אריאלה או מוטי!! זה מאתר אחר

../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

חחחח לא הבנתי בדיוק בובה
ואני גם חייבת ללכת עכשיו ): אלבל לא נורא תבירי ואני כבר יראה את זה מתשיהו אחר הכוונה עם אני ביא´ אני יאלפניקית חחחחחחחחחחחחחח
בי בי בובה
יוווו

olsen fan

New member
לי יש בעיות עם ה-icq, הוא עובד מתי

שבא לו (מעצבן אחד), את לא יכולה לתאר לעצמך כמה פעמים הורדתי אותו ומחקתי אותו והורדתי אותו מחדש, אי אפשר לספור את זה... (טוב, בואו לא נגזים...חחחחחחחחחח) כדאי לך להוריד את המסנג´ר, אני אשמח מאוד אם מוטי ישים פה את הקישור להורדת המסנג´ר ואז תוכלי להוריד אותו גם אם תרצי. ביי ביי

לזאת שאמרה שאבייתר בשיכבה שלה

אז למה לא ענית לי על השאלות זה שאלה קלה כי אם הוא בשיכבה שלך אז הוא גם באותו בית ספר שלך ובאותו עיר אז למה לא ענית לי על התשובה זה אומר שאת לא מכירה אותו והוא לא בשיכבה שלך

maya cool

New member
אני כמעט בת 11

ואני ווניקית (אי בכיתה ו´ במילים פשוטות) ויש לי הרגשה שאי בין הקטנים פה כמו שאני הכי קטנה בכיתה

אני עירוני י´´ד אבל הוא לא מאותו בי

ת הספר הוא רק שכן שלי ואני ככה ככה חברה של אחותו כי היא קטנה ממימני בשנה אבל שהיינו באותו בית הספר אז כל הבנות היו חברות ואבייתר גם גדול ממימני בשנה חברה שלי הייתה החונכת של הסא אח שלו

RinRan

New member
אני בת 13, שבועיים ו- 4 ימים ../images/Emo6.gif

חחחח..... ואני חטניקית.....

olsen fan

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הלכתי לישון אתמול מאוחר
תפסתי
עד 10:00
אני שמחה לגלות שיש פה עוד חטניקים חוץ ממני
חחחח....

למעלה