לכל בנות הפורום הנפלא הזה - זכה

shongold

New member
קניה אין טעות גדולה מזו

היום אמן על מנת להבנות ולהבנות כמו שצריך = חייב שיהיה לו פורום חזק - ופורום חזק מתבסס על איזון חוזר - שנכון לעכשיו אינו מתקיים כאן! והפורום הוא בהחלט לא רק בשבילנו - כי אם היה רק בשבילנו - אז יותר קרוב מרחוק היה מתפוגג. וזו לא המצאה שלי.!

shongold

New member
קניה בואי נלך על להקה כמו 'היהודים

שחרשו את הארץ במשך כמה שנים טובות. את יודעת על מה הם התבססו על קבוצת אנשים נלהבת שהלכה עמם לכל אורך הדרך, שאם לא הם - היו מתפרקים ואותם תומכים וותיקים - הם מידידהם הטובים. סתם כדי לסבר את האוזן.

קניה 1

New member
אמנים צריכים קהל

אני לא מתווכחת על זה.. השאלה היא למה את מצפה בתמורה.. אני רק מצפה שימשיך ב"ה לעשות מוזיקה טובה, ומקווה שיהיה דיסק והופעות. מעבר לזה אני לא מצפה ממנו לכלום..

talytal

New member
קניה צודקת.

ואני אומר את זה ואשים את זה בדגש אפילו: הפורום הוא רק בשבילנו. ולא, הוא לא היה מתפוגג. גם אם ג'קו לא היה כותב מילה במסר בשבילנו, גם אם לא היה נפגש איתנו לפני כל הופעה שלו, גם אם סתם היה מופיע מפה לשם ומוציא מתישהו דיסק ולא אומר ולו מילה לגביי הפורום (מה שרחוק מאוד מאוד מהמציאות, וג'קו מזכיר אותנו ומשבח אותנו גם בפני גורמים שאיננו תמיד מודעות להם... וזה כן מידע פנימי), גם אז הפורום היה בר קיום, משום שאנחנו פה! ויותר ברורה מזה אני לא יכולה להיות.

shongold

New member
טלי בגלל המצב המיוחד שהוא מצוי

בו בגלל נבצרות שלא בשליטתו - אז כן הפורום כאן ובמיוחד בשבילו - ולא רק בשבילנו - בגלל הדרך שעבר - ובגלל שאין הופעות ואין דיסקים ואין למעשה כלום. הפורום הזה מתנהל מתוך כלום - אם היו דיסקים אם היו מופעים - זה היה הדלק שלנו - מיכון שאין כאלה אנו זקוקים על מנת להתקיים לדברים נוספים. כאשר יהיו מופעים או דיסקים - מצידי שלא יופיע ..כאן לעולם..חחח - סתאם הלוואי ויפציע בכל זאת להגיד מילה.. ואני מאד שמחה שמזכיר ומשבח - ולו רק היה אומר לנו מילה..מידי פעם זה היה משנה את התמונה...

קניה 1

New member
אני יכולה להגיד לך

שבין אם אני כאן בפורום ובין אם לא, כשייצא הדיסק (ב"ה) אני אקנה אותו, ושיהיו הופעות, אני אגיע, ולכן אני לא רואה מה זה משנה אם אני בפורום או לא.. ואני מכירה הרבה אנשים שאוהבים את ג'קו ומחכים לדיסק, והם לא נכנסו לפורום הזה ואפילו לא מודעים לקיומו....

talytal

New member
טוב, כנראה שנסכים שלא להסכים

וסתם כהערת אגב - נראה לי שהבנות שרצו להגיב בנושא הגיבו כאן, כל אחת לפי ראיית עולמה. לא ברור לי למה את יוצאת מתוך הנחה שבנות לא מעיזות להתבטא. ובכל מקרה התחזית הפסימית שיעבור עוד ועוד זמן ולא יגיע שום מסר, לא תתקיים, כי כפי שכבר אמרתי, כתבתי היום לורד, כך שיהיה עידכון, כך או כך, בהמשך השבוע. אבל בשלב הזה אני חושבת שאני מתחילה לחזור על עצמי, אז אאחל לכולן שבת שלום ולילה טוב.

קניה 1

New member
לא נושמת טוב.. ולא נרדמת

אז הנה אני כאן שוב... בנות, לתשומת ליבכן: במידה וג'קו יוציא שירים טובים, שיושמעו ברדיו, ואנשים יקנו את האלבום שלו, אז הוא יצליח.. לנו כפורום אין שום קשר להצלחה שלו ואנחנו לא בונים אותו.. וכיוצא מזה הוא גם לא חייב לנו כלום.. לדעתי כל היופי בזה שאנחנו פורום בוגר הוא בזה שלא נצפה ממנו לשום דבר.. במיוחד שברור שהוא לא ממש בקטע..

kapit5

New member
צודקת-אנחנו כמה עשרות בנות

במיקרה הטוב. זה ממש יומרה לחשוב שאנחנו בונים אותו. קצת מגלומני לחשוב כך.. ומה הוא בכלל חייב לנו. כתבנו,נילחמנו כדי לקבל תמורה או טפיחה על השכם?

חולית5

New member
בדיוק כך ...

מה שנעשה הוא ללא תנאי , ללא ציפיה ומכוח הצדק והאהבה לאומן ...

קניה 1

New member
נראה לי שיש כאן שתי גישות../images/Emo187.gif

האחת: אנחנו כאן בשביל ג'קו, עושות בשבילו הרבה כשכולם התקיפו אותו, אנחנו בונות לו את הקריירה, אי לכך הוא חייב לעשות חזרה למעננו, אחרת נאבד עניין, נתאכזב ממנו, ואולי גם לא נתמוך בו יותר כפורום. הגישה השנייה היא: אנחנו תומכות בג'קו, גם בגלל שהוא אומן מדהים, וגם בגלל כל מה שקרה בעקבות אותו ראיון ידוע.. אנחנו עושות זאת מאהבה ואמונה, ולא כדי לקבל תמורה.. והפורום? בכיף שלנו, ולא מעבר לזה.. אני לחלוטין בגישה השנייה, ומקווה שכך גם רוב הבנות...

kapit5

New member
../images/Emo45.gifקניה-סיכמת את זה ממש יפה

ניסחת את זה בצורה קולעת. ואני בהחלט בגישה השניה.

talytal

New member
לגמרי איתך, וממה שאני רואה כאן

כך אכן רוב הפורום. הגישה הראשונה היא מתכון בטוח לציפיות מוגזמות ואכזבה... חבל.

חולית5

New member
ברור שבגישה השנייה

אוי ואבוי לגישה הראשונה - הרי על זה אנו נלחמות לא??? אף אדם לא יכתיב לאדם אחר מה להגיד ומתי להתבטא ואיך להגיד - כל אחד בדרכו .. עלינו לכבד את השונותולגלות סבלנות וסובלנות כלפי האחר . אז על אחת כמה וכמה כלפי הנשוא שלנו שאנו מתות עליו ...וכמו כן לכבד את השתלשלות העניינים הרי אף אחת לא יודעת מה באמת מאחורי העניין . קניה - אהבתי איך שאת מסתכלת על הדברים...לל"ט

למעלה