קראתי ברפרוף....
ורציתי להגיד, שאני מבינה את שתי הגישות. מבינה את התסכול מכך שלא שמעים שומדבר, לא ממנו ובכלל.... גבירותיי ורבותיי, כנראה שההודעה או שתיים שג'קו השאיר כאן פתחה פה את הפה לטעם של עוד.... ג'קו לא היה חייב להכנס ולרשום שום דבר... ויכול להיות שהוא חשב על מפגש פורום, והדברים כרגע לא מאפשרים... למען האמת...אם לא יהיה מפגש פורום אני אפילו לא אתבאס... יש דברים שהם כביכול נסתרים מן העין והאוזן, שאנחנו לא יודעות וכך זה ישאר... והכל אופן, עוד לפני המון זמן אמרתי, שנשארתי פה הרבה בגלל הבנות שכאן. הימים והלילות ההזויים שהיו, וכמו שכפית אמרה, ג'קו היה התירוץ... אז נכון שאנחנו כאן כביכול בגלל ג'קו, זה לא עושה את ג'קו למחוייב... אולי מכיר תודה אבל תו לא... בסך הכל הוא בן אדם אחד, שנקלע לפני זמן מה למצב לא נעים... אני לא חושבת שהוא ציפה לפורום כזה, אלא מסוג אחר לגמרי... לדעתי... ודווקא כן מבחינת הגילאים גם לסקעת יש כמה מעריצים ומעריצות מבוגרים בפורום שלו, אבל פה זה ממש הרב קובע יש לג'קו הרבה יותר "מעריצות" "מבוגרות" מאשר הניצפות, ויסלחו לי הצעירות... כי גם הם חלק בלתי נפרד... בקיצור, לא צריך ללחוץ, יש משפט שאומר שברגע שלוחצים על משהו חזק מדי, הוא נופל מבין אצבעות, וכשאר מרפים את האצבעות, הוא נשאר שם.... אז חומר למחשבה, שבת שלום