לכולם!!!!!!!!!!

gntk

New member
חחח מקנא בכם ../images/Emo10.gif

אני יודניק מסכנון

RinRan

New member
מקנא בנו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה יש לקנאות
עוד שנתיים אתה גומר את בי"ס
כיף לך

אני חושבת ש.......

אני חושבת שאביתר בבית ספר שלי.... הוא גר ברעננה? ובכל אופן ראיתי כמעט את כל פתוח בגלל שכשהייתי בשפיים אז בתור למגלשה אחת ראיתי את זאתי עם התלתלים השחורים....ועם הסרט....(היא הייתה עם קוקו..) והיא הראתה לילד אחד איך עושים את הדבר הזה עם הידיים... וגם ראיתי ברחוב את לירון, (הוא גר ברעננה, ו...ראיתי שהוא נפרד מאיזו אחת, שאני חייבת לציין דומה מאוד לילדה שאמרתי שראיתי!) וגם...יש לי ילד בכיתה שהוא קופי לירון! בדיוק אותו פרצוף בדיוק אותו פרופיל בהתחלה ביום הראשון חשבתי שזה הוא! כי הוא גר ברעננה, (לא נראה שהוא בכיתה ז´..
.... וזהו.....

ChEnmka

New member
חבל לכם על הזמן מה שמעתי על התאומות

קראתי באיזה מקום.... כבר לא זוכרת איפה......שכמו כמעט לכל מתבגר יש למרי קייט בעיות... עם הזהות המינית שלה...... בגלל זה חלק מהריבים ה"קטנים"... ששמעו עליהם לאחרונה שהן עוברות.... איי איי איי... העולם פשוט הדרדר...

omer wild

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ואיזה בדיוק בעיות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ChEnmka

New member
הבעיה היא.... ש..

מרי קייט נמשכות לבנות מינה.. יענטו לסבית.. אלב אל תהרגו אותי זה מה שאני קראתי!!...

ואת מאמינה לזה?????????????????????

זו סתם עוד אחת מהשמועות המפגרות שממציאים עליהן לא נראה לי שהיא לסבית... ואם כן אני לא אפסיק להעריץ אותה בגלל זה זה פשוט ממש מוזר אם זה נכון... אבל זה לא נכון!!!!!!! תמונה שלה מתנשקת עם בן...

אושרת...

גם אם זה לא נכון- את לא יכולה לתת בתור דוגמא תמונה שלה מתנשקת עם בן באחד הסרטים שלהן... זה נקרא משחק
למרות שגם לדעתי היא ממש לא לסבית... יש לה חבר למען השם

אבל זה גם לא קשור לחבר או לא כי...

את מכירה את גיל ריבה מהתוכנית לימוזינה בערוץ 10? הוא נשוי עם ילד ובכל אופן הוא הודה שהוא הומו וגם הספר שלי נשוי עם ילדה והוא הומו זה לא קשור לחבר או לא יש כאלה שפשוט חברים של בנות או בנות שחברים של בנים כי הם רוצים להסתיר את זהותם המינית זה ממש לא קשור... חוץ מיזה אני לא חושבת שהיא הייתה מתנשקת עם בן אם היא נמשכת לבנות כי זה היה מגעיל אותה או משהו כזה...

gntk

New member
טוב תקשיבו ותקשיבו טוב אנשים!!!!!!!

טוב כמה דברים: קודם כל, אחת ולתמיד, ובפעם האחרונה בהחלט, אני מצהיר: אין למרי-קייט ואשלי חברים!!! ובקשר ל"שמועה": כן בטוח שהן לסביות ולא רק זה אלא גם אחת עם השנייה...... אנשים מה קורה לכם השתגעתם???? תחזרו לשפיות ומהר!!!

אולי גם

פעם אחת ולתמיד תוכיח אתץ דבריך
כאילו, אתה כל פעם אומר שלתאומות אין חבר אבל אתה לא נותן מקור מוסמך של הוכחה
לי ידוע שיש לתאומות חברים בגלל שראיינו שחקן אחד שהיה עם התאומות בסרט "כשברומא" והוא פגש את החברים שלהן

einat16

New member
ערוץ הילדים אמר שהוא ישקול את זה

אני שמעתי שביקשו מערוץ הילדים לנסות להביא אותם לארץ והם אמרו שהם ישקלו את זה!

למעלה