כתבת ברור לכולנו שזה מצב זמני בלבד
כן ברור...ושוב נשאלת השאלה עד מתי...המילה שבחרתי בזבוז..מכוון בעיקר לכאן ועכשיו ולעתיד לבוא, מכיון ששום דבר לא קורה, ולא נראה שיקרה לפחות ממה שידוע לנו, ולנו לא ידוע, גם לא מיידעים אותנו, וזה כמובן מתוכנן ששום דבר לא יצא החוצה. המסקנה ריק אמיתי. מצטטת אותך..מספיקה לי חבורת הבנות המדהימות כאן בפורום..." גם לי..אבל שוב עד מתי..? ואם אנו כאן על מנת להנות אחת מן השניה ואני לא מורידה מהאיכויות שיש כאן - אז אולי כדאי לשנות את שם הפורום...אולי במשהו מתאים יותר? אני מאד נהנית מהכיתובים, אבל לא זה הענין שהועלה על ידי. והשקט השורר כאן הוא מה..שקט לפני מה..זהו שלא ידוע לאף אחת מה אמור להתרחש..ומתי. דברת על תקופות יובש ואין זה אותו הדבר, מאחר ובתקופות היובש הרציניות - הייתי והלכתי אחריו...באש ובמים..וכולן כאן גם - בעבור מה שעוללו לו/לנו. השקט שעכשיו הוא שקט מסוג אחר. אני הראשונה ששמחה עבורו שנמצא בשקט מסוג אחר לגמרי. ואני עדיין כאן מאותה סיבה שאת כאן כי ג'קו מבחינתי אמן יוצר ומבצע ממדרגה ראשונה. ואני לא עומדת עם סטופר ביד ומחכה מידי יום ביומו עכשיו או לעולם לא. אבל התחושה היא תחושה ואי אפשר לשנותה - שלא מתרחשים דברים, שהבטחה שנזרקה לחלל הפורום לא קוימה. ואם מדובר בדחיה בגלל אילוצים כאלה ואחרים, יש מצב להכניס טקסט ואפילו קצרצר ולידע את אלה שנמצאים כאן בשבילו ועבורו, שלמרות רצונו העז דברים לא יוצאים לפועל מסיבת כך וכך, או אפילו - ללא נימוק בגלל שלא יכול לנמק מסיבת אי יכולת. שג'קו יכתוב כאן - אני לא יכולה שלא להסכים אתך שיכתוב על כל מה שעולה על רוחו. מצידי שישתטה כאן בכייף שלו ושלנו יותר, איזה כף זה יהיה חשבי רגע ..סתם להשתתף בפורום שלנו על נונסס. זה דבר שיכול בהחלט להזרים דם לורידים כאן.. הוא שאמרתי גם אני אנו לא מודעות לגורמים שפועלים, ופועלים מאחוריו - ולכן הנעלם גדול על הידוע ובהרבה!!! ולי לא מספיק שג'קו מעריך את הפורום שלנו. חסר לו שלא....אם כן מה בעצם אנו עושות כאן אם הוא לא היה חושב כך. אני מאד מחכה לסיבה שג'קו יתן לנו סיבות לכתוב כאן מחכה מחכה ומחכה. מבחינת האיש הזה הייתי הכי סבלנית והכי אופטימית בעולם...כי הוא עשה לי..המון דברים שגרמו לי לצאת מתוך עצמי..לעולם הרחב. והעולם שקט וגם הוא...האם את יודעת טלי משהו שאנו לא יודעים כתבת.."לדעתי זה בכלל לא רחוק"..? הופעה..דיסק קליפ או כל דבר אחר..?! אם כן אנא שתפי את כולנו. ונסיים במרכיב האנשים שמייחד את הפורום אני אתך בענין זה BIG TIME - אבל מעבר לאנשים המקיימים אותו צריך דבר נוסף...