לכל בנות הפורום הנפלא הזה - זכה

shongold

New member
לכל בנות הפורום הנפלא הזה - זכה

אותו נשוא - בקבוצת אנשים איכותית ביותר, אשר 'עושה' כאן לילות ובקרים, על מנת להזרים דם והפעם לא..לוורידים אלא על מנת שהוא - הפורום לא יעמוד בשיממונותו! ימים רבים שאין מידע, אין בדל אינפורמציה, אין הופעות, אין כתבות, אין דבר שיכול או אמור להשאיר אתכן כאן. מין ריק כזה גדול - ובלתי מוסבר, וכולם תלויים באויר בחידלון אמיתי. והימים חולפים והשבועות חולפים - ונאדה - גורנינשט...כלום אחד גדול. והכל הכל תלוי בציפיה לעתיד לא ברור, על מה שעשוי או עלול להתרחש בנוגע לאיש שבכותרת. שאותי באופן אישי אכזב. ואני מתייחסת להודעתו מלפני מספר שבועות על הופעה בפני הפורום, שיצרה בזזזז, וציפיה למשהו אמיתי - שלא התרחש. ואני אומרת אם יש לך מה להגיד - תגיד ואין לך מה להגיד אל תגיד! או במילים אחרות, אל תיצור ציפיות שאתה לא יכול לעמוד בהם. והכל בקונטקס של אמירה - שלא התממשה! וודאי לי שזה לא רק תלוי בבן אדם, אלא בכל מה שסובב אותו - והם העיקר, אבל מוטב לעשות שיעורי בית לפני שיוצאים כאן ומצהירים הצהרות. ואתם שעושים במלאכה עבור אותו האיש - היכן אתם? מה אתם עושים? האם אתם עושים בכלל?! האם יש מקום לחכות ולהמתין, או לחפש ענין במקומות אחרים? שאת הזמן המבוזבז שאנו כאן ממלאים אפשרי לכוונן למקומות אחרים, כל אחת בהתאם לתחומי ההתענינות האישיים שלה! ולסיום כאן במסגרת הזאת האנשים שנוטלים בה חלק הם הם שממלאים אותה בתוכן עם פרשנויות כאלה ואחרות על נושאים כאלה ואחרים, וגם אם מדובר על לקיחת בדל של אינפורמציה - ולעשות ממנה אישו שלם. ורק לכן - מגיע V גדול. ובכל זאת אנו עדיין כאן כי אתה ג'קו ייצרת לנו מן כמיהה ליצירה איכותית ואמיתית - שאותה שמענו וראינו לפני...זמן רב. היכן היא..? ועד מתי חושב שנוכל להמתין לך...?!

moon line

New member
שון יש לי להגיד לך דבר אחד

אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית חודרת אל עורקי אל נשמתי ונסתפק בדברים האלו...

shongold

New member
וואלה מון את גדולה איך ידעת שזה

הציטוט האהוב עלי..? הענין הוא שאני לא..מסתפקת בדברים שכיוונת להם ..אני שואפת ליותר..הרבה יותר..ואני מאד מאוכזבת!

moon line

New member
אני יודעת, כולנו כך .. אני חושבת

אולי שאנחנו נקח את המושכות בידיים , נציב יעד, דד ליין, נגיד עד אפריל .. אם לא כולנו עוזבות, מרומות, ומושפלות מה דעתך? (רק שלא יסכלו אותי באבנים, זו סתם רק הצעה אופרטיבית למשבר בו אנו נמצאות.)

talytal

New member
מוני, אני ממש מקווה שאת צוחקת...

אני לא מרגישה לא מרומה, ובטח לא מושפלת. רק קצת משועממת ממיעוט האינפורמציה. וסתם בתור היפותזה - אם בסוף לא תתקיים ההופעה, מאילוצים כאלה ואחרים. האם ההופעה הזו, שאמורה הייתה להיות בונוס ענק, הפכה להיות תנאי להמשך ההערכה לג'קו? כי אם כן, אז חבל שבכלל הועלה הנושא הזה, וחבל באופן כללי.

moon line

New member
לא סתם טל.. ברורר שלא, ג'קו אל תקח

אותי ברצינות.. גם אני חוטאת בפליטות פה כאלו ואחרות .. אבל אני לא לוקחת פסק זמן, וגם לא מתפטרת!

shongold

New member
טלי לא ברמה של מרומה או משופלת

וכן מאד משועממת וכן אין אינפורמציה. לא הייתי מגדירה את הערכתי לג'קו על סמך אי יכולתו לממש מעין הבטחה שנתן, הראיה אני כאן השאלה עד מתי? עד מתי יהיה הכוח והסבלנות להמתין? וכל נושא שמועלה ראוי שיועלה וודאי שלא חבל שיועלה מכיון שכל דבר שמועלה ראוי בעיני לפחות.

talytal

New member
אוקיי, למקרה שלא היה ברור

כשכתבתי "חבל שהועלה הנושא הזה" התייחסתי לרעיון ההופעה בפני הפורום. כי מבחינתי מדובר במותרות, ולא בתנאי להערכה או להשתתפות בפורום, ואם הגישה היא שההופעה הזו היא משהו שחובה על ג'קו לממש כדי שנמשיך לתמוך בו, אז מבחינתי עדיף לבטל את כל הרעיון. אני לא אוהבת אולטימטומים, בטח לא כשבתכלס מדובר על משהו שנועד רק לעשות טוב וכיף לבנות כאן, ולקרב אותנו לג'קו. אם בפועל זה מרחיק אותך, אז פשוט חבל.

shongold

New member
טלי למה לראות בצבעי שחור או לבן??

יש גם צבעי ביניים כידוע. ולמה ללכת לקצוות, אם יש דברים שפחות נוח לשמוע? חובת המימוש היא עליו כי הוא העלה את הרעיון כאן בפורום ולא איש מאתנו. ואם לא יכול לממשו גם זה בסדר - רק שיש לנו אופציה בתור בני אדם - שיודיעו לנו על כך לפחות זאת! ולמה לומר דברים שלא נאמרו, מי דיבר על אולטימטום? אני לא...את יודעת מי כן? אז למה לקחת לכיוונים שלכאורה אני כיוונתי - ואני בעצם לא! ולמה לקחת את זה אך ורק לכיווני האישי? אם יש דברים שניתן להרהר בהם בקול רם זה המקום..כך אני חושבת בכל אופן, וכך תמיד סברתי - ותמיד הוצאתי מן הכוח אל הפועל - את מחשבותי..לפחות!

talytal

New member
שון, אני רואה בכל הצבעים

לא הלכתי לקצוות. רק אמרתי דבר פשוט - מה שניתן לנו כזכות, לא ראוי שנראה אותו כחובה. גם כשאת אומרת "חובת המימוש היא עליו" זה צורם לי, כי הוא לא חייב להופיע בפני הפורום. הוא רוצה. ודרך אגב, הרעיון עלה הרבה הרבה לפניי שג'קו העלה אותו כאן. ועצם זה שהוא הזכיר שהוא מתכנן הופעה לפורום לא אומר מבחינתי שמרגע זה ואילך מוטלת על כתפיו האחריות לעדכן אותנו בכל התרחשות. האדם לפנות אליו, וגם האדם להפנות אליו שאלות בנושא הזה, הוא ורד ולא ג'קו. ואכן פניתי אליה היום בבוקר, ואם וכאשר תחזיר לי תשובה אשמח ליידע אתכן. וכשאמרתי אולטימטום, התייחסתי למצב ההיפותטי שהועלה כאן מול מוני, ולא לדברים שלך. אדרבא ואדרבא, אני מאוד בעד להעלות מחשבות ולדבר על נושאים בפורום. הרי לשם כך הוא קיים. אבל זה בדיוק מה שאנחנו עושות כאן. עצם העובדה שאין הסכמה לא אומרת שאין דיבור.

shongold

New member
טלי, שמחה שאת רואה גם גוונים נוספים

עדין מחזיקה בדעתי שחובת המימוש היא עליו בגלל הבטחה שלא מומשה מטעמו הוא - וגם אם לא יכול לממשה זה גם בסדר רק לפחות להעביר מסר כלשהו - וגם זה יהיה בסדר. אבל לא כלום, ללא אות חיים ללא התיסות מינימלית למה שהוא עצמו 'זרק' כאן - לי זה מכאיב. נכון הוא לא חייב הוא רוצה ובגלל אותו רצון - פיתחתי את אותה ציפיה משונה שלי.. יש לי חדשה בשבילך אני גם יודעת מי העלה את אותו רעיון - אני יודעת ממוחו הקודח של מי הועלה הרעיון הזה. באשר לשאר ההתרחשויות זה וודאי לא על כתפיו - ומכאן אני באה בטענות ליחצ"ניו..שהולכים עימו צעד קדימה ושנים אחורה. אשמח מאד אם תיידעי את הפורום על מה שקורה - וודאי כל הפורום ישמח עימי. ועל דבריך האחרונים - אני יותר משמחה!

kapit5

New member
לא יכולה להיתאפק-חייבת לשים דברים

על דיוקם. הרעיון של מיפגש עם הפורום לא היה של ג'קו כלל וכלל. במופע באל דנטה-כשיאנה ואני ניפגשנו איתו בפעם הראשונה וסיפרנו לו על הפורום באופן אישי זרקנו את האפשרות של מיפגש עם הפורום.הוא שאל את ורד אם זה ניראה לה והיא ענתה בחיוב ומשם דברים התחילו להיתגלגל.אז נכון שהוא ליכאורה כתב לנו על זה ,אבל מי אמר שהוא לא עובד על זה. גם לא ניראה לי מציאותי שהוא יכנס ויעדכן אותנו על ההכנות ואיפוא זה עומד.

shongold

New member
ידוע גם ידוע שהרעיון לא היה של ג'קו

ותאמיני לי שאני יודעת של מי היה הרעיון הבסיס המקורי. ואני מבינה שאת עם יאנה העלתם את אותו רעיון אז בדנטה. וגם את המשך דברייך אני גם יודעת. אם נכון הרעיון שהוא עובד על כך, אז מה הבעיה להכנס ולומר מילה - זה לא יוריד מכבודו של אף אחד! ולי בעוונותי כן נראה לי מציאותי שכן יכנס - מסיבת כולנו אנשים. ומסיבת ואהבת לרעך כמוך ועד כמה סיבות באותו הלך רוח שיכולתי להרחיבן .

kapit5

New member
../images/Emo9.gifשון-I rest my case

אי אפשר לשכנע את המשוכנעים. זה מה שיפה בפורום שיש דעות לכאן ולכאן. שיהיה לך לילה טוב ובכל זאת שתמשיכי לכתוב בפורום גם אם ג'קו לא יכנס.

shongold

New member
חח..ואני לא..וודאי שטוב שיש דעות

כאלה ואחרות. ובוודאי שאמשיך לכתוב האם חשבת שלא..?! אם היתה עולה אצלי באחת המחשבה ומה בעצם אני עושה כאן..לא הייתי טורחת לכתוב. ומכיון שאני חושבת שיש איזה שהיא בעיה אני כותבת עליה.

קניה 1

New member
לא נראה לי שצריך להמתין...

אפשר להמשיך בחיינו, להנמיך קצת ציפיות, והדיסק... יגיע.. כמו שאומרים, כל דבר בעיתו, וכל עכבה לטובה ...

talytal

New member
שון, חבל לי שכך את מרגישה

אין ספק שהמצב הנוכחי, של מעט מאוד התרחשויות ובדלי אינפורמציה, הוא מצב לא אופטימלי. אבל אני חושבת שלכולנו ברור שמדובר במצב זמני בלבד. אני לא רואה בזמן שאני מקדישה לפורום הזה "בזבוז", וחבל שזו המילה שבה בחרת. מבחינתי גם אם ג'קו לא יעשה דבר שראוי לציון בתקופה הקרובה, מספיקה לי חברת הבנות המדהימות שהתקבצו בפורום הזה כדי שהוא יהיה ראוי לקיום מעל ומעבר. כפי שאת אכן רואה, בתקופה הזו התרבו שרשורי האוף-טופיק, אבל הפורום ממשיך להיות פעיל, חי ואנרגטי, למרות הקשיים. היו הרבה דיבורים דומים, על אכזבה ובזבוז זמן ואיפה הוא ומה אנחנו עושות כאן, ממש לפני שג'קו חזר להופיע. צריך להתמודד גם עם תקופות היובש, מה לעשות. השקט ששורר כרגע הוא מבחינתי השקט שלפני. לפני מה, עוד לא ברור ולא ידוע, אבל כל האנרגיות שאני משקיעה כאן הן משום שאני מאמינה שג'קו ייפרע את השטר, ויוכיח את עצמו בתור זמר ואמן מדרגה ראשונה. אבל אני לא עומדת עם סטופר ומודדת זמן. גם אני מאוכזבת שההופעה לפורום נמצאת כבר זמן רב בגדר תיאוריה שאינה מתקרבת להוצאה לפועל, אבל אני בטח לא מאשימה אותו בעניין הזה. ישנם פה גורמים רבים, לא לכולם אנחנו מודעות. מספיק לי לדעת שג'קו באמת באמת רוצה לעשות את ההופעה הזו ובאמת מעריך את הפורום, בשביל לחכות בסבלנות. ואני תמיד אעדיף שג'קו יכתוב לנו, גם אם ההבטחות שלו לא מתקיימות בקצב שנראה לנו. ואני מדגישה - זה שההופעה לא התרחשה עדיין, לא אומר שהיא לא תתרחש. מבחינתי - כל עוד יש אנשים שכותבים בפורום, יש לו סיבה להתקיים. והפורום שלנו הוא בין הפעילים בתפוז, שיהיה לכן ברור. ג'קו עוד ייתן לנו הרבה סיבות לכתוב, ולדעתי זה גם בכלל לא רחוק. אז קצת סבלנות, וקצת יותר אופטימיות, ויהיה בסדר. דרך אגב - ברור לי שכשג'קו יוציא דיסק, או יתראיין, או יופיע, יגיעו לכאן אנשים חדשים, שלא מתאימה להם כל הציפייה הזו כרגע, ורוצים להשתתף בפורום שיש בו התרחשויות ממשיות לדבר עליהן. אין בזה שום בעיה, להיפך, אבל כמות העניין שמיוצרת כאן גם בלי זה, מוכיחה לי כל פעם מחדש שהעיקר בכל פורום הם האנשים שמרכיבים אותו.

למעלה