לכל בנות הפורום הנפלא הזה - זכה

קניה 1

New member
וגם אהבתי מה שכתבת..

אנחנו צריכות לקבל אותו כפי שהוא, בלי לצפות ממנו להיות מה שהוא לא.. לילה טוב בננות

חולית5

New member
וסתם לגיחוך...

תתארי לך שג'קו נכנס וקורא את דברי שון ומתחיל להתנצל על העניין ...חחחחחחחחחחח

shongold

New member
ואני קניה בדעה משלי - אני מאד משונה

אני לא הולכת על קצוות אני מנסה ללכת על מה שבינהן. ותאמיני שיש יותר משתיים ואולי יותר משלוש. לא כל אחת כותבת את אשר באמת היא מרגישה. אני לרב כן לא תמיד. חח. אם הייתי חושבת שאני בכוחי לבנות קריירה של משהו..הייתי טמירה..וזה היה לחלוטין מסדר אותי. ולי הוא לא חייב שום דבר בשום צורה - אבל כבן אדם רק כבן אדם - זה דבר שאני מאד מעריכה...אצל בני אדם. ואני משלבת את האופציה השניה שלך מה דעתך ...משלבת את השחור עם הלבן - ג'קו זמר מדהים אמן מדהים ונראה לי גם אדם מדהים אפילו שלא פגשתיו ואני כאן ובעיקר בתמיכה - בעקבות אותו ראיון ונספחיו - וכאשר יוציא דיסק אני אקנה אותו. וכאשר יהיו סוף סוף הופעות מן הסתם גם אני אהיה בין החוגגים..ואני כאן באותו ענין של אהבה ואמונה..ואני כאן בפורום גם בכיף שלי ואני לא מוצאת סתירה בין השניים..

שונית 7

New member
בוקר טוב:אני לגמרי בגישה של קניה

כלומר הגישה השניה :הפורום הוא פורום תמיכה במיוחד עקב המצב שנוצר בעקבות החרם.התמיכה הנ"ל אמורה להיות ללא תנאים וללא לחצים. ג'קו מאז הגמר עבר ולדעתי עדיין עובר תקופה קשה מאוד ובודאי שאינו אדון לעצמו .יש הרבה מאוד אנשים שאומרים לו מה לעשות ומפתחים כלפיו ציפיות ואנחנו האחרונות שצריכות להוסיף ללחצים האילו. כמו שהתרשמתי הבחור לא בנוי להכנס לפורום ולהתקשקש ובכל זאת מצא עצמו אחרי הופעה כמו מה שנראה ספונטניות נכנסומודה לבנות שבאו להופעה במילים:"מדהימות מקסימות ומחממות". אם הבנתי טוב המפגש פורום לא היה רעיון שלו ובכל זאת נראה היה שהוא יותר משמח לקיומו ולראיה המפגש הוזכר על ידו גם בתגובה למסר של רותם. בקיצור אני כן חושבת שג'קו צריך את הפורום ואת התמיכה אבל תמיכה ללא תנאים ואין טעם כל רגע להתיאש ןלהסביר לו כמה מאוכזבים ממנו. אין ספק שלמרות הסיבות והגישות השונות להמצאות בפורום כל מי שנמצאת כאן מאמינה בו כאמן וכועסת על היחס המחפיר שקיבל וגם נוצרו פה חברויות מדהימות ונאמרים םה לא מעט דברי חכמה וטעם ובכל זאת גם מי שתחליט לא לכתב פה יותר לא תפסיק לתמוך בו .(ככה אני לפחות מרגישה}

rifkin1

New member
הגישה השניה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למרות שבמקום מסויים אני מבינה את תסכולה של שון...

לדעתי...

לדעתי אנחנו לגמרי בתקופת השקט שלפני.. סינגלים, הופעות, אלבום, כתבות, מה לא.. כל זה ייקרה, השאלה עד כמה הקהל יחבק אותו עוד לא ברורה, אבל מבחינת הפורום האקשן יגיע גם יגיע. משתי בחינות אני מסכימה איתך שון, שספציפית לגבי המפגש אם הוא עומד להתבטל או להידחות, זה יהיה יפה להודיע לנו על כך (רק בגלל שהוא שיתף אותנו). וגם לגבי חשיבות הפורום אני מסכימה איתך, אני כן חושבת שפורום לאומן הוא דבר חשוב, העובדה שיש לאומן פורום גדול בתפוז היא כן משמעותית בעיני, אפילו מאד. אבל אני מרגישה שגם קניה צודקת וג'קו לא מחוייב לנו בשום צורה שהיא, מלבד באמת ההבטחה התלוייה באויר על המפגש, אבל זכותו המלאה לבטלו או לא לכתוב בפורום הזה יותר ואני כן מאמינה שהפורום יחזיק מעמד ויחכה בסבלנות, כי האקשן עוד לפנינו ואנחנו הרי לא רוצות לפספס את ההזמנות לשתף אחת את השנייה בעתיד. ולגבי ההווה יש את הפורום הנחמד הזה שמחזיק מעמד גם בלי ידיעות יום יומיות על ג'קו. כמובן שמבחינת ג'קו זה יהיה חכם לשמור אותנו בעניינים כדי בכל זאת לשמור על ההתלהבות. אבל הוא אינו מחוייב לנו. כי אמנם ג'קו "ברא את הפורום ונעלם כמו המפץ הגדול", אבל הוא לא באמת ברא אותנו, הוא הקסים אותנו, נאספנו בשבילו, אבל כמשהו שבוצע שלא מתוך בקשה שלו.

shongold

New member
קרן איזה יופי שמחה לאופימיות הגדולה

השקט שלפני הסערה..אלו דברים שעושים לי טוב. ואני כן גם אני מאמינה בכך. וגם אני בחשש מסויים, לגבי תגובתו של הקהל, כי אנחנו לא רבות כידוע - והקהל הרחב הוא זה שיתן את הטון. אבל חושבת שאם יבוא משהו טוב ומאמינה בכל ליבי שיבוא משהו טוב, גם אחרים שלא מחוברים, ופחות מודעים ואפילו עוד קצת כועסים לא יוכלו שלא לראות ולשמוע את הכישרון אשר לפניהם. את בהחלט משחקת לידי בעמדותיך הללו - ועל שתי אלה טרוניותי - על עצם ההבטחה - אי מימושה או לחילופין הודעה המבשרת עיכוב או ביטול. וגם לגבי הפורום וחשיבותו לאמן - אנו רואות עין בעין. מסכימה אתך שהוא עבורנו כאנשים פרטים המוגדרים יחדיו כפורום הוא לא מחוייב - אבל כאדם הוא מחוייב לעצם אמירתו שלו.!!! ואדם באמונתו יחיה ואני גם מאד מקווה שיחזיק בלי שיקבל חיזוקים מבחוץ - אבל אני פחות בטוחה ממך. ואולי נשאיר מקום לאי בטחון - וזה יעשה משהו לנוגעים בדבר למעלה. כי את הרי אמרת שפורום חזק - חשוב לאומן - אחד מתקשר לשני. ואני אמרתי שאיזון חוזר חייב להיות - ובמיוחד לאור הוואקום שנוצר. ואמרת משפט חכם מאד קרן ואני אצטט שמבחינת ג'קו זה יהיה חכם לשמור אותנו בעניינים כדי בכל זאת לשמור על ההתלהבות. אבל הוא אינו מחוייב לנו. והדגש כמובן הוא על החוכמה!!!! ואני לא יכולה שלא להתלהב מהמשפט שלך "ג'קן ברא את הפורום ונעלם כמו המפץ הגדול" - יש לך את זה ילדה!!!

a d i d a s 2 1

New member
קראתי ברפרוף....

ורציתי להגיד, שאני מבינה את שתי הגישות. מבינה את התסכול מכך שלא שמעים שומדבר, לא ממנו ובכלל.... גבירותיי ורבותיי, כנראה שההודעה או שתיים שג'קו השאיר כאן פתחה פה את הפה לטעם של עוד.... ג'קו לא היה חייב להכנס ולרשום שום דבר... ויכול להיות שהוא חשב על מפגש פורום, והדברים כרגע לא מאפשרים... למען האמת...אם לא יהיה מפגש פורום אני אפילו לא אתבאס... יש דברים שהם כביכול נסתרים מן העין והאוזן, שאנחנו לא יודעות וכך זה ישאר... והכל אופן, עוד לפני המון זמן אמרתי, שנשארתי פה הרבה בגלל הבנות שכאן. הימים והלילות ההזויים שהיו, וכמו שכפית אמרה, ג'קו היה התירוץ... אז נכון שאנחנו כאן כביכול בגלל ג'קו, זה לא עושה את ג'קו למחוייב... אולי מכיר תודה אבל תו לא... בסך הכל הוא בן אדם אחד, שנקלע לפני זמן מה למצב לא נעים... אני לא חושבת שהוא ציפה לפורום כזה, אלא מסוג אחר לגמרי... לדעתי... ודווקא כן מבחינת הגילאים גם לסקעת יש כמה מעריצים ומעריצות מבוגרים בפורום שלו, אבל פה זה ממש הרב קובע יש לג'קו הרבה יותר "מעריצות" "מבוגרות" מאשר הניצפות, ויסלחו לי הצעירות... כי גם הם חלק בלתי נפרד... בקיצור, לא צריך ללחוץ, יש משפט שאומר שברגע שלוחצים על משהו חזק מדי, הוא נופל מבין אצבעות, וכשאר מרפים את האצבעות, הוא נשאר שם.... אז חומר למחשבה, שבת שלום

a d i d a s 2 1

New member
ובקשר לכך שמישהי אמרה פה

שהבנות לא אומרות את אשר לבן מפאת הבושה.... אז אני חושבת שבזה באמת יש לנו פורום מיוחד, וכל אחת אומרת את דעתה גם כאשר היא שונה, יש פה כ"כ הרבה דעות.... פשוט שלגבי העניין הזה לא כולן חושבות אותו הדבר... יותר מזה, במפגש שהיה עם השאר בסילבר...לא יכולתי להסתכל עליו בעינים... בקושי דברתי בכלל... אז תגידו מה שתגידו, אבל בגלל שיש כאן כל כך הרבה...נשים! דעה אחת לא תהיה אף פעם... הכל תלוי באיך מסתכלים על הדברים..ומה הוא מסמל לכל אחת, ועם התשובות לזה, לא יהיה אפשר להתווכח

Nova5

New member
דידה, אל דאגה, לפי גישה n

הוא הסתכל עליך זמן די ממושך... חוץ מזה כל פעם כשאימא או הילה מנסות לדחוף את החולצה שלך למכונת כביסה, הוא מפציר בהן לכבס אותה רק באופן ידני בוביזה, אוהבים אותך

kapit5

New member
אדידיס-כבר אמרתי שאני אוהבת אותך???

אז אומר זאת שוב- מתה עלייך.

a d i d a s 2 1

New member
כפינההה גם אני אוהבתותך!

וכבר אמרתי פעם למון ליין שאני נורא אוהבת אנשים שחושבים כמוני.... ואז צרפתי...סתאאאאם, כי אני אוהבת גם את אלה שלא:) יאנה יאנוש יאנושקהההה החולצה חחחח כמה התרוצצתי בשבילה... קטעים... פשוט רציתי להסביר את העובדה שזה לא משנה אם יהיה מפגש או לא, להרגשה האישית אולי (אולי!) אבל מעבר לכך, לא צריך להתרגש כי כל גוף נולד כשהוא אוהב לתת יותר מאשר לקחת אליו... (מלשון לקחת ללב..) ושוב, שבוע טוב...

למעלה