לכל בנות הפורום הנפלא הזה - זכה

חולית5

New member
sorry שון אבל הפעם אני לא מסכימה

איתך! חושבת שיש רק אדם אחד שאני יכולה להגיד בעניים עצומות שהאהבה שלי אליו היא ללא תנאים זה ג'קו (כמובן מבין האנשים שאין לי איתם קשר אה?) ואני חושבת שאולי הגיע הזמן לחזק אותו ובאמת לשלוח לו מסרים כדי לומר לו עד כמה אנו אוהבות ומתגעגעות...

shongold

New member
חולית5 את מהסרט??? חולית..מי מה..עם

מי יש לי הכבוד..ובלי שום קשר..שאני מבינה שאת אחת מאיתנו שהחליפה ניק..אהבה ללא תנאים..זה גדול עלי..ואני כן אוהבת וכן מתגעגעת ומכאן הנושא שהועלה!

rifkin1

New member
לפי דעתי אמן טוב

נבנה לא בלילה. לקרן פלס לקח שמונה שנים ולעידן רייכל גם לקח זמן והם בנו את עצמם לבד ותראו איפה הם היום. ההבדל בינם לבין ג'קו שהוא התפרסם בכוכב נולד ואנשים רגילים שמיד לאחר התוכנית לאותו כוכב יש פרוייקטים, קמפיינים, דיסק והופעות...בקיצור ששומעים ממנו כל הזמן....

רנה6

New member
שון, אי אפשר...

שלא להתייחס לדבריך שבאו היישר מעומק ליבך ואני מניחה שרבות מאיתנו מסכימות איתך, גם אם לא ממש מודות. חושבת שעצם העובדה שאת מעזה לצאת בראש חוצות בביקורת נוקבת על נשוא הפורם ואלו שאחראים עליו, מעידה על אומץ לב, על דרכך להלחם למען הצדק ועל הכאב. אנחנו כאן כבר זמן לא מבוטל, נשים בעיקר בוגרות אשר מטרתן היא לא רק מציאת מקום שתוכלנה לשתף עוד רבות במושא הערצתן, אלא הזדהות מלאה בעוול שנעשה לו, תוך ניסיון נואש לעזור לו בכל דרך אפשרית. אנחנו בהחלט לא ילדות קטנות ומודעות לכל מיני קשיים שבדרך, אלא הבטחות יש לקיימן ,ואם משהו משתבש בדרך ישנן דרכים רבות כדי לידע אותנו ואנחנו אכן ראויות לכך. חושבת שלא ניתן להשאר אדישים לנוכח המאמצים הרבים שנעשו למען ג'קו, כל אחת בדרכה...תגובות על מאמרים מרושעים,מכתבים לעיתונאים, ניסיונות לדבר בשבחו של מושאנו בכל מקום וכמובן עצם הגעתנו למופעים שלו במועדונים שמעולם לא היינו מעלות בדעתנו לבקר בהם. מודעת לעצם העובדה שכמה מאיתנו כתבו לו באופן אישי ולא נענו...בודאי כל אחת בטוחה היתה שלא ניתן להשאר אדישים לנוכח הכתבו שיש בו המון הזדהות, חיזוקים ואהבה. אנחנו מנסות לנתח ביננו סיבות אפשריות לשתיקה הרועמת,מידי פעם מוצאות הצדקות ואולי בכלל ישנם דברים נסתרים ואנחנו לא יודעות...אולי נדע מאוחר יותר...אולי מאוחר מידי. אנחנו כאן בשבילו , ומה בשבילנו?!

shongold

New member
חן חן לך שיר על ההבנה וגם על

האמירה שלך את בענין, שהוצאת את מחשבותיך כאן ועכשיו בכתיבה. ואכן אני מודה זו דרכי להלחם או לומר את מה שאני חשה, וכאשר אני מעלה נושא כלשהו זה בא לאחר מחשבה, ולא כלאחר יד. וכמו שאת ניסחת בדרכך שלך אנו לא פורום רגיל - שהוקם למען זמר/שחקן נערץ שהופיע בכמה קליפים/סרטונים..והרגשנו שיש לנו מושא לביי.....אלא הרבה מעבר לכך וכפי שאת תארת את המסע שכל אחת מאתנו עברה בדרכה שלה, להגיע אל אותו יעד אשר הוא שקט וחוסר ענין. ומכאן להבנות מחדש. וכפי שכתבתי' גם אם לא כאן - גם זמרים גדולים ומפורסמים וגם להקות נבנים ונבנו ע"י פורום חזק ותומך שהלך אתם לכל אורך הדרך אך תוך איזון חוזר - שאותו אנו איננו מקבלים משום צד בהפקה ובוודאי לא ממנו. ועל כך העצב ויותר מכך סימני השאלה - ומה בשבילנו?! כך סיימת וכך גם אני.

rifkin1

New member
אבל שון, את מתנהגת

כאילו הוא מעולם לא נכנס לפורום וכתב לנו פעמיים ופעם אחת לקומונה... הוא הודה לנו ואמר שאנו מדהימות ואמר פעמיים שמתוכננות הופעות ושיתקיים מפגש פורום. אז יש עיכוב בתהליך ההתקדמות ואנחנו צריכים לחכות בסבלנות.

shongold

New member
ריפ זה יפה לו ולנו שנכנס להודות

והוא רק עשה לנו ובעיקר לעצמו ...טוב..מבול כזה של כיתובים מעולם לא היה לפני כן...בהתיחס לתגובה האחרונה שלו כאן. זה רק מראה עד כמה הוא אהוד - וגם רצוי שיכנס שוב על מנת ללבות שוב את אותה תבערה..שהכניס באנו עם כמה מילים שהתחברו למספר מועט של משפטים. אז אני חוזרת ושואלת אותך ג'קו אייזנברג - מתי ואם בכלל תקויים אותה הבטחה?! ואם יש עיכוב לא יוריד מכבודך/יחצ"ניך להודיענו דבר. זה רק יהיה לכבודך!

talytal

New member
ומה בשבילנו?

מה עם הנאה מעצם ההשתתפות בפורום, מה עם לדעת שיש לנו חלק בהתפתחות קריירה של זמר שחשוב לנו לראות אותו מצליח? מה עם לדעת שהצלחנו לרגש אותו ולהיכנס לו ללב? אני לא חושבת שאנחנו צריכות מסרים מג'קו או הופעות פרטיות לפורום בשביל לדעת למה אנחנו אוהבות אותו ותומכות בו. אלו בונוסים, אבל זה לא העיקר. ולגבי ההפקה - מעולם לא ניהלתי פורום עבור אף אמן אחר, אבל אני חושבת שהיחס של ורד לפורום שלנו היה נפלא. עצם זה שרובנו פגשנו את ג'קו ודיברנו איתו, זה לא דבר שצריך לקחת אותו כמובן מאליו, אבל משום מה זה לא נכלל כאן במכסת ה"דברים שג'קו עשה למען הפורום". מה בשבילנו? אנחנו בשבילנו. צריך יותר מזה?

kapit5

New member
../images/Emo6.gif מה זה פה?

כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולן???!!!

talytal

New member
חחח, ../images/Emo24.gif

יותר "כולן בשביל אחד וכולן בשביל כולן". והאחד, שיעשה מה שהוא צריך לעשות כרגע כדי שבקרוב תהיה לנו סיבה טובה ללכת לחנות ולקנות דיסק חדש...

kapit5

New member
עוד דבר-השירשור הזה

הוא עוד הוכחה שכל אחת נימצאת כאן ממניעים שונים. אני לא צריכה מיפגש אן מילה או היגד או כל דבר שלא קשור להוצאת דיסק והופעות. כל דבר מעבר לזה הוא בגדר בונוס. אז ג'קו -תמשיך להיתרכז בדיסק . בעולם אידיאלי לא מפרים הבטחות. אבל בעולם מציאותי אנחנו יודעות שזה לא תמיד כך. וחוץ מזה מי אמר שיש כאן הפרה???!!! לילה טוב

shongold

New member
ללא ספק..כל אחת נמצאת כאן ממניעים

שונים וטוב שכך..אבוי לנו שכולנו היינו עם אותם מניעים אותן מחשבות אותן דעות. התאים האפורים היו נמחקים לכמה מאתנו. ואני לא חושבת שאני נמצאת בעולם אוטופי - הלוואי והיה כזה. רחוק מכך - מצפה למענה סתמי של אדם שזרק רעיון ולא מימשו - נעלם - ואבדו עקבותיו...ואולי לא.. האם אמרתי משהו שכוון לכך שלא יתרכז בדיסק זה הרי החשוב ביותר כאן. יותר מכל מלל כזה או אחר - ואני באווילותי עדין מצפה למשהו נוסף!

צודקת טליטל...

ממממ, פעם ציטטתי למישהי מהפורום איזה משפט מהסרט "האחות בטי"...מסוף הסרט... אנל'א זוכרת בדיוק עכשיו...העייפות אתן יודעות, אבל זו בדיוק היתה רוח הדברים... יאללה בנות יפות אני פורשת...

shongold

New member
טלי לדעתי כן צריך יותר מאנחנו

בשבילנו - כי לא לעולם חוסן...וכמו שאני מעלה כאן תהיות אין לי ספק שעוד כמה וכמה חושבות באותה צורה, רק לא מעיזות. אבל ככל שעובר הזמן ויעבור ללא שום מסר או כל דבר אחר שקשור בו ויוצא החוצה - אז אני חושבת שתתחיל להיות בעיה. ואני אולי מקדימה את אשר עשוי לקרות - ולמען שלא יקרה - הועלה הנושא - ולחשוב מעט על הנכתב כאן - כי סוף מעשה במחשבה תחילה. וזה מופנה בעיקר לעיניים שבולשות..כאן! לא מכירה את ורד אם כבר הוזכר שמה- רק ממה ששמעתי כאן שהיא בחורה נפלאה. אבל מעבר לכך. ג'קו קבל מהבנות שהיו שם עבורו - את מנת האהבה שהוא נצרך לה והוא נצרך - והוא לא כמו כל אחד אחר, ולו בגלל מה שהתרחש סביבו. וכדי למלא את אותם מצברים הקיימים באנו עבורו - הוא צריך לעשות מעשה!

קניה 1

New member
מה בדיוק הבעיה?

ג'קו לא צריך את הפורום הזה... הוא צריך שכאשר ייצא הדיסק אז נקנה אותו.. וכשיהיו הופעות אז שנבוא.. ובשביל זה לא צריך פורום.. הפורום הוא לגמרי בשבילנו

למעלה