לכל בנות הפורום הנפלא הזה - זכה

shongold

New member
כן קניוש לזאת אני מוכנה לתת לו צאנס

הוא זכאי לצ'אנס הזה ממני ומכולן..כאן..והוא שווה את הצ'אנס. ולמרות שהיאוש..נעשה יותר נוח..אני לא רוצה להכנס למצב שלא יעשה דבר מבחינתו. ואולי רק אולי ניהיה כאן זרז למשהו..שמתהווה.

rifkin1

New member
שון, עד כמה שידוע לי

לוקח זמן להוציא דיסק. לא מדובר בעבודה של כמה חודשים ואז יוצא אלבום, לוקח לפחות שנה עד שמוציאים אלבום טוב. בקשר להופעות, עברה חצי שנה מאז הזכייה של ג'קו ואישית עד שלא ייצא לו משהו חדש לא נראה לי לעניין להמשיך להופיע במועדונים עם 'גשם' ו 'מאבד אותך'... אולי ג'קו היה צריך לקחת כל מני קמפיינים של דוגמנות או להופיע 'בשיר שלנו' או בטלנובלות סוג ב' ולקחת על עצמו פרוייקטים כמו פסטיגלים/'שיר נולד' ומחזות זמר כמו שעשו נינט, הראל סקעת ושירי מימון או להגיע לכל אירוע תקשורתי או מסיבה של מפורסמים כמו רונה לי ואגם רודברג בכדי להישאר בתודעה הציבורית ובכותרות... אני מעדיפה שלא!!!!!!!!!!!!!! אנחנו רוצים את ג'קו בתור זמר/מוסיקאי ולא עוד סלב שההצלחה שלו מסחרית. קחי לדוגמא את יהודה סעדו, הבן אדם החליט שכוכבות לא מעניינת אותו ושאנשים יישמעו ממנו רק כאשר הוא יוציא את האלבום שלו. אל תשכחי שאנשים לא שמעו ממנו קרוב לשנתיים וששמו הוזכר בכלי התקשורת פעמים ספורות בלבד. ובקשר למפגש הפורום, אני מאמינה שאם ג'קו אמר אז הוא לא אמר סתם... צריך להבין שישנם אנשים שמנהלים אותו ומחליטים בשבילו וכנראה שהתקופה הקרובה למפגש פורום היא לא מתאימה. אני מבינה את התסכול שלך מהמצב אבל את לא צריכה להתאכזב מג'קו...

קניה 1

New member
דעתי בעניין../images/Emo187.gif

אז ככה.... לדעתי, ג'קו לא חייב לנו כלום. אנחנו פתחנו את הפורום מרצוננו החופשי, כדי שיהיו לנו עוד אנשים לקשקש איתם על ג'קו (כי האנשים מסביב כבר נמאס להם חחח).. זה שהוא נכנס והגיב פה כמה פעמים זה בונוס, וככה צריך להתייחס לזה.. וזה לא אומר שמעכשיו הוא צריך להיות החבר הכי טוב שלנו... כשהדיסק יהיה מוכן הוא ייצא, ואני מניחה שאיתו גם ראיונות וכאלה (יח"צ)... ועד אז, כל עוד מעניין לי פה ונחמד אני אהיה, ואם לא אז לא.. ואין לזה שום קשר לכמה אני אוהבת את ג'קו וכמה אני מחכה לדיסק (ז"א, אם אני לא בפורום, זה לא עושה אותי פחות תומכת בו..), וזהו!

kapit5

New member
קניה-מסכימה איתך

הקמנו את הפורום מבלי לחתום עם ג'קו על חוזה התקשרות. לא קיבלנו הבטחות מראש ואם זכינו לפגוש אותו בהופעות,להחליף כמה מילים-הרווח כולו שלנו. ג'קו באמת ובתמים שמח לרעיון של מיפגש עם הפורום אבל כולנו יודעות שהוא לא פועל בחלל ריק. חוץ מזה ריפקין צודקת- לראות אותו במיסגרות אחרות לפני הוצאת הדיסק זה לא ראוי. אם אנחנו מעונינות (וזה כמובן לא תלוי בנו) שהוא יבנה כאומן מוערך-צריך לחכות בסבלנות . כן מיפגש,לא מיפגש, בעיניי זה קישקוש.זה לא יגרום לי לאהוב או לתמוך בו יותר.

moon line

New member
נכון, ואם בתקופת היובש, הפורום הוא

בין הפעילים.. אז כשיהיו הופעות ונשמע עליו יותר.. לתפוז כדאי להערך לזה.. למניעת עומס יתר

talytal

New member
../images/Emo13.gif מוני, איזו טלפטיית נשמה!

תראי מה כתבתי לכפיתוש במסר פרטי לפני בערך שעה: "ודרך אגב, אין לי מושג מה יהיה כשכן יהיו חדשות אמיתיות. נראה לי שהפורום ייקרוס. כבר עכשיו אנחנו מפציצות בשרשוריפלצת כאילו אין מחר..."

קניה 1

New member
ובכלל, כל העניין עם המפגש הוא

בעייתי.. ואני אסביר.. בדרך כלל המפגשים האלה הם כדי לקדם משהו (הופעות, דיסק), ולא סתם מפגשים (שוב, הוא לא חבר שלנו, צאו מהסרט חח)... אי לכך, בד"כ יש תקשורת במפגשים האלה.. ועכשיו שאלה: מי מכן הבנות תסכים להגיע למפגש כזה כשהיא יודעת שיהיה שם צלמים ושיש סיכוי גבוה שהיא תראה את פרצופה מתנוסס בעיתון בהקשר של מפגש מעריצים עם ג'קו אייזנברג?בעיה, לא?

talytal

New member
האמת שהייתה התייחסות לעניין הזה

אפילו שהדברים לא ברורים עדיין. ג'קו אמר לנו פנים אל פנים שהוא מעוניין שהמפגש יהיה מיועד רק לפורום, בלי תקשורת ובלי גורמים חיצוניים. ורד, בהזדמנות אחרת, אמרה שהיא מעוניינת שהאתר המתגבש של ג'קו יעביר איזשהו סיקור מהמפגש (בתכלס, זה רק מתבקש! אם הוא יופיע שם עם שירים מקוריים חדשים שאף אחד חוץ מאיתנו לא שמע...). בנות, אתן חייבות להפסיק כל כך לחשוש שייראו אתכן. תאמינו לי, שגם כשהיה נראה לנו שיראו כל אחת מאיתנו בקלוז אפ, בסוף לא רואים כלום.

קניה 1

New member
תראי...

אם באמת יהיה מפגש.. ואני ארגיש שזה לא יהיה מביך מידי בשבילי, אני אגיע, גם אם יהיו צלמים.. כי תאכל'ס.. כולם יכולים לקפוץ לי! אבל אני יודעת שיש הרבה בנות שזה ירתיע אותן

חולית5

New member
היי יש לי רעיון !../images/Emo105.gif

אולי המפגש יתקיים בפורים וכך נוכל להתחפש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

rootteem1

New member
טוב שון אני לא בטוחה שמכבודך

שאני אגיד להודעה ברמה כזו גבוה, ואתן את דעתי, אבל לא יעזור לכן הרבה=] טוב אממ אז אני גם חשבתי על הנושא הזה, טוב אני חושבת עליו כל הזמן. ובאמת היינו כבר צריכות לשמוע דבר מה. לא משנה מה, אבל משהו. ולא שמענו שום דבר! חשבתי על לכתוב לו עוד מסר ולשאול מה מצבו, אבל לא נראה לי שזה יעזור. שון אולי אם את תכתבי לו.. טוב תעזבו אותי מה אני יודעת, אבל לא נראה לי שהוא יישאר תמים לאחר שיקרא את דברייך. אה זואי וכולן בקרוב תזכו לשטוף את עיניכן בקולאז' חדש מהמםםםםםםםםם

rootteem1

New member
אני מקווה שאני אגמור היום

כי עוד מעט חברים שלי באים אלי אבל מקסימום הם יראו ארץ נהדרת ואני אמשיך חח סתם סתם טוב זזתי לאסוף אותם ביוששש

shongold

New member
תודה רותמוש..על המחמאה שעל הדרך...

ומי אמר לך שלא כתבתי לו באישי..?! אני כותבת מה שאני חושבת לכל אחד מתי שבא לי ומתי שאני חושבת שראוי שאני אכתוב לו מטעמי האישי. זה בא ממקום מאד פנימי ועמוק אצלי.

moon line

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב לכולן..

החבר'ה חזרו לי .. צ'או נשיקות .. יהיה טוב!

למעלה