לכל בנות הפורום הנפלא הזה - זכה

moon line

New member
טלטוש את גדולה תודה../images/Emo45.gif

איזו חמודה את, האמת אני גם בטוחה שזה השקט שלפני הסערה , זה ב-ט-ו-ח, שהוא יוציא דיסק ונכון לעכשיו הוא עובד על זה , ויכול להיות שהוא מארגן לנו את השמעת הדיסק לראשונה ..i wish

kapit5

New member
אני כל כך נהנית מחברת הבנות

שלפעמים נידמה לי שג'קו הוא רק התירוץ. קרוב לודאי שבאפריל יצא דיסק ואחריו ההופעות אז אני לא כל כך מרגישה את תחושת האכזבה.

קניה 1

New member
לא נראה לי כ"כ קרוב לוודאי האמת..

כי אפריל זה אוטוטו.. ובד"כ קודם כל יוצא איזה סינגל או שניים (או שלושה), ורק אז יוצא הדיסק.. ולכן נראה לי שאולי זה כבר לא יהיה באפריל.. וגם זה בסדר! כמו שכבר אמרתי, כל דבר בעיתו...

אפרתי 29

New member
יכול מאוד להיות שאני טועה, אבל נראה

לי שהתבלבלנו... בכתבה "להציל את ג'קו" שפורסמה בזמנו ב7 לילות נכתב שהמעריצים יזכו לשמוע מג'קו לראשונה באפריל, כשיופיע בהתנדבות באיזה מקום, כלומר, כנראה שבאפריל תהיה החזרה הגדולה שלו לכותרות, ייצא סינגל, אבל הדיסק עצמו לאו דווקא ייצא גם באפריל, אולי קצת יותר מאוחר... באמת מעצבן ונמאס לחכות, אבל אין לנו ברירה, כדאי שנתאזר בסבלנות, בדבר אחד אני בטוחה - שיש למה לחכות, כי כשג'קו יחזור זאת תהיה... חתיכת חזרה

rifkin1

New member
בקשר לאפריל

אני זוכרת שקראתי באחת ההודעות על מישהי שרשמה על חוויותיה מאחת ההופעות של ג'קו והוא אמר לה שהוא מקווה שהדיסק ייצא באפריל... ואז היתה את הכתבה ב 7 לילות "להציל את ג'קו" שבה נאמר שיקרה איתו משהו באפריל. אז כולן הסיקו שבאפריל יוצא הדיסק... כמו שאמרתי בהודעתי הקודמת, לוקח זמן להוציא דיסק שהוא איכותי וטוב. גם לשירי וסקעת לקח שנתיים עד הוצאת האלבום שלהם ולנינט 3 שנים... ההבדל הוא שהם התעסקו בהמון פרוייקטים אחרים במקביל...

אני חושבת שהאדם באמת ובתמים

רוצה ועושה כל מה שאפשר, בגדר היכולות שלו, כדי שמפגש הפורום ייצא לפועל, ההופעות תצאנה לפועל וגם הדיסק המיוחל.... אם הדברים מתעכבים זה בטח לא בידיים שלו... אז הבקשות צריכות להיות מופנות לגורמים שם למעלה.... וטליטל את עשית טוב מאד שהפנית מכתב לורד.... ושון, הייאוש לא צריך להיות מופנה אליו... רק תמיכה...

shongold

New member
זואי ערב טוב גם לך..היאוש..

מופנה לכולם גם אליו..ותמיכה הוא יודע שאני תומכת גדולה שלו...תמיד הייתי. אבל גם בתוך תומכת גדולה, מותר לי להביע את מחשבותי והרהורי, כמו שגם מן הסתם יש גם לאחרות כאן, ואולי אינן מעיזות. ואין לי ספק בכלל שרב הפעולות אם לא כולן באות מתוך גורמים שאמונים עליו..וזה בעיקר מופנה אליהם! מן הסתם מידי פעם מבזיקים לכאן ולו לרגע אחד..על מנת להריח לאן נושבת..הרוח?

rifkin1

New member
שון, אני מבינה לחלוטין את תסכולך

גם אני במקום מסויים מצפה שכבר נשמע ממנו אבל אני גם מאמינה שהמנהלים שלו מחכים לתזמון מסויים...

shongold

New member
כתבת ברור לכולנו שזה מצב זמני בלבד

כן ברור...ושוב נשאלת השאלה עד מתי...המילה שבחרתי בזבוז..מכוון בעיקר לכאן ועכשיו ולעתיד לבוא, מכיון ששום דבר לא קורה, ולא נראה שיקרה לפחות ממה שידוע לנו, ולנו לא ידוע, גם לא מיידעים אותנו, וזה כמובן מתוכנן ששום דבר לא יצא החוצה. המסקנה ריק אמיתי. מצטטת אותך..מספיקה לי חבורת הבנות המדהימות כאן בפורום..." גם לי..אבל שוב עד מתי..? ואם אנו כאן על מנת להנות אחת מן השניה ואני לא מורידה מהאיכויות שיש כאן - אז אולי כדאי לשנות את שם הפורום...אולי במשהו מתאים יותר? אני מאד נהנית מהכיתובים, אבל לא זה הענין שהועלה על ידי. והשקט השורר כאן הוא מה..שקט לפני מה..זהו שלא ידוע לאף אחת מה אמור להתרחש..ומתי. דברת על תקופות יובש ואין זה אותו הדבר, מאחר ובתקופות היובש הרציניות - הייתי והלכתי אחריו...באש ובמים..וכולן כאן גם - בעבור מה שעוללו לו/לנו. השקט שעכשיו הוא שקט מסוג אחר. אני הראשונה ששמחה עבורו שנמצא בשקט מסוג אחר לגמרי. ואני עדיין כאן מאותה סיבה שאת כאן כי ג'קו מבחינתי אמן יוצר ומבצע ממדרגה ראשונה. ואני לא עומדת עם סטופר ביד ומחכה מידי יום ביומו עכשיו או לעולם לא. אבל התחושה היא תחושה ואי אפשר לשנותה - שלא מתרחשים דברים, שהבטחה שנזרקה לחלל הפורום לא קוימה. ואם מדובר בדחיה בגלל אילוצים כאלה ואחרים, יש מצב להכניס טקסט ואפילו קצרצר ולידע את אלה שנמצאים כאן בשבילו ועבורו, שלמרות רצונו העז דברים לא יוצאים לפועל מסיבת כך וכך, או אפילו - ללא נימוק בגלל שלא יכול לנמק מסיבת אי יכולת. שג'קו יכתוב כאן - אני לא יכולה שלא להסכים אתך שיכתוב על כל מה שעולה על רוחו. מצידי שישתטה כאן בכייף שלו ושלנו יותר, איזה כף זה יהיה חשבי רגע ..סתם להשתתף בפורום שלנו על נונסס. זה דבר שיכול בהחלט להזרים דם לורידים כאן.. הוא שאמרתי גם אני אנו לא מודעות לגורמים שפועלים, ופועלים מאחוריו - ולכן הנעלם גדול על הידוע ובהרבה!!! ולי לא מספיק שג'קו מעריך את הפורום שלנו. חסר לו שלא....אם כן מה בעצם אנו עושות כאן אם הוא לא היה חושב כך. אני מאד מחכה לסיבה שג'קו יתן לנו סיבות לכתוב כאן מחכה מחכה ומחכה. מבחינת האיש הזה הייתי הכי סבלנית והכי אופטימית בעולם...כי הוא עשה לי..המון דברים שגרמו לי לצאת מתוך עצמי..לעולם הרחב. והעולם שקט וגם הוא...האם את יודעת טלי משהו שאנו לא יודעים כתבת.."לדעתי זה בכלל לא רחוק"..? הופעה..דיסק קליפ או כל דבר אחר..?! אם כן אנא שתפי את כולנו. ונסיים במרכיב האנשים שמייחד את הפורום אני אתך בענין זה BIG TIME - אבל מעבר לאנשים המקיימים אותו צריך דבר נוסף...

קניה 1

New member
שון, אני לא ממש מבינה למה את מחכה

שג'קו יהיה חבר פורום מן המניין? שיעדכן אותנו כל יום מה קורה עם הדיסק ומה הולך להיות?הוא לא חייב לנו כלום! לדעתי אנחנו לא "פועלות" בשבילו.. אנחנו בעיקר תומכות, ואם הוא מעריך את זה בשבילי זהנ מספיק ואפילו מדהים!וגם די ברור לי שהתקופה הזאת קצת מורידה.. כי כמה אפשר לדבר ולדבר שכלום לא קורה?? בשביל זה, יש לנו עוד דברים בחיים.. אפשר להוריד הילוך (אם זה מה שאת מרגישה,), למצוא עניין בדברים אחרים בחיים בינתיים (...), וב"ה שיתחילו שוב לקרות דברים, לחזור בכוחות מחודשים..

shongold

New member
קניה לא מחכה לשום דבר..סתם

עוד ענין שעלה בדעתי על סמך מה שכתבה טלי..ושוב למה לקחת לקצה ..מספיק שיכתוב מילה אנו זכאים למילה לא..? מאחר והבטיח משהו גם אם אינו יכול לעמוד במה שכתב בגלל נסיבות שהוא נמצא, יכול לנמק או לכתוב בהודעה קצרה ולקונית..על דחיה או אפילו על ביטול. מסיבת כבוד לבני אדם שנמצאים כאן עבורו. כבוד בסיסי של אדם אל אדם. מן הבחינה האנושית אני כאן - ויש לי צפיה משונה.. שכזאת גם מאחרים.. כתבת אפשר להוריד הילוך אם זה מה שאת מרגישה..לצערי התחושה נובעת מדברים בשטח שבעצם לא קורים לא לי - ולא לאף אחת כאן!

קניה 1

New member
בעניין זכאים... אני אשמח אם יכתוב

אבל לא מעבר לזה.. ואכן, המצב בשטח הוא כזה שבאמת לא קורה כמעט כלום.. בזמן כוכב נולד, ג'קו אשכרה מילא לי את החיים, וזה גרם לי להמון התרגשות, מתח, אושר... אבל אני לא מצפה שזה יהיה ככה כל הזמן... אני לא יושבת כל היום וחושבת מתי כבר נשמע משהו מג'קו.... אצלי הוא כבר נמצא בלב, ולא אכפת לי אם הוא יכתוב פה או לא, ואם יהיה מפגש או לא, וגם אם ייקח עוד שנה עד שייצא דיסק זה בסדר מבחינתי.. העיקר שיהיה לו טוב, שיעשה דברים בקצב שלו, ושנזכה בסופו של דבר לשמוע שירים חדשים...

קניה 1

New member
ועוד משהו

נדמע לי שאת מצפה שמכיוון שאנחנו כאן "עבורו", אז הוא חייב לנו משהו.. אני לא אוהבת את המחשבה הזאת.. אני כאן כי נחמד לי כאן, ונחמד לי לקשקש כאן עם הבנות.. ולא נראה לי שג'קו חייב לי משהו בגלל זה...

talytal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif קניה מתוקיזה...

בשלוש שורות האלו סיכמת בדיוק את איך שאני מרגישה.

shongold

New member
פספסת את מהות המחשבה שלי

הקצף יצא מתוך הבטחה שלא קוימה בעיקרה. ואם הוחלט לא לקיימה אז לפחות להודיע משהו ...למשהו אפילו לא לנו באופן ישיר. זה יהיה יפה ומכובד. ויצא מכאן עם כל הערכה שתמיד ישנה לו כאן. וזה לא קשור אם ג'קו כן חייב או לו חייב כאן למשהו..הייתי מנסחת את זה כך: הוא חייב את זה לעצמו.. ובאשר לבנות..כן אנחנו מקשקשות וזה תמיד היה נחמד - אין לי שום דבר נגד!

shongold

New member
ומכאן ריפקין אני חוזרת לשאלתי

הראשונה עד מתי נמתין כאן בסבלנות לקיום ההבטחה? ושוב אני חוזרת ואומרת - לא חייב לקיימה - מילה לפחות מילה מגיעה לנו. וגם אם יש דחיה וגם אם עוד חודשים לצורך הענין. מילה אחת שלו/מטעמו - והענין נסגר.

rifkin1

New member
מסכימה איתך לחלוטין קניה

שייצא הדיסק הוא ייצא וכאשר הוא ייצא אז יהיה מסע יחסי ציבור ויהיו הופעות...ועד אז אנחנו יכולות לבחור אם להיכנס לכאן ולכתוב או לא. תאמת? מפתיעה אותי לטובה העובדה שבכל יום כולן כותבות כאן, פותחות דיונים כל מגוון נושאים ושהשרשורים ארוכים למרות שאין שום דבר חדש באופק....בדיוק כמו שהיה בקומונה בתקופת "פסק הזמן". בדרך כלל שיש תקופת יובש אצל אמן מסויים אז מן הסתם הפורום או אתר המעריצים שלו אינו פעיל (אני מכירה המון בנות שלא נכנסות לכאן וזה מובן לחלוטין באמת כרגע לא קורה כלום) אבל פה זה לא כך...

shongold

New member
האם נראה לך קניה שאני יושבת כל

היום וחושבת מתי הבן אדם יפציע? את יודעת יש לי עוד כמה דברים זניחים בחיים לעשות ולפעול ..עבורם. חח וגם אצלי הוא נמצא בלב לפעמים יותר לפעמים פחות ולפעמים..אני אפילו שוכחת לזמן מה מקיומו..נשבעת לך..ואני מאחלת לו מה שאת מאחלת רק טוב בכל התחומים. אבל מה לעשות..הבטחות זה אצלי דבר בעייתי..אני כאשר אומרת משהו, ובוודאי ליותר מבן אדם אחד מנסה לממש את אשר אמרתי. ואם לא אז לפחות מידעת את אותם אלה שפיתחו צפיה לאותו הדבר...אני באמת אדם מאד משונה..וייחודי..

למעלה